סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למי נראה מגניב??

זרה מוכרת
לפני 15 שנים • 12 באפר׳ 2009
זרה מוכרת • 12 באפר׳ 2009
וואו.

מה זו ההתלהמות הזו ?

יקטרינה יקרה,
שאלת שאלה, העלית הצעה
כתבת אותה בפורום כללי,
צפוי היה שתקבלי תגובות שנוגדות את דעתך,
שהרי אנשים שונים, דעות שונות.

כל שכן שקיבלת תגובה ראויה ומכבדת ביותר.

לא חבל להפוך את השרשור הזה לסתם עוד שרשור מלא דברי בלע שיעלם גם הוא בתהום הנשיה הוירטואלי ?
צארית​(שולטת)

"הוא התחיל"

צארית​(שולטת) • 12 באפר׳ 2009
זרה מוכרת כתב/ה:
וואו.

מה זו ההתלהמות הזו ?

יקטרינה יקרה,
שאלת שאלה, העלית הצעה
כתבת אותה בפורום כללי,

לא חבל להפוך את השרשור הזה לסתם עוד שרשור מלא דברי בלע שיעלם גם הוא בתהום הנשיה הוירטואלי ?

אין לי שום ספק שישנן דעות מנוגדות,אך גם אין שום סיבה שאספוג עלבון מבריון וירטואלי.

ישנה צורה גם לפולמוס,כאשר היא נהיית אמורפית שולפים את האגרופים.
נסיכת החלומות

Re: "הוא התחיל"

נסיכת החלומות • 12 באפר׳ 2009
יקטרינה הגדולה כתב/ה:
זרה מוכרת כתב/ה:
וואו.

מה זו ההתלהמות הזו ?

יקטרינה יקרה,
שאלת שאלה, העלית הצעה
כתבת אותה בפורום כללי,

אין לי שום ספק שישנן דעות מנוגדות,אך גם אין שום סיבה שאספוג עלבון מבריון וירטואלי.

ישנה צורה גם לפולמוס,כאשר היא נהיית אמורפית שולפים את האגרופים.

שמעתי הרבה דברים,
אבל ביריון ורטואלי,
וואלה יקטרינה,
הצלחת לחדש לי.

אחרי 20 שנה בבדסמ,
שכולם מכירים וראו ויודעים.
על האיש והאגדה,
ועל תיק הלואי וויטון
שממנו הוא עשה קולרים לרוטווילרים,
את מדברת דברים שאין לך מושג ורבע.

עדיף לבדוק,
לפני שמדברים.
עדיף ליישם על עצמך,
לפני שתעיפי כדורים על הנשלטים ההם.
ובכלל עדיף לחשוב,
ולהגיד תודה למישהו שהתייחס לרעיון שאחרים התעלמו ממנו,
וגם אם לא מוחאים לך כפיים,
וגם אם הדעות חלוקות,
זאת לא סיבה לקשקש על פיץ ופוץ.

תודה ושלום.
צארית​(שולטת)
צארית​(שולטת) • 12 באפר׳ 2009
שמעתי הרבה דברים,
אבל ביריון ורטואלי,
וואלה יקטרינה,
הצלחת לחדש לי.

אחרי 20 שנה בבדסמ,
על האיש והאגדה,
ועל תיק הלואי וויטון

עדיף לבדוק,
לפני שמדברים.
עדיף ליישם על עצמך,
ובכלל עדיף לחשוב,
וגם אם הדעות חלוקות,

תודה ושלום.

על הזרג שלי כמה ה"איש והאגדה" הזה גרם לך להרטיב על הגאג החדש,על הדילדו שלי שנראה לך שיש דבר כזה "סלבריטאי סאדו" שאני אמורה להעריך,כל יצור שמקבל פאוור-טריפ מלהחזיק שוט ולהאדים טוסיקים של ילדות בנות 19 יקבל את אותו היחס.

השרשור הזה גורם לי להקיא קצת בפה ונגמרה לי הסבלנות,אני מבינה כי כל הברקה ימינה או שמאלה מעולמכם הצר כנמלה יגרום לפאניקה מוחלטת והעלבות שווא חג שמח לכולם תאכלו "מצה בריי" ותרגעו.
זרה מוכרת

Re: לא מובן

זרה מוכרת • 12 באפר׳ 2009
יקטרינה הגדולה כתב/ה:

לא מובן לי איך באתר הזה ציד בפיינט-בול נחשב כאקט אקסטרימי. אתה עוד כותב כי ישנה עדיפות

בלהשתמש בתחמושת חיה מאשר לתת ליצורים הללו לרוץ בין כמה עצים ולחטוף איזה כדור או

שתיים בגב,ובאיזה קלות דעת אתה עוד מניח כי אני עושה בדסמ חולה ולא "חסה על חיי ובריאות נשלטים"....?

כמה דברים שנואים עלי במיוחד...קינואה,כל נהג אחר על הכביש מלבדי ומתחסדים.

סליחה על האיחור בתגובה ... כי רק כרגע שמתי לב לכך אבל .... היצורים הללו ??

