טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 25 באפר׳ 2009
נכון אבישי. אתה צודק. זה אתר אליו התנקזו רבים מעלובי החיים והממורמרים.
אבל אני קוראת לך, בשם הסאדיזם הטהור, להישאר ולהוציא להם את העיניים. (ויש גם מיעוט קצת יותר איכותי שאפילו יפרגן) |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
Re: אתר של ממורמרים
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
המלט • 25 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: וואלה אתר כזה של אנשים דיכאונים עוד לא ראיתי
רק רשמתי מי זאת הנשלטת המתלמדת שלי כולם מיהרו לכתוב לה בפרטי אל תתעסקי איתו וכל מיני שטויות יש פה הרבה אנשים טובים לכל האנשים הטובים תזהרו מכל האנשים פה להרבה אנשים פה אין אף אחד אז אם אין להם אף אחד אז הם רוצים שגם לנו לא יהיה אף אחד אני עוזב את האתר וכך גם הנשלטת המתלמדת שלי לה"ת אני מבין את הרגשתך, נוכח התגובות הדוחות שקיבלת בשרשור שפתחת. בזמן האחרון יש רושם שבכלוב נוצרה קבוצה קולנית וצורמת של עורבים קולניים שיודעים בעיקר לקרוא. קרא-קרא. איזושהי חדשה בכלוב מפרסמת סיפור שכתבה, ופתאום, במין משב רוח בל-ייאמן של פלצנות עכורה, היא מקבלת הערות מתנשאות על סגנון כתיבתה. כאילו הכלוב הוא כתב-העת האולטימטיבי לכתיבה יוצרת. כאילו אין כאן עילגים בפונטים גדולים/צבעוניים שהעין נעצמת מבושה נוכח הגיגיהם הקלוקלים; כאילו שמה שחשוב. פתאום עכשיו, זה הצורה, ולא התוכן. כאילו שאם להם היו עורכים קבלת פנים כזו, היו עוברים הלאה, כאילו כלום. אבל זה עוד כלום לעומת מה שקורה בשרשור שאתה פתחת. עורי אינו כה עדין ורגיש, אבל התגובות שם הגיעו די מהר לסף הגועל שלי. החל בתגובתה המכוערת של הגולשת לא-קשורה, שהצליחה לדחוס כ"כ הרבה נאצות במשפט אחד, דרך תגובתה של הגולשת אנה-דן ואשר דילגה על שלב הנאצות וישר כינתה אותך "יא אנס", (אגב, למה שלא תדרוש מכלובי שימחק את הוצאת הדיבה המלוכלכת? הוא חייב לעשות כך, על פי חוק. במקביל, תבע את מוציאת הדיבה בגין לשון הרע. אתה רשאי לתבוע 100,000 ש"ח ללא הוכחת נזק) וברקע כל זה, קולות הקרא-קרא הצורמניים ומעוררי הבחילה של הצדקנים המקצועיים, שתמיד יודעים יותר טוב. אני מסכים איתך ברוח הכללית של אבחנתך. כמה מרמור, כמה יאוש, כמה בטן-מלאה צריך בנאדם כדי שישתלח באופן מיידי בכל מה שטיפה זר לעולמו הצר? ובכל זאת, אין צורך שתעזוב. יש גם קולות אחרים בכלוב. שפויים יותר, רגועים יותר, ממורמרים פחות. הם לא יתפסו אותך במלה; לא יקפצו להצביע באצבע על חולשותיך; לא ילגלגו על תחושותיך, גילך, אמונותיך, ושאלותיך. יש גם כאלה. בשבילם ובשבילך, הישאר. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אפר' 25, 2009 10:01 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
נילי ונילי • 25 באפר׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה: בואו נישאר צמודים לנושא.
כמה זמן עד שאדון אבישי חוזר לאתר? שתי דקות וחצי עד הניק הכפול הבא. כנראה משהו בעל צליל שונה ולא מסגיר, שונה לחלוטין שנשמע אחרת לגמרי. נניח, "אדון אביחי". או לחלופין, בהכירנו את האתר ואת האיכויות: ניק באנגלית שמעיד על בטחון עצמי איכותי וצנוע. משהו כמו master dom או dom master. בקאפס לוק. |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
המלט • 25 באפר׳ 2009
נילי ונילי כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: בואו נישאר צמודים לנושא.
כמה זמן עד שאדון אבישי חוזר לאתר? שתי דקות וחצי עד הניק הכפול הבא. כנראה משהו בעל צליל שונה ולא מסגיר, שונה לחלוטין שנשמע אחרת לגמרי. נניח, "אדון אביחי". או לחלופין, בהכירנו את האתר ואת האיכויות: ניק באנגלית שמעיד על בטחון עצמי איכותי וצנוע. משהו כמו master dom או dom master. בקאפס לוק. לכו לכתוב משהו על פמיניזם רדיקלי, יחסי יהודים-ערבים, פשעי מלחמה בעזה, או סתם לאונן. |
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
נילי ונילי • 25 באפר׳ 2009
המלט כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: בואו נישאר צמודים לנושא.
כמה זמן עד שאדון אבישי חוזר לאתר? שתי דקות וחצי עד הניק הכפול הבא. כנראה משהו בעל צליל שונה ולא מסגיר, שונה לחלוטין שנשמע אחרת לגמרי. נניח, "אדון אביחי". או לחלופין, בהכירנו את האתר ואת האיכויות: ניק באנגלית שמעיד על בטחון עצמי איכותי וצנוע. משהו כמו master dom או dom master. בקאפס לוק. לכו לכתוב משהו על פמיניזם רדיקלי, יחסי יהודים-ערבים, פשעי מלחמה בעזה, או סתם לאונן. המלט, תקרא לי משוגעת אבל יש לי הרגשה שאתה לא מחבב אותי יותר. לא יודעת, נדמה לי שחשתי נימה דקה ובלתי מורגשת של עויינות בתשובה שלך. אני מאוד חדת אבחנה בעניינים שכאלו. עשיתי משהו? רגע. אל תגיד לי, אני אנחש לבד: זה משהו שכתבתי? ["לכו"?] |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
Morticia • 25 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: נכון אבישי. אתה צודק. זה אתר אליו התנקזו רבים מעלובי החיים והממורמרים.
אבל אני קוראת לך, בשם הסאדיזם הטהור, להישאר ולהוציא להם את העיניים. (ויש גם מיעוט קצת יותר איכותי שאפילו יפרגן) הפרגון הוא לא עיוור למשל לי בכיף ובכבוד בא לפרגן לנשים אחרות לך? קשה {ולמי בדיוק את מפרגנת? את אחת הביצ'יות הכי גדולות באתר הזה. ולא מותק, זו לא מחמאה} |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 25 באפר׳ 2009
טוב, צ'מעו.
אני לא יודעת מה יש לכם. איכשהו כל אחד שמגיב פה לאדון אבישי, מרגיש צורך לגנות את כל מי שהגיב לפניו שהביע דעה שונה משלו. אלה שיש להם בעיה עם מה שהוא אמר, יורדים על כל מי שפרגן לו. אלה שמפרגנים לו, יורדים על אלה שגינו אותו. כשהוא שאל שאלה, התגובות שפנו אליו בגוף שני היו מעטות לעומת ההתנצחות שפצחה בין המגיבים, וזה, חברים, הרבה יותר חוסר כבוד כלפיו מאשר הבעת דעה. וגם באותן תגובות מעטות, חלקנו הרגיש צורך להכניס ירידה על מי שחושב אחרת. לא כל מי שחושב שאדון אבישי (או כל אחד אחר שבמקרה נקלע לטקס היומי של יידוי האבנים בכיכר העיר) הוא אחלה, הוא אדיוט מסוכן. לא כל מי שחושב שהנ"ל מסוכן, הוא איש קטן שלא יודע לפרגן. |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 25 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: נכון אבישי. אתה צודק. זה אתר אליו התנקזו רבים מעלובי החיים והממורמרים.
אבל אני קוראת לך, בשם הסאדיזם הטהור, להישאר ולהוציא להם את העיניים. (ויש גם מיעוט קצת יותר איכותי שאפילו יפרגן) הפרגון הוא לא עיוור למשל לי בכיף ובכבוד בא לפרגן לנשים אחרות לך? קשה {ולמי בדיוק את מפרגנת? את אחת הביצ'יות הכי גדולות באתר הזה. ולא מותק, זו לא מחמאה} תקשיבי "מותק".. לא יודעת בדיוק מה הקטע שלך, כי את לא מספיק מעניינת כדי שאני אבדוק. אבל ככה.. רושם כללי? את שלט ניאון גדול צורם וזועק של 'רגשי נחיתות'. עכשיו, לא שאת טועה. במקרה שלך יש יופי של בסיס להרגיש כך, פשוט שלפני שתמשיכי לבזות את עצמך ככה, ולפני שאני באמת אתחיל לענות לך, אני מרגישה צורך עמוק ובסיסי, לעצור אותך. קראי לזה 'אחוות נשים'. |
|
lucifer-666 |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
lucifer-666 • 25 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: נכון אבישי. אתה צודק. זה אתר אליו התנקזו רבים מעלובי החיים והממורמרים.
אבל אני קוראת לך, בשם הסאדיזם הטהור, להישאר ולהוציא להם את העיניים. (ויש גם מיעוט קצת יותר איכותי שאפילו יפרגן) אחלה מילים טיגריס ולך Morticia ועוד כמה מחרחרי מלחמות תמצאו חיים במקום לריב בכל מקום |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באפר׳ 2009
Lakshmi(נשלטת) • 25 באפר׳ 2009
חחחחחח...
אתר של ממורמרים..חח |
|