Zarial(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
9 במרץ 2009
Re: אחלה מאמר
לפני 15 שנים •
9 במרץ 2009
Zarial(מתחלפת) • 9 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: צארינה כתב/ה: אם להתעלם משגיאות תחביר מקסימות של עולים חדשים... צארי אני ראיתי שלוש נקודות??? עדיף שלא אמשיך לכתוב את מחשבותיי על צרות עין כזו ובהזדמנות תשאלי את הרוסים על ההבדל הדק בין צר לבין צאר תודה חוצמזה זריאל יפה שלי אוהבתותך הרבה ואת כהרגלך מקסימה [ומסיבות נעלות בהרבה... כמו למשל... אישיות, לב ונשמה...] }{ מותק ... חולה עליך ... אישה לוחמת לדעתי צארינה החמיאה לי בדרך שלה שזה נהדר - לוקחים את הטוב מהדברים לא? תודה על התגובה שמחה שנהנת נשיקות |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
Zarial כתב/ה: מותק ... חולה עליך ... אישה לוחמת לדעתי צארינה החמיאה לי בדרך שלה שזה נהדר - לוקחים את הטוב מהדברים לא? תודה על התגובה שמחה שנהנת נשיקות לגמרי לוקחים את הטוב מותק שלי לפחות מומלץ ... זו חכמה ועוצמה לשמה שלרבים כאן יש מה ללמוד ממך וממנה יש גם משפט שאומר: Love the people who hate you 'cause they are your greatest fans תודה על המילים ועל ההשראה הרבה בחזרה |
|
Uranus |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Uranus • 10 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: Zarial כתב/ה: מותק ... חולה עליך ... אישה לוחמת לדעתי צארינה החמיאה לי בדרך שלה שזה נהדר - לוקחים את הטוב מהדברים לא? תודה על התגובה שמחה שנהנת נשיקות זו חכמה ועוצמה לשמה [size=24]שלרבים כאן יש מה ללמוד ממך וממנה [/size] חכמה ועוצמה מתחילות כשמשנים את שתי המילים המודגשות לעיל למילה אחת פשוטה : "לי". למרות שהרבה יותר קל פשוט לספח לעצמנו עוד חברים למשימה, או איך אומרים : צרת רבים נחמת ... חג שמח רגע רגע לא להגיב עדיין אני מנסה לנצח את העורך המזורגג |
|
Uranus |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Uranus • 10 במרץ 2009
שייסע...
בכל מקרה המילים המודגשות היו : לרבים כאן נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי מרץ 10, 2009 8:07 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
Uranus כתב/ה: Uranus כתב/ה: Morticia כתב/ה: Zarial כתב/ה: מותק ... חולה עליך ... אישה לוחמת לדעתי צארינה החמיאה לי בדרך שלה שזה נהדר - לוקחים את הטוב מהדברים לא? תודה על התגובה שמחה שנהנת נשיקות זו חכמה ועוצמה לשמה [size=24]שלרבים כאן יש מה ללמוד ממך וממנה חכמה ועוצמה מתחילות כשמשנים את שתי המילים המודגשות לעיל למילה אחת פשוטה : "לי". למרות שהרבה יותר קל פשוט לספח לעצמנו עוד חברים למשימה, או איך אומרים : צרת רבים נחמת ... חג שמח רגע רגע לא להגיב עדיין אני מנסה לנצח את העורך המזורגג אני לא יודעת על סמך מה אתה מבקש לומר את מה שביקשת לומר או באיזו סמכות [ראה ערך: עד כמה זו האמת רק כי כך אתה מבקש לראות אותה?] אבל על פי ההגיון שלך בנימה אופטימית וחיוכית מה "הכל עובר עליך וקקה בידיך" או כמה שנאמר: כנראה שגם לך [אתה במסגרת האופנה החדשה? לחיי אינדיבידואליזם בועט!] |
|
Uranus |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Uranus • 10 במרץ 2009
וכמו שאומר כל יהודי אירופאי אחרי ארוחת חג פולנית, כבדה וחפרנית:
....אוי |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
Uranus כתב/ה: שייסע...
בכל מקרה המילים המודגשות היו : לרבים כאן אני אכן אתך בהדגשת אלו המילים ואני מתכוונת לדברים כפי שאני אומרת אותם לרבים... יש... לא לך לשנות לי את הכוונה ואני לא כל כך צבועה ברשותך ושתסלח לי האופנה ... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
Uranus כתב/ה: וכמו שאומר כל יהודי אירופאי אחרי ארוחת חג פולנית, כבדה וחפרנית:
....אוי איפה כואב לך? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
נ.ב.
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
זריאל יקירתי, קבלי את סליחתי על הפיכת הפוסט החביב והידידותי שלך לזירת האופנה החדשה
... [והמכוערת מה. אפילו לעולים חדשים זה לא היה מקסים... כמובן שאלו לא המאפיינים הבולטים של האנשים המכוערים הסובלים מכאבים בשל פרגונים] |
|
Uranus |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Uranus • 10 במרץ 2009
א. זכויות רבות וגדולות באמתחתי.
ב. כשאת משתמשת במילים כמו חכמה והעצמה - דברי על עצמך, והווי דוגמה על בשרך ראשית כל אחרת את סתם עוד אחת (כמו כולנו האמת....) שאת מגרעותיה מנסה להעלים באמצעות אפקט המונה והמכנה שאומר - "כשלכולם יש את הבעיה - אז אצלי היא לא כזו מהותית". ג. חכמה ועוצמה שאני הו כה מקווה שאת יודעת - אינה מתבטאת בלהטיף לאחרים על מגרעותיהם. ד. ולטעון שהדרך לחכמה ועוצמה היא לקרוץ שלאחרים אין אותה זו מהות המילה צביעות. |
|