gilsherr |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
Re: תגיד
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
gilsherr • 11 במרץ 2009
קטסטרופה כתב/ה: מה אתה מבלבל ת'מח?
קטסטרופה אל תעלב אבל אתה ממש מתחיל להזכיר לי את הזקן ההוא שבנית עליו קריירה, נו ההוא: צ'יטה. |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
אנימה • 11 במרץ 2009
gilsherr כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: מה אתה מבלבל ת'מח?
קטסטרופה אל תעלב אבל אתה ממש מתחיל להזכיר לי את הזקן ההוא שבנית עליו קריירה, נו ההוא: צ'יטה. גילגוש, לי זה דווקא מזכיר מישהו שעמד והשתפך בבלוג שלו על עוז רוחם של עבריינים גיבחים בני שמונים וחתם בצהלה: זיבי, זיבי העולם לא שייך רק לצעירים. כל אחד והשאיפות שלו גיל : ) |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 11 במרץ 2009
gilsherr כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: מה אתה מבלבל ת'מח?
קטסטרופה אל תעלב אבל אתה ממש מתחיל להזכיר לי את הזקן ההוא שבנית עליו קריירה, נו ההוא: צ'יטה. א. אל תגיד לי מה לעשות. ב. זה מאוד מעליב. ג. איך בדיוק אני מתחיל להזכיר את הדבר ההוא? הייה ספציפי נער. |
|
gilsherr |
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
12 במרץ 2009
gilsherr • 12 במרץ 2009
קטסטרופה כתב/ה: gilsherr כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: מה אתה מבלבל ת'מח?
קטסטרופה אל תעלב אבל אתה ממש מתחיל להזכיר לי את הזקן ההוא שבנית עליו קריירה, נו ההוא: צ'יטה. א. אל תגיד לי מה לעשות. ב. זה מאוד מעליב. ג. איך בדיוק אני מתחיל להזכיר את הדבר ההוא? הייה ספציפי נער. טוב, הגזמתי |
|
המלכה יעלי(שולטת) |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
תגובה לפותח השירשור
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
המלכה יעלי(שולטת) • 20 במרץ 2009
שאלתך היתה מיותרת יקירי למרות כוונותך הישרות
נוכחת לראות במו עינייך את הרמה והאינטלגנציה שקיים באתרים כאלה השיטה של בעל האתר -כבודה במקומה ...... מלמדת אותנו דברים נוספים שלא ידענו לאופי הקהילה . לקטסטרופה .....אתה בהחלט צ'יטה .....לך לטיפול דחוף..... לך שולט מתוק ומיוחד ...DOME קבל עצה ....כאן תהייה מאנייק |
|