תגידי לי יקירתי,

את מודעת לעובדה שאת מדברת על בני אדם כאן ?

על בני אדם שנטייתם הבדס"מית אולי הפוכה לשלך, אבל בלעדיהם גם לא היתה אפשרות מימוש לנטיה הבדס"מית שלך,

על בני אדם שבוחרים לשים את גופם וחייהם בידייך כשאת בכלל מזלזלת בעצם קיומם ?

רק הערב קראתי בפרופיל של מישהו כאן משפט מרהיב שהולם אותך ככפפה ליד -
"רק אדם שמעולם לא נפצע יכול לזלזל בצלקת."

חישבי על כך לפני שאת חושבת לקחת עבד למקום משחקים זה או אחר - כי הביטחון שלו - צריך להיות בראש מעיינייך.

תהני , תבלי, מאחלת לך למצוא מישהו שהקינק שלו הוא הקינק שלך,
אבל זיכרי כי בראש ובראשונה עומד בפנייך בן אדם.

ז"מ
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 12 באפר׳ 2009
בתור אחת ששיחקה פיינט בול לפני זמן לא רב, אני יכולה לומר שאפילו לקבל כדור צבע על עור עם הסרבל זה כואב מאוד ועלול להשאיר סגולים לזמן רב.
אז קודם כל זה מאוד לא בטוח וכואב מאוד ואין מה להשוות את זה לפיסטינג או לחיבור זין במסמרים לזה, מהסיבה הפשוטה, שמה שמשנה זה לא רמת הכאב, אלא כמה בטוחה אותה פעילות שעושים ובאיזה דרך עושים אותה.
מלכה שעושה פיסטינג לנשלט בתול או חצי בתול ואפילו זונה מקצועית בלי שום הכנה, היא, ובכן... לא בדיוק ראויה בעיניי להיקרא שולטת- כי זו לא שליטה, זה פשוט רוע לב וסדיזם אמיתי שהבדסמ עבורו הוא רק תירוץ.

שנית, הבטיחות היא חשובה במעלה במקום מהסוג הזה ומספיק שאת מרימה מעט את הקסדה וכבר מפסיקים הכל וצורחים עלייך, כך ששום עסק של פיינט בול שמכבד את עצמו (ואת הביטוח שלו) לא יתן לך לעשות את זה ללא בגדים, קסדה, ממגן צוואר וכו'.

סתם אנקדוטה קטנה שסיפרו לנו על חשיבות המיגון: אדם שנפלה לו הקסדה לא טרח להודיע לפי הסימון המוסכם ומישהו הוריד לו את האוזן עם הכדור.

כך שלמרות שפיינט בו הוא משחק כיפי, הוא עדיין משחק מסוכן.

הרעיון כשלעצמו הוא מעניין מאוד ונשמע כיפי, אבל רק אם הוא מבוצע לפי כל כללי הבטיחות. אגב, גם ללבוש בגדי וויניל מתחת לסרבל (ואיש לא יראה אותו כמובן כך) זה גם לא הדיוק להיט. הסרבלים האלה חמים אש icon_smile.gif
philia'

נשים קטנות. לא הספר. אשה קטנה אחת ומתוקה. פיצי, פיצי

philia' • 12 באפר׳ 2009
יקטרינה הגדולה כתב/ה:
שמעתי הרבה דברים,
אבל ביריון ורטואלי,
וואלה יקטרינה,
הצלחת לחדש לי.

אחרי 20 שנה בבדסמ,
על האיש והאגדה,
ועל תיק הלואי וויטון

עדיף לבדוק,
לפני שמדברים.
עדיף ליישם על עצמך,
ובכלל עדיף לחשוב,
וגם אם הדעות חלוקות,

תודה ושלום.

על הזרג שלי כמה ה"איש והאגדה" הזה גרם לך להרטיב על הגאג החדש,על הדילדו שלי שנראה לך שיש דבר כזה "סלבריטאי סאדו" שאני אמורה להעריך,כל יצור שמקבל פאוור-טריפ מלהחזיק שוט ולהאדים טוסיקים של ילדות בנות 19 יקבל את אותו היחס.

השרשור הזה גורם לי להקיא קצת בפה ונגמרה לי הסבלנות,אני מבינה כי כל הברקה ימינה או שמאלה מעולמכם הצר כנמלה יגרום לפאניקה מוחלטת והעלבות שווא חג שמח לכולם תאכלו "מצה בריי" ותרגעו.

יקטרינה קטנה ומתוקה.
בתקווה שכתבתי את שמך נכון.
הרי רוב התגובות שלך, באות מאותו מקום חמוד של *תראו אותי*

בפעם האחרונה שבדקתי. אני, שולטת התכוונה ראשית אל היא עצמה ובשרה.
מתוקה, נכון וראוי להתחיל לשלוט בעצמך, טרם את מציירת יופי של הגדרה..

את יודעת, יש בעולם, בגדול 2 סוגים של בני-אדם.
אילו שיודעים מי הם ובמה הם טובים והיתר. האחרים.
אילו שחייבים למצוא את כל מה שלא טוב (לאין-דעתם) סביב, רק בכדי לצעוק שהם , אופס - את יותר. יותר טובה. יותר נבונה. יותר לא מבינה... יותר.

