morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 2 באפר׳ 2009
niki 666 כתב/ה: עבד נקיון הוא תואר מגוחך שמטרתו הסופית היא סשן חינם .
מיועד בעיקר לחסרי נסיון בתחום וללא אטרקטיביים . אוקיי, אז אם למישהו יש פנטזיה על שירות שאיננו קשור ישירות במין, הוא מגוחך ולא אטרקטיבי? |
|
פוט פטיישר |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
פוט פטיישר • 2 באפר׳ 2009
הבעיה של המקום הזה ש 90% מהאנשים כאן הם מסוקרנים ולא באמת עבדים/שפחות/מלכות. שכן אם היו כאלה לא היו נאמרים כאן דברי הבל כפי שנאמרו על ידי כמה וכמה מכם.
עבד שבאמת מרגיש ורוצה להמשיך להרגיש עבד לא מתעניין ב"שקית הצעצועים" כפי שהגדיר זאת אחד הכותבים כאן, מה שמענין אותו זו מישהי שתוביל אותו מכל הבחינות והוא יכול להרגיש ליידה נמוך, מובל ונשלט בעיקר מנטלית. כשאני קורא את דברי ההבל שנאמרים כאן אני חושב על פורום של הומוהים (לדוגמא), שם לא הייתי כותב לעולם ולא מהסיבה שאינני הומו אלא משום שאינני מבין את עולמם ורק יכול לקבל את אשר הם רוצים ולאחל להם טוב. *** לותיקים שביננו - פעם המקום הזה היה מלא באנשים שהם ממש מהקהילה, היום כל מסוקרן מגיע ונותן דעתו על דברים שלעולם לא יוכל להבין. ואגב, אם יש מישהי שאינה שולטת וכן רוצה לעשות שימוש בעבד ניקיון אין בזה כל פסול אחרי הכל זו הסכמה של שני הצדדים. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Tame • 2 באפר׳ 2009
אני מסכים איתך שיש מסוקרנים רבים, אפשר לראות אותם לפעמים גם במועדונים,
אבל אם מתוך כל 10 מסוקרנים מצטרף או מצטרפת חבר נוסף לקהילה שלנו אז זה שווה את זה.. בקשר לייתר - אולי גם בכך נבחן חוזקנו, ביכולת שלנו להתמודד עם העולם הונילי יותר שחודר אלינו אט אט - אם זה דרך האינטרנט, מקומות הבילוי, התקשורת או "חוקרים" כאלו ואחרים אני חושב שאין לפסול את נוכחותם על הסף כי אחרת נסתגר בתוך עצמנו ונקשה על חברים חדשים להצטרף ולהגיע ולחזק אותנו. בכל אופן, משרתך האישי, כתבת דברי טעם |
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
ניקי666 niki • 2 באפר׳ 2009
משרתך האישי כתב/ה: הבעיה של המקום הזה ש 90% מהאנשים כאן הם מסוקרנים ולא באמת עבדים/שפחות/מלכות. שכן אם היו כאלה לא היו נאמרים כאן דברי הבל כפי שנאמרו על ידי כמה וכמה מכם.
