סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צריכה עזרה..

Morticia
לפני 15 שנים • 6 בפבר׳ 2009
Morticia • 6 בפבר׳ 2009
Sigurd כתב/ה:

בחרייפ? הט יס ניט זו מוייליק.

טוט זינס.

אקסקוויז מי?

בייקינג פאודר?

icon_redface.gif icon_lol.gif icon_redface.gif
נולי
נולי • 6 בפבר׳ 2009
מורט יש לך דרך מענינת להגיד שאינך דוברת הולנדית.
(לעומת ההולנדית והמגדלור)
פפריקה
פפריקה • 6 בפבר׳ 2009
ריפרף צודק.
הוא רוצה להתלבש כמו אישה, הוא רוצה גם דילדו בתחת.
עכשיו באמת אפשר לנעול את השרשור.
Morticia
Morticia • 6 בפבר׳ 2009
פפריקה כתב/ה:
ריפרף צודק.
הוא רוצה להתלבש כמו אישה, הוא רוצה גם דילדו בתחת.
עכשיו באמת אפשר לנעול את השרשור.

מאיפה אתם יודעים הכל? אתם גם יודעים מי זה?
אלון-סאב​(נשלט)
לפני 15 שנים • 7 בפבר׳ 2009

Re: צריכה עזרה..

אלון-סאב​(נשלט) • 7 בפבר׳ 2009
הולנדית כתב/ה:
שלום.. אני חדשה פה..
לחבר שלי יש פטיש והוא די מיסתורי לגביו רציתי לדעת איזה סוגי פטיש קיימים..
אני יודעת שיש די הרבה אבל הוא אמר לי שאם אני יעלה על זה הוא יגיד לי.. אני פשוט מכירה רק את מה שכולם מכירים הסאדו-מאזו וכאלה..( אם זה עוזר הוא אמר לי שהוא נשלט)
אשמח לקצת עזרה ופרטים בנושא.. icon_biggrin.gif

האמת, יש יותר מידיי סוגים ממה שניתן לספור, והרבה מהם או את או הוא או שניכם ממש לא תאהבו, בלשון המעטה.

בהתאם לסוג הקשר, בהתאם לבגרות של שניכם, אפשר לשחק את משחק הניחושים או שאפשר לשבת אחת על אחד וללבן את הדברים. זה שאת יודעת שהוא בצד הנשלט אומר דווקא הרבה מאוד, אך הדבר החשוב ביותר הוא, לדעתי האישית: "אני רוצה שאת תוכיחי לי שאת מסוגלת לשלוט עליי, אפילו אם זה 'רק משחק', ולהוציא ממני את ה-'סוד' הזה". כלומר, אולי הוא מבקש לרמוז בעדינות שעם הפגנת שליטה מהצד שלך, ה'סוד' הגדול יתפוגג ברגע. אולי הוא מבקש לרמוז שהוא פתוח מאוד דווקא לפטישים -שלך- והיה שמח מאוד לחקור אותם ביחד איתך במסגרת הזוגיות שלכם כשולטת ונשלט.

עד שלא יושבים ומדברים, לא יודעים.
תקשורת ואמון - הבסיס של הכול.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 7 בפבר׳ 2009
אני הייתי נוקט בשיטה שונה - חקירה:

תקשרי לו את הידיים מאחוריי הגב כשהוא עומד. הציגי מולו סרגל ברזל מהכואבים הגדולים האלה. תני מכות קלות של הסרגל על היד שלך, להדגשה, והגידי לו: זה הכלי שיגלה לי מה הפטיש שלך... (שימו לב לתרתי משמע של המשפט! בהמשך)

ואז, תדחפי לי עקב של נעל שלך לפה, ומייד אחרכך תמדדי עם הסרגל כמה התארך לו האיבר.
הלבישי אותו בגרבונים וחצאית עם בטנה רכה, מלטפת את הירכיים, ודרך הגרבון ומתחת לחצאים מדדי כמה התארך לו..
הלבישי עליו חיתול, ואז תורידי ומייד תמדדי. (יש כאלה שהפטיש שלהם זה חיתולים..)
הורידי אותו שילקק לך את כפות הרגליים, דרכי מעט על הלשון שלו עם העקב החשוף שלך, רכני ומדדי לו..
תכניסי את החברה שלך לחדר, ותמדדי מיד את האפקט..

איזה עוד יש? אני לא יודע
אבל בסוף תגלי
הולנדית
הולנדית • 7 בפבר׳ 2009
אז ככה.. אני רוצה להבהיר משהו..
הוא לא אוהב להתלבש כמו אישה.. הוא לא אוהב שמשתינים עליו..
וזה לא פוט פטיש עדיין לא גיליתי מה זה אבל שללתי את הדברים הממש ביזארים כי כשניסיתי הוא נרתע..
נתנו לי פה אתר ששם יש את מיליון הפטישים ניסיתי לעבור איתו על זה אבל הוא ממש לא אהב הרבה מהדברים שם.. אז ככה שזה נעשה יותר קשה אבל לפחות אני מתחילה קצת לקבל כיוון בנושא.. עדיין כל עזרה בנושא תעזור..!!!
האמפרי
האמפרי • 7 בפבר׳ 2009
הולנדית כתב/ה:
עדיין לא גיליתי מה זה אבל שללתי את הדברים הממש ביזארים כי כשניסיתי הוא נרתע..
נתנו לי פה אתר ששם יש את מיליון הפטישים ניסיתי לעבור איתו על זה אבל הוא ממש לא אהב הרבה מהדברים שם !

המוכרים/ הרגילים/ השמרנים/ הצפויים.
נראה אותך מוצאת כאן פוסט על סריגה ועוד עם מסרגה אחת. את זה בדקת איתו?
אם הוא יעשה פרצוף של רתיעה תהיי בטוחה שזה זה (אבל לא שמעת את זה ממני).

Tame
Tame • 7 בפבר׳ 2009
וואי וואי,
הולנדית קבלי ח"ח על הסבלנות שלך.

ואם בכל זאת מתישהו הסבלנות הזו תפקע, את יכולה להתייעץ עם השולטות כאן וללמוד מהן דרכים אממ.. "מהירות" יותר להוציא מידע מאנשים icon_twisted.gif
נולי
נולי • 7 בפבר׳ 2009
fog כתב/ה:
אני הייתי נוקט בשיטה שונה - חקירה:

תקשרי לו את הידיים מאחוריי הגב כשהוא עומד. הציגי מולו סרגל ברזל מהכואבים הגדולים האלה. תני מכות קלות של הסרגל על היד שלך, להדגשה, והגידי לו: זה הכלי שיגלה לי מה הפטיש שלך... (שימו לב לתרתי משמע של המשפט! בהמשך)

ואז, תדחפי לי עקב של נעל שלך לפה, ומייד אחרכך תמדדי עם הסרגל כמה התארך לו האיבר.
הלבישי אותו בגרבונים וחצאית עם בטנה רכה, מלטפת את הירכיים, ודרך הגרבון ומתחת לחצאים מדדי כמה התארך לו..
הלבישי עליו חיתול, ואז תורידי ומייד תמדדי. (יש כאלה שהפטיש שלהם זה חיתולים..)
הורידי אותו שילקק לך את כפות הרגליים, דרכי מעט על הלשון שלו עם העקב החשוף שלך, רכני ומדדי לו..
תכניסי את החברה שלך לחדר, ותמדדי מיד את האפקט..

איזה עוד יש? אני לא יודע
אבל בסוף תגלי

פוג, מלבד פליטות מקלדת פרוידיאניות, הרעיון בבסיסו נכון: תקשרי אותו שלא יוכל לברוח ותתחילי בחקירה. ככה גם תהנו וגם תגלי את הסוד. ואם הוא נשלט, אז פליייייייייייייייז אל תהיי עדינה איתו. אחרת מה הקטע?