שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בקשה

gilsherr
לפני 15 שנים • 12 באפר׳ 2009

חבל

gilsherr • 12 באפר׳ 2009
אני משכונע שיש כאן כאלה שהיו שמחות לחשוף קצת ממה שעבר עליהן ולשתף אותנו לולא התגובות המתלהמות שבוודאי מדכאות אותן, בנות, אתן יותר ממוזמנות לספר לי בפרטי.
אני אצדיע לאחת שתעשה זאת כאן בפומבי.
Morticia

Re: חבל

Morticia • 12 באפר׳ 2009
gilsherr כתב/ה:
אני משכונע שיש כאן כאלה שהיו שמחות לחשוף קצת ממה שעבר עליהן ולשתף אותנו לולא התגובות המתלהמות שבוודאי מדכאות אותן, בנות, אתן יותר ממוזמנות לספר לי בפרטי.

תעשה מה? תספר איך אנסו אותה?
למה? זה מעמיד לך ת'זין?
ומנין האכסיומה המטופשת שכל מי שאוהבת להיות נשלטת במיטה פעם נאנסה?

אתה אנס?

תזהר שאני לא אחתוך לך ת'זין... אז לא יהיה לך משעמם...!
gilsherr

Re: חבל

gilsherr • 12 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה:
gilsherr כתב/ה:

תעשה מה? תספר איך אנסו אותה?
למה? זה מעמיד לך ת'זין?
ומנין האכסיומה המטופשת שכל מי שאוהבת להיות נשלטת במיטה פעם נאנסה?

אתה אנס?

תזהר שאני לא אחתוך לך ת'זין... אז לא יהיה לך משעמם...!

איפה ראית שיש אכסיומה כזאת? אצלך בראש כנראה כי אני לא טענתי את זה בשום מקום, גם לא במשתמע.
כן, זה מעמיד לי את הזין.
אני לא אנס ואין צורך באיומים.
Dom_Quixote
Dom_Quixote • 12 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה:
Tame כתב/ה:
Toot את לא חושבת שהוא ידע מראש מה הוא יעורר ועשה את זה בכוונה בדיוק בכדי לעורר את זה?
התבניות האלה מוכרות ופשוטות. את נותנת לו בדיוק מה שהוא רוצה וצריך.. הוא זה שנהנה..

וכן אם תתעלמי הוא יתפוגג, תאמיני לי.

אני מפסיק לתדלק את השרשור הזה, כל תגובה משאירה אותו למעלה למשך יותר מידי זמן, כל תגובה גורמת לעוד מישהו או מישהי להיחשף לפוסטים האלה וזה רק מוסיף רוע למקום שבו אנחנו נמצאים.

אני אתך וחושבת אותו הדבר
אבל אתה לא יכול להתעלם מכך שמדינת ישראל מאפשרת לפושעיה גלישה באינטרנט
ומאוד יתכן ואנסים חולים יושבים וכותבים כאן

אז הוא שיחפש מי תנענע אותו
אבל הנושא חשוב
!

איזה נושא חשוב יש פה? הרי אין פה באמת דיון על אונס, או קורבנות, או טיפול או עזרה או משהו אחר. כל מטרת השרשור הזה היא פרובוקציה נוספת למשיכת תשומת לב. לא תחטאי כלפי אף נאנסת אם לא תגיבי, ההפך הוא הנכון.
gilsherr

פרובוקציה?

gilsherr • 12 באפר׳ 2009
למה פרובוקציה? לך לא נמאס לקרוא בלוגים בסגנון של "אדוני בדק את הרטיבות בין רגליי" ועוד ועוד ועוד, כולם אותו דבר, תמיד אותו אדון מתחשב, יודע כל ובעיקר יודע נפש בהמתו, מעניין, אף פעם האדון לא טועה ותמיד, אבל תמיד השפחה מסופקת.....נו דיי....לא עברנו את השלב הזה?
מה עם קצת עניין? קצת דילמות של הסכמה ולא הסכמה? קצת ספק אונס ספק לא? קצת כאב אמיתי ולא רק הנאה ממנו? זה נקרא חיים, לה-וידה, עניין. נראה לי שאת רבים מהסיפורים כאן כותב מעין רובוט, או קוף לצורך העניין ולא בני אדם אמיתיים על כאביהם והחולשות שלהם. מה עם איזה מעידה של אדון? והפעם מפי האתון בעצמו?(אדון), לא קרה לך(ם) שמעד(ם)? הרבצת חזק מידיי? הכנסת לה בכוח בתחת כי לא יכלת להתאפק למרות שהיא בכתה וצרחה מכאבים? סובבת לה חזק מדיי את היד שנשברה? אני בטוח שיש עשרות סיפורים כאלו, איפה הם?
אנימה

Re: פרובוקציה?

אנימה • 12 באפר׳ 2009
gilsherr כתב/ה:
למה פרובוקציה? לך לא נמאס לקרוא בלוגים בסגנון של "אדוני בדק את הרטיבות בין רגליי" ועוד ועוד ועוד, כולם אותו דבר, תמיד אותו אדון מתחשב, יודע כל ובעיקר יודע נפש בהמתו, מעניין, אף פעם האדון לא טועה ותמיד, אבל תמיד השפחה מסופקת.....נו דיי....לא עברנו את השלב הזה?
מה עם קצת עניין? קצת דילמות של הסכמה ולא הסכמה? קצת ספק אונס ספק לא? קצת כאב אמיתי ולא רק הנאה ממנו? זה נקרא חיים, לה-וידה, עניין. נראה לי שאת רבים מהסיפורים כאן כותב מעין רובוט, או קוף לצורך העניין ולא בני אדם אמיתיים על כאביהם והחולשות שלהם. מה עם איזה מעידה של אדון? והפעם מפי האתון בעצמו?(אדון), לא קרה לך(ם) שמעד(ם)? הרבצת חזק מידיי? הכנסת לה בכוח בתחת כי לא יכלת להתאפק למרות שהיא בכתה וצרחה מכאבים? סובבת לה חזק מדיי את היד שנשברה? אני בטוח שיש עשרות סיפורים כאלו, איפה הם?

גיל, למזלן של בנות ישראל אתה פחדן. אבל יש רק מינוס אחד- אנחנו צריכים לסבול
את התסכול שלך שאתה פחדן ורק מבצע רבע ממה שהיית באמת רוצה, ליצאניות
תל אביב. אולי בני סלע/ האנס מהדרום/ והאנס המנומס הם דמויות מופת עבורך
אבל ראבק, אם אתה מחפש חומר לאונן עליו- אולי תתחיל להתכתב איתם?
gilsherr

אופס

gilsherr • 12 באפר׳ 2009
אנימה, איך לא? האמת שלראות אותך כאן זה קצת כמו לפגוש את גיסך בבית זונות, קצת לא נעים...
דווקא השקעתי בתשובה האחרונה(זו שאליה השבת), בואי וצאי מנקודת הנחה שאני מקבל את הצעתך ומתחיל להתכתב עם בני סלע ויגאל אמיר(אה...הוא לא אנס את רבין הוא רק רצח אותו) עדיין ....מה את חושבת על ההצעה שלי לכתיבה קצת יותר אמיתית בבלוגים?
אנימה

Re: אופס

אנימה • 12 באפר׳ 2009
gilsherr כתב/ה:
אנימה, איך לא? האמת שלראות אותך כאן זה קצת כמו לפגוש את גיסך בבית זונות, קצת לא נעים...
דווקא השקעתי בתשובה האחרונה(זו שאליה השבת), בואי וצאי מנקודת הנחה שאני מקבל את הצעתך ומתחיל להתכתב עם בני סלע ויגאל אמיר(אה...הוא לא אנס את רבין הוא רק רצח אותו) עדיין ....מה את חושבת על ההצעה שלי לכתיבה קצת יותר אמיתית בבלוגים?

גיסי לא מסתובב בבית זונות, יש כזה דבר שלא כל העולם מסתובב במקומות כאלו.
משתתפת בצערך. אתה רואה-זה טיעון משעמם .
ואני באמת חושבת שמה שאתה תופס כאי כנות זו כן הכנות של אותם האנשים
שכותבים בבלוגים. הם באמת כותבים, ולא משחקים במחבואים כדוגמת נחשו
מי אני, גבר או אישה, אישה או גבר.
אתה שופט אותם דרך מה שמסתובב לך בראש. אם אני נניח נוהגת לשקר
השכם וערב, אני גם אחשוד כל הזמן שאנשים אחרים משקרים לי.
ואתה בדיוק כך- חושב שכולם משקרים בכתיבה שלהם, ומתחנן לקצת "אמת".
אתה רק לא מבין שמה שאתה קורא זה זה, לטוב ולרע.

תעשה טובה לעצמך ותכתוב להם- העולם באמת יראה לך פתאום יפה יותר : )
gilsherr

Re: אופס

gilsherr • 12 באפר׳ 2009
אנימה כתב/ה:
gilsherr כתב/ה:

גיסי לא מסתובב בבית זונות, יש כזה דבר שלא כל העולם מסתובב במקומות כאלו.
משתתפת בצערך. אתה רואה-זה טיעון משעמם .
ואני באמת חושבת שמה שאתה תופס כאי כנות זו כן הכנות של אותם האנשים
שכותבים בבלוגים. הם באמת כותבים, ולא משחקים במחבואים כדוגמת נחשו
מי אני, גבר או אישה, אישה או גבר.
אתה שופט אותם דרך מה שמסתובב לך בראש. אם אני נניח נוהגת לשקר
השכם וערב, אני גם אחשוד כל הזמן שאנשים אחרים משקרים לי.
ואתה בדיוק כך- חושב שכולם משקרים בכתיבה שלהם, ומתחנן לקצת "אמת".
אתה רק לא מבין שמה שאתה קורא זה זה, לטוב ולרע.

תעשה טובה לעצמך ותכתוב להם- העולם באמת יראה לך פתאום יפה יותר : )

אז גיסך לא מסתובב בבית זונות, זה עדיין לא אומר שהעולם או הכלוב מושלמים.
נולי
נולי • 12 באפר׳ 2009
א. לא ידעתי שחיבים לקרוא בלוגים, ועוד את המשעממים שבהם.
אולי אם תנסה בלוגים של שולטות זה יכול להיות מענין יותר.
ב. אם אתה מחפש סיפורים אלימים יש אצל השכנים ולעולם לא תדע מה אמת ומה לא, אז אפשר להתיחס להכל כאמת. כנס לאתר של סוכנות ארוטיקה, סיפורים, בחר בקטגוריה של פנטזיות מין אלימות. ויש שם עוד קטגוריות.
*אתה באמת יושב על אונס?