עבד שבאמת מרגיש ורוצה להמשיך להרגיש עבד לא מתעניין ב"שקית הצעצועים" כפי שהגדיר זאת אחד הכותבים כאן, מה שמענין אותו זו מישהי שתוביל אותו מכל הבחינות והוא יכול להרגיש ליידה נמוך, מובל ונשלט בעיקר מנטלית. כשאני קורא את דברי ההבל שנאמרים כאן אני חושב על פורום של הומוהים (לדוגמא), שם לא הייתי כותב לעולם ולא מהסיבה שאינני הומו אלא משום שאינני מבין את עולמם ורק יכול לקבל את אשר הם רוצים ולאחל להם טוב. *** לותיקים שביננו - פעם המקום הזה היה מלא באנשים שהם ממש מהקהילה, היום כל מסוקרן מגיע ונותן דעתו על דברים שלעולם לא יוכל להבין. ואגב, אם יש מישהי שאינה שולטת וכן רוצה לעשות שימוש בעבד ניקיון אין בזה כל פסול אחרי הכל זו הסכמה של שני הצדדים. אני מניח שכאשר אמרת דברי הבל התכוונת גם לתגובתי ,החלטת לסווג אותה כך בביטול ולו רק כי דעתך שונה משלי ,אין ספק כי מדובר מבחינתך בבגרות שמציבה סטנדרטים חדשים בתרבות הדיון . לידעתך ,ולו היית מעט טורח היית רואה כי אני דווקא מוותיקי הקהילה ולא מהמסוקרנים ,אני בטוח כי את החוויות הבדסמיות שאני חוויתי אינך מסוגל אפילו לדמיין במוחך . מתוך נסיוני האישי ואיני מעוניין לעשות הכללות אין אנשים שעומד להם הזין מלנקות את את השומנים על כיריים הגז ,מה שכן קיים הוא אקט השפלתי פמדומי שיכול לקבל את אותה ריאקצייה גם בסיטואציות אחרות ,האקט הזה הוא חלק מסשן כאשר הנשלט מצפה להמשך כלומר הוא לא מסתפק רק בנקיון הכיריים ...היתרון בסיטואצייה של עבד נקיון הוא הקלות להגיע למעמד הזה ,אינך צריך להיות אטרקטיבי ,שנון וכדומה . אז כפי שכבר אמרתי תואר מגוחך לאנשים הרוצים סשן חינם והם אינם אטקטיביים מספיק "להשיג ' זאת בדרך אחרת . |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
אחותופל • 2 באפר׳ 2009
niki 666 כתב/ה: משרתך האישי כתב/ה: הבעיה של המקום הזה ש 90% מהאנשים כאן הם מסוקרנים ולא באמת עבדים/שפחות/מלכות. שכן אם היו כאלה לא היו נאמרים כאן דברי הבל כפי שנאמרו על ידי כמה וכמה מכם.
עבד שבאמת מרגיש ורוצה להמשיך להרגיש עבד לא מתעניין ב"שקית הצעצועים" כפי שהגדיר זאת אחד הכותבים כאן, מה שמענין אותו זו מישהי שתוביל אותו מכל הבחינות והוא יכול להרגיש ליידה נמוך, מובל ונשלט בעיקר מנטלית. כשאני קורא את דברי ההבל שנאמרים כאן אני חושב על פורום של הומוהים (לדוגמא), שם לא הייתי כותב לעולם ולא מהסיבה שאינני הומו אלא משום שאינני מבין את עולמם ורק יכול לקבל את אשר הם רוצים ולאחל להם טוב. *** לותיקים שביננו - פעם המקום הזה היה מלא באנשים שהם ממש מהקהילה, היום כל מסוקרן מגיע ונותן דעתו על דברים שלעולם לא יוכל להבין. ואגב, אם יש מישהי שאינה שולטת וכן רוצה לעשות שימוש בעבד ניקיון אין בזה כל פסול אחרי הכל זו הסכמה של שני הצדדים. אני מניח שכאשר אמרת דברי הבל התכוונת גם לתגובתי ,החלטת לסווג אותה כך בביטול ולו רק כי דעתך שונה משלי ,אין ספק כי מדובר מבחינתך בבגרות שמציבה סטנדרטים חדשים בתרבות הדיון . .............. אז כפי שכבר אמרתי תואר מגוחך לאנשים הרוצים סשן חינם והם אינם אטקטיביים מספיק "להשיג ' זאת בדרך אחרת . אתה מתלונן ש'משרתך האישי' מבטל את תגובתך כי דעתו שונה. אבל אתה בתגובתך הזאת וגם בקודמת מתייחס בביטול ובזלזול לכל העניין של עבדי הנקיון! זה ש*אתה* לא רואה מה הקטע בזה, לא אומר שזה לא קיים בעולם בלי קשר לאטרקטיביות. נשמע שרק מה שאתה מכיר הוא מה שנכון בעיניך. אם אתה רוצה לדעת אחרת (*אם* אתה רוצה) פשוט תשאל - יש פה הרבה כאלה שישמחו לעשות זאת - 'משרתך האישי' עשה זאת וחבל שאתה לא מקשיב, לא מבין וגם אם לא מבין - לא מקבל. הייתי אפילו אומרת שכן אפשר להתייחס בביטול לתגובתך הקודמת - שכן היא תגובה לא עניינית, מבטלת ומזלזלת שמתכחשת למציאות. והמציאות היא שיש עבדים שכל רצונם הוא לשרת. תבין שזו רק דעתך שנובעת מהשקפת עולם די מוגבלת ולא מהמציאות ומהאמת. כאשר בנאדם לועג ומבטל אדם אחר העומד מולו בדיון מסויים - אז כן, לא הייתי מתנגדת לקרוא לזה "דברי הבל". |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 2 באפר׳ 2009
צודקת אחותופל,ועוד..
niki 666 כתב/ה: [B]מתוך נסיוני האישי ואיני מעוניין לעשות הכללות אין אנשים שעומד להם הזין מלנקות את את השומנים על כיריים הגז ,מה שכן קיים הוא אקט השפלתי פמדומי שיכול לקבל את אותה ריאקצייה גם בסיטואציות אחרות מי בכלל אמר שעמידת הזין שלו רלוונטית למשהו? מי אמר שזוהי מטרת האינטראקציה? אני בכלל חושבת שאחד שמודד הצלחת סשן בכך שעמד לו הזין או לא- הוא סתם עוד חרמן מצוי. לא מסתדר לי בכלל עם מי שאתה, לכן אני מופתעת. ועוד נקודה. אני לא יודעת עד כמה אתה צודק בעניין של שיוך הנקיון להשפלה. יש כאלו שזה מתחבר להם יותר לכיוון הנקי של לשרת נטו. אין הרבה כאלו-נכון, אבל אלו שכן, לא מחפשים שום דבר מעבר לתחושה שהם מקלים ומשרתים את הגבירה שלהם. הם,אגב, לא יוכלו להנות מעניין הניקיון אצל כל אחת, אלא רק אצל זו שעבר מולה תהליך בו התבסס מעמדה מולו. בו הוא חש באמת, כי זוהי הגבירה שלו. |
|
Anakin |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
מזוית אחרת
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Anakin • 2 באפר׳ 2009
אז יצא לי לשוחח פה ושם עם נשים ועל חווית המנקים המתנדבים שלהן.
מסתבר שרבות ניסו והאכזבה הייתה די גורפת מאחר ובאמת הן רצו מנקה וקיבלו גבר שציפה לסשן. גם אני, כאשר חיפשתי לעשות כאלו, פינטזתי על כך שאני מגיע לבית של אישה, אז ברור שהוא יהיה נקי ובעצם... בזמן ששוטטתי באתר אחר, הציע לי מישהו שיבוא וינקה לי את הבית. עשיתי איתו הבהרת ציפיות, אני מניח כפי שעושות הנשים כאשר פונה אליהן גבר. ובאמת הוא הגיע כמה שעות מאוחר יותר. שאל היכן המטאטא והיכן המגב ולא שמעתי ממנו עד שעברו כשעתיים והוא הודיע לי שסיים לנקות. הודה לי והלך. אז כעת אני שואל את עצמי מה בעצם הייתה הפואנטה של הסיפור ? לגברים קל יותר חג שמח כולם |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 2 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה: אם מתוך כל 10 מסוקרנים מצטרף או מצטרפת חבר נוסף לקהילה שלנו אז זה שווה את זה..
בקשר ליתר - אולי גם בכך נבחן חוזקנו, ביכולת שלנו להתמודד עם העולם הונילי יותר שחודר אלינו אט אט - אם זה דרך האינטרנט, מקומות הבילוי, התקשורת או "חוקרים" כאלו ואחרים אני חושב שאין לפסול את נוכחותם על הסף כי אחרת נסתגר בתוך עצמנו ונקשה על חברים חדשים להצטרף ולהגיע ולחזק אותנו. פפפ, אתה כזה טוב שזה מטריף אותי (: אבל אם נסתכל על מבחן המציאות, נבין שזה בכלל לא שווה, אם על כל 10 ילדים זבי חוטם 1 באמת יכנס לתחום. למה? כי על כל 1 חדש שנכנס לתחום, יחד עם תשעת חבריו המטנפים, עוזבים כמה וכמה חברים וותיקים ואיכותיים ,שלא מעוניינים למצוא את עצמם בגנון הזה. מה שנותר בסוף יום, זה מעט חדשים שספק אם ילמדו משהו מכיוון שלא נותר להם יותר מדי ממי ללמוד, והמון מטופש וילדותי שלא מבין ולא רוצה להבין , וחמור מכך- מנסה לאנוס את האתר הזה להפוך לסוג של איזה ג'יידייט. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Tame • 2 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: Tame כתב/ה: אם מתוך כל 10 מסוקרנים מצטרף או מצטרפת חבר נוסף לקהילה שלנו אז זה שווה את זה..
בקשר ליתר - אולי גם בכך נבחן חוזקנו, ביכולת שלנו להתמודד עם העולם הונילי יותר שחודר אלינו אט אט - אם זה דרך האינטרנט, מקומות הבילוי, התקשורת או "חוקרים" כאלו ואחרים אני חושב שאין לפסול את נוכחותם על הסף כי אחרת נסתגר בתוך עצמנו ונקשה על חברים חדשים להצטרף ולהגיע ולחזק אותנו. פפפ, אתה כזה טוב שזה מטריף אותי (: אבל אם נסתכל על מבחן המציאות, נבין שזה בכלל לא שווה, אם על כל 10 ילדים זבי חוטם 1 באמת יכנס לתחום. למה? כי על כל 1 חדש שנכנס לתחום, יחד עם תשעת חבריו המטנפים, עוזבים כמה וכמה חברים וותיקים ואיכותיים ,שלא מעוניינים למצוא את עצמם בגנון הזה. מה שנותר בסוף יום, זה מעט חדשים שספק אם ילמדו משהו מכיוון שלא נותר להם יותר מדי ממי ללמוד, והמון מטופש וילדותי שלא מבין ולא רוצה להבין , וחמור מכך- מנסה לאנוס את האתר הזה להפוך לסוג של איזה ג'יידייט. אם זה מה שקורה אדונית, אז זה סימן שיש צורך לחזק את הקשרים בין האנשים הטובים שכן נמצאים כאן, לבנות לנו חוסן פנימי שכזה. קשרים בינאישיים חזקים כאלה יכולים לעמוד בפני הכוח הממסמס של החדירות האלה מהעולם החיצון. זה באמת חבל על כל ותיק שיעזוב, אנחנו צריכים לשמר את עצמנו |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 2 באפר׳ 2009
ציטוט: האקט הזה הוא חלק מסשן כאשר הנשלט מצפה להמשך
כלומר הוא לא מסתפק רק בנקיון הכיריים ...היתרון בסיטואצייה של עבד נקיון הוא הקלות להגיע למעמד הזה ,אינך צריך להיות אטרקטיבי ,שנון וכדומה . אם לומר את האמת, אני לא חושבת שאני בלתי אטרקטיבית, משעממת וסתומה באופן יוצא מן הכלל. בשל כך (וגם, כמובן, משום שאני בחורה ויחס הגברים/נשים פה הוא מגוחך... ) אין לי בעיות בלהשיג את מה שאני רוצה. ועם זאת, אכן יש לי פנטזיה כזאת, כחלק מפנטזיה רחבה יותר של שירות. הפנטזיה הזאת איננה מינית במישרין. ההנאה שאני שואבת מכך לא מתבטאת בזין עומד (או יותר נכון, ברטיבות במקומות אסטרטגיים ), אלא במשהו רגשי יותר. על כן, אין לי שום צורך מיוחד ל- happy end. |
|