אם את כבר באה עד הלום, לפורום פתוח. כן פתוח וספק אומרת ספק שואלת שאלה, תצפי שאנשים גם יענו. לא לא אותך, את עושה את זה בעצמך לעצמך מספיק (בקושי)

מה שהכי יפה, שכאשר כן מתייחסים ברצינות לנושא שהעלית, את ממש חסרת פה ו/או לשון.
וכן. את שולטת. שולטת. שולטת. כתבת. אז פה לוקחים אותך,
כמובן מאליו.

{אני פשוט מסרבת להכניס מצה-בריי לפי, אפילו בפסח, הייתי חייבת למצוא תחליף.
יש איסור רשויות להשתמש במים}

אוויר. קחי אוויר. הביטי אל הים. ואל תנסי לגדול. דומית לא תהיי כנראה לעולם.
מצד שני, תמיד יש עוד אופציות.

yes.gif

בהצלחה!
Halrloprillalar
לפני 15 שנים • 13 באפר׳ 2009

רעיון מעניין, אבל נדרשים כמה שיפורים

Halrloprillalar • 13 באפר׳ 2009
אין ספק שמדובר ברעיון מעניין, כמו שאין ספק גם שלירות כדורי צבע באנשים ללא מיגון מתאים זה גם מסוכן וגם לא ישים.

מסוכן – הכדורים האלה יכולים בקלות להוציא עין, להוריד אוזן ולשבור אצבעות. הבעיה היא שאין שום אפשרות לוודא שהם פוגעים במקומות בהם זה יסתיים רק בכאב.

לא ישים – הנהלת האתר לעולם לא תאפשר (ובצדק) חריגה מכללי המיגון המקובלים.

אבל חבל לפסול רעיון טוב. פיינט-בול משחרר הרבה תוקפנות מה שבהחלט מתאים מאוד לקהל היעד. אפשר לארגן משחק גם אם מיגון תקני. אפשר לתת לצד אחד יתרון - יותר תחמושת למשל, או לקשור לסאבים/סאביות את הידיים, או לצמצם להם את שדה הראיה (נייר דבק על חלק מהמשקפת). יש הרבה אפשרויות ליצור משחק לא סימטרי, כך שיהיה ברור מי צד את מי ...

פיינט-בול יכול להיות דרך טובה מאוד לסגור חשבונות ישנים !
אומממ ... אולי גם דרך טובה לנשלטות "להחזיר" קצת לבני זוגן ?

אני חושב שאם הייתה מתארגנת קבוצה הייתי מצטרף. אני רק לא בטוח בתור מה. icon_cool.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 13 באפר׳ 2009
לא צריך בכלל פיינט-בול, אינתיפאדה או אפילו איזה לינץ' עסיסי ומדמם - רק לבקר בכלוב מדי פעם... מרנין.

יקטרינה - אם יש לך נשלטים (מטומטמים קצת, יש לציין, אבל טמטום זה לא בלתי-חוקי) למין משחק שכזה... שיהיה לך לבריאות. בריאות להם לא תהיה כל-כך, אולי כמה לילות במיון, אבל זה מחיר קטן לשלם בשביל דאחקות ברמה כזאת. icon_biggrin.gif

אני רק הייתי מחתים אותם על משהו קודם, חוזה בנוסח של "ידוע לי כי השתתפותי עלולה לגרום לי לפציעות חמורות ואני סבבה-אגוזים עם זה".

ואל תתרגשי מביריונות ווירטואלית ומללקי-עכוז למינהם אשר מיד צצים וקופצים להגנתו של זה שבאופן מובהק אינו זקוק כלל להגנה . התנחמי בכך שבעוד שאת כנראה היית עסוקה בלהגן על עצמך, ולא שמת לב לטבעם של חיצי התועבה המילולית, החסדנות, התוקפנות והסרקאזם האומלל (והבלתי-מצחיק גם, יש לציין), כל השאר קרוב לוודאי, ויעיד ראשון כותב קטע זה, נתקלו בבחילה קלה-עד-בינונית נוכח התנהגות זו.

אז, אממ, בהצלחה, נראה לי? אולי באמת כדאי שתוותרי. בכל-זאת, פגיעות בעיניים עלולות להוביל לעיוורון ומוות, ובכל מקום אחר... זה סתם כואב אחו-צ'ילינג. את יודעת כמה זמן צריך לחכות להשתלת כליה? ולך תסביר להם שזה בגלל שאיזו מישהי חשבה שזה יהיה מצחיק לירות לך בבטן\גב מטווח אפס...
המלט
המלט • 13 באפר׳ 2009
נראה לי מגניב, רק עם כל בגדי המיגון, כולל קסדות. הרי ברור שהפגיעות גם ככה בלתי נעימות למדי, וביחד עם מנגנון המרה של פגיעות-עונשים, זה יכול להיות מגניב מאד. לכי על זה.