המלכה מאמי(שולטת) |
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
נראה שרק מלכה תעזור במקרה שלך............
לפני 15 שנים •
29 במרץ 2009
המלכה מאמי(שולטת) • 29 במרץ 2009
ובכלל כמה מנהלים בכירים מסתובבים באתר הזה ...................
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Re: נראה שרק מלכה תעזור במקרה שלך............
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
קליבר(שולט) • 30 במרץ 2009
המלכה מאמי כתב/ה: ובכלל כמה מנהלים בכירים מסתובבים באתר הזה ...................
את מוזמנת להיות המזקירה שלו .... |
|
מלכה מהמרכז(שולטת) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Re: בקשת עזרה במציאת מזכירה כנועה
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
מלכה מהמרכז(שולטת) • 30 במרץ 2009
אנא פנה אלי לפרטי.
אני סיימתי שירות לא מזמן ואני מעוניינת לעבוד כמזכירה. |
|
LUZIPER(שולט) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
מנהיל בכיר תלמד להבא. אחד הדברים שמנהלים בכירים לומדים
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
LUZIPER(שולט) • 30 במרץ 2009
זוהי שפת הגוף. (אני היתי גם מוסיף מבחן רושך קטן ומלחן אסוציאטיבי)
כאן נעוצה התשובה הבסיסית לראיון עבודה בכיוון אליו אתה מושך. ולכן, כמנהיל בכיר , לא היית מעלה שאלה מסוג זה ובאופן הזה בפורום הזה. , אלא? אם לא היית מנהיל, אלא ז וטיר (על משקל מנהיל) בכיר, עם פנטזיה טובה בראש. |
|
זרה מוכרת |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Re: מנהיל בכיר תלמד להבא. אחד הדברים שמנהלים בכירים לומדים
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
זרה מוכרת • 30 במרץ 2009
LUZIPER כתב/ה: זוהי שפת הגוף. (אני היתי גם מוסיף מבחן רושך קטן ומלחן אסוציאטיבי)
כאן נעוצה התשובה הבסיסית לראיון עבודה בכיוון אליו אתה מושך. ולכן, כמנהיל בכיר , לא היית מעלה שאלה מסוג זה ובאופן הזה בפורום הזה. , אלא? אם לא היית מנהיל, אלא ז וטיר (על משקל מנהיל) בכיר, עם פנטזיה טובה בראש. סליחה כפרון, סליחה ... אדון לוצי' הוד ירום הודך ... כשאתה אומר "פנטזיה טובה בראש ..." הלא התכוונת ל"פנטזיה רטובה"? מעבר לכך, למה למען השם (שלי כמובן) אנחנו מחזיקים כאן מס' שולטים רמי קומה ואישיות ... אם לא בכדי לעזור לשולט רודני שכזה ? מפיסטו, קפסיטו, קליברון ואדון לוצי' כמובן .. שנסו מותניים, ועיזרו לחסר הישע להשיג את משאלתו בחיים. הלא ידעתם כי המציל דום אחד בישראל כמו הציל עולם ומלואו ? ! |
|
Cafe(שולט) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Re: מנהיל בכיר תלמד להבא. אחד הדברים שמנהלים בכירים לומדים
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
Cafe(שולט) • 30 במרץ 2009
זרה מוכרת כתב/ה: LUZIPER כתב/ה: זוהי שפת הגוף. (אני היתי גם מוסיף מבחן רושך קטן ומלחן אסוציאטיבי)
כאן נעוצה התשובה הבסיסית לראיון עבודה בכיוון אליו אתה מושך. ולכן, כמנהיל בכיר , לא היית מעלה שאלה מסוג זה ובאופן הזה בפורום הזה. , אלא? אם לא היית מנהיל, אלא ז וטיר (על משקל מנהיל) בכיר, עם פנטזיה טובה בראש. סליחה כפרון, סליחה ... אדון לוצי' הוד ירום הודך ... כשאתה אומר "פנטזיה טובה בראש ..." הלא התכוונת ל"פנטזיה רטובה"? מעבר לכך, למה למען השם (שלי כמובן) אנחנו מחזיקים כאן מס' שולטים רמי קומה ואישיות ... אם לא בכדי לעזור לשולט רודני שכזה ? מפיסטו, קפסיטו, קליברון ואדון לוצי' כמובן .. שנסו מותניים, ועיזרו לחסר הישע להשיג את משאלתו בחיים. הלא ידעתם כי המציל דום אחד בישראל כמו הציל עולם ומלואו ? ! הייתי עוזר אבל הוא כבר מצא את מלכה מהמרכז |
|
מלכה מהמרכז(שולטת) |
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
תגובה בקשר למציאת מזכירה.
לפני 15 שנים •
30 במרץ 2009
מלכה מהמרכז(שולטת) • 30 במרץ 2009
לרודן: אני מעוניינת לעבוד כמזכירה,
אני אומנם לא כנועה אבל יודעת לעשות את עבודתי נאמנה. אני מחפשת עבודה בנרות. כיצד ניתן ליצור איתך קשר? |
|
הרודן |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
תשובה
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
הרודן • 31 במרץ 2009
מכיוון שלשנינו אין מנוי זהב, הדרך היחידה היא במייל. שלחי לי א המייל שלך בהודעה כאן ואני אעביר לך שאלון עבודה.
|
|
LUZIPER(שולט) |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
אאוצ'... זה כואףףףף
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
LUZIPER(שולט) • 31 במרץ 2009
למנהיל בכיר אין כסף למנוי זהיב?
אולי הוא לא מנהיל כזה בכיר? ואיך מלכה מהמרכז תהייה כפופה למנהיל? אל תחמציו את הפרק הבא... |
|
מלכה מהמרכז(שולטת) |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
Re: תשובה
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
מלכה מהמרכז(שולטת) • 31 במרץ 2009
לרודן: יש לך מסנג'ר? תן לי המייל שלך.
|
|