walking dead |
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
walking dead • 7 ביוני 2009
שלגי כתב/ה: לגמרי הרגשתי את אוירת הBDSM בקליפ-
לא צריך שוטים ומצבטים בשביל שזה יהיה שליטה. העובדה שהיא קשורה כפי שהיא, שרה בכניעות בחדר אפלולי - לגמרי שם, ברמז, ככה שזה יעבור את המיינסטרים. ואולי אני טועה, ענין של אינטרפרטציה בסופו של יום. מסכימה עם כל מילה לא אהבתי בכלל את הביצוע, אך הקליפ עשוי יפה מאוד ובהחלט משדר אווירה בדס"מית - את הדקות שלפני תחילתו של הסשן, הציפייה וההתרגשות הזו. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 ביוני 2009
דווקא מאד מאד ראיתי את הקשר.
זה שיר בסך הכל, אפשר לתת לו איזה אינטרפטציה שרוצים. אבל החיבור בין המילים לקליפ לגמרי מעורר את הפירוש הזה. אף פעם לא התעמקתי בשיר הזה, אבל כשהמילים "אחכה לך" יוצאות מפה של בחורה שקשורה לתקרה, הן פתאום נשמעות די ברורות |
|
הוא(שולט) |
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
נו
לפני 15 שנים •
7 ביוני 2009
הוא(שולט) • 7 ביוני 2009
"סדו מזו ", מצטלם טוב
אני עדיין מעדיף את הביצוע המדהים של נאוה ברוכין ