רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
Re: המשבר הכלכלי הגיע לכלוב?
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
רצסיבי(נשלט) • 23 באפר׳ 2009
bael כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: GREEK כתב/ה: סתם פרופיל שנתקלתי בו. משעשע...
"מלכה עם הרבה נסיון אוהבת: השפלות, כסף, הצלפות ,תמיכה עם כסף, רימיניג עם כסף ועם תמיכה, ביזאר רק עם כסף... השולטות נהיו חכמות מדי עבורי. לא הבנתי. מה זה רימיניג עם כסף? שמים לו שטר על האף והיא רוכבת על השטר? (זה לא נרטב ונקרע? אולי עדיף עם השטרות החדשים של 20 ש"ח) וביזאר רק עם כסף זה מחוטא יותר מביזאר רגיל? (באמת עדיף כסף על נחושת שמחלידה מהר) רק כשתעשה ביזאר עם כסף אתה תבין את המשמעות. אין הנאה גדולה מזה לעשות golden shower על שטר של 100 דולר כשנשיא ארה"ב בכבודו ובעצמו מקבל את המקלחת. אין הנאה גדולה מזה לעשות מסיבת בוקקה על הליש"ט כשהפרצוף של מלכת אנגליה בכבודה ובעצמה נוטף. אני דווקא הייתי מעדיף לעשות את זה על איזה שטר אירני ישן (בטח חומיני) או חדש (אחמדיניג'אד). |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
Re: המשבר הכלכלי הגיע לכלוב?
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
bael{בורדו בי} • 23 באפר׳ 2009
רצסיבי כתב/ה: bael כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: GREEK כתב/ה: סתם פרופיל שנתקלתי בו. משעשע...
"מלכה עם הרבה נסיון אוהבת: השפלות, כסף, הצלפות ,תמיכה עם כסף, רימיניג עם כסף ועם תמיכה, ביזאר רק עם כסף... השולטות נהיו חכמות מדי עבורי. לא הבנתי. מה זה רימיניג עם כסף? שמים לו שטר על האף והיא רוכבת על השטר? (זה לא נרטב ונקרע? אולי עדיף עם השטרות החדשים של 20 ש"ח) וביזאר רק עם כסף זה מחוטא יותר מביזאר רגיל? (באמת עדיף כסף על נחושת שמחלידה מהר) רק כשתעשה ביזאר עם כסף אתה תבין את המשמעות. אין הנאה גדולה מזה לעשות golden shower על שטר של 100 דולר כשנשיא ארה"ב בכבודו ובעצמו מקבל את המקלחת. אין הנאה גדולה מזה לעשות מסיבת בוקקה על הליש"ט כשהפרצוף של מלכת אנגליה בכבודה ובעצמה נוטף. אני דווקא הייתי מעדיף לעשות את זה על איזה שטר אירני ישן (בטח חומיני) או חדש (אחמדיניג'אד). זהו, שגם אני הייתי שמח אבל לשטר הזה אין כל ערך. ולעשות את הזה על שטר איראני משול לזיון עם כונפה מכוערת מהמוג'הידין. |
|