123457(נשלט){תפוס} |
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בפבר׳ 2009
123457(נשלט){תפוס} • 17 בפבר׳ 2009
אהבתי ... חרוזים ... נשמע נפלא
|
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
Re: תודה על היחס של הגולשות/ים
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 18 בפבר׳ 2009
נפתחה כלבה בהרצה כתב/ה: הגבירה אביטל36
אני מודה לך על תגובתך ככל שיהיו יותר תגובות אתן נותנות/ים לי כח להמשיך עם גבירתי בדרגות באמת תודה הגבירה אביטל36 האם מדובר בסשן בתשלום???? אם לא,אם הייתי "גבירתי" הייתי זורקת אותך לכל הרוחות כי מה הקשר בין "תגובות" לבין "נותנות לי כח להמשיך עם גבירתי...".ללא תגובות אין לך כח?? |
|
נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
חייב להגיב לך דוכיפת זה בא מקינאה
לפני 15 שנים •
18 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 18 בפבר׳ 2009
דוכיפת עם כל הכבוד ויש לי כבוד
גבירתי לא גבירה בתשלום ובחרה בי כי כך היא מצאה לנכון זו החלטה שלה אני מצידי עשיתי את ה100% כדי לרצות אותה ולהוכיח לה שאני כן מעוניין לשרת אותה לגבי התגובות של שולטות נשלטים וכדומה תבין אני נשלט חדש וכמו שכבר קראת זו הייתה הפעם הראשונה שלי תגובות נותנות לך מוטיבציה להמשיך הלאה אם לא הבנת את כוונתי אז כנראה שיש לך בעיה עם העברית אני בכל אופן מבחינתי לא מחליף את גבירתי באף גבירה אחרת אלא אם כן היא תחליט וזה שיקול שלה ולא שלי אני רוחש לגבירתי כבוד כמו שצריך מבצע מה שצריך לכן אם גבירתי החליטה לקבל אותי לא תצליח לשכנע אותה לסור מהחלטתה ואם היית גבירה אז לא הייתי מקרב אליך כי אין לך כבוד לעצמך כנראה ממה שהבנתי מתגובתך אז שיהיה לך אחלה ערב |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
19 בפבר׳ 2009
Re: חייב להגיב לך דוכיפת זה בא מקינאה
לפני 15 שנים •
19 בפבר׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 19 בפבר׳ 2009
נפתחה כלבה בהרצה כתב/ה: דוכיפת עם כל הכבוד ויש לי כבוד
גבירתי לא גבירה בתשלום ובחרה בי כי כך היא מצאה לנכון זו החלטה שלה אני מצידי עשיתי את ה100% כדי לרצות אותה ולהוכיח לה שאני כן מעוניין לשרת אותה לגבי התגובות של שולטות נשלטים וכדומה תבין אני נשלט חדש וכמו שכבר קראת זו הייתה הפעם הראשונה שלי תגובות נותנות לך מוטיבציה להמשיך הלאה אם לא הבנת את כוונתי אז כנראה שיש לך בעיה עם העברית אני בכל אופן מבחינתי לא מחליף את גבירתי באף גבירה אחרת אלא אם כן היא תחליט וזה שיקול שלה ולא שלי אני רוחש לגבירתי כבוד כמו שצריך מבצע מה שצריך לכן אם גבירתי החליטה לקבל אותי לא תצליח לשכנע אותה לסור מהחלטתה ואם היית גבירה אז לא הייתי מקרב אליך כי אין לך כבוד לעצמך כנראה ממה שהבנתי מתגובתך אז שיהיה לך אחלה ערב אתה יודע,באמת יש לי בעיה עם העברית שלך.הלוגיקה שלה מאד הפכפכה. ואתה לא נשלט חדש,אתה רשום בכלוב מ-2005,נדמה לי. ואם התגובות הן שנותנות לך מוטיבציה,מה אגיד ומה אומר מלבד מה שכבר אמרתי.לא "גבירתי"והרצון לשרת אותה ,התגובות..חחחחח. המשונה שיש פוסטים כמו שלך שכלובי מוחק מידית(לאחרונה-תיאור סשן אצל מאדאם S) . ואת "גבירתי" אני ממש לא מכיר ,(אם כי שמעתי עליה ואף מאד מרשימה,)ומי אני שממרום המצאי על הגחון אנסה בכלל לשכנע אותה במשהו. ואם הייתי גבירה,חחח,שיהיה לך בהצלחה ובתענוג ידידי(הנה הקפצנו את הפוסט פעם נוספת) |
|
נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
19 בפבר׳ 2009
סופ"ש מקסים לכולן/ם
לפני 15 שנים •
19 בפבר׳ 2009
נשלט בשולטת קבועה • 19 בפבר׳ 2009
דוכיפת מצטער לאמר לך שאני לא ארד לרמה שלך
והנה הסבר קטן נכון שאני רשום באתר משנת 2005 אך זה לא אומר שהתנסיתי בזה לכל אחד יש את החששות שלו ואולי לא התחשק לי לנסות זה עדיין לא אומר שאם אני רשום אז התנסיתי בזה דבר שני אני לא צריך טובות שלך כדי לעלות את הפוסט יש פה מספיק חבר'ה טובים שיעשו את זה אם צריך לפעמים צריך לתת פידבק ולא ישר לרדת על בנאדם כי אתה לא מכיר אותי וההיפך אם יש משהו שלא נאה לך ממה שכתבתי אתה גם לא חייב להגיב אם היה לך משהו ענייני סבבה או לתת טיפ עיצה בכיף הייתי מקבל זאת יש פה אנשים שיודעים לפרגן אך מצטער אתה לא נמנה עימהן/ם תדע לכבד אנשים אז גם יכבדו אותך זה מה שיש לי לאמר ותו לא בכל אופן שיהיה לך סופ"ש מקסים בין אם אתה מקבל את דעתי או לאו. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 בפבר׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 22 בפבר׳ 2009
ידידי
החשוב ביותר שתהנה. שיהיה לך שבוע,חודש,שנה,חיים ,מאושרים ובכיף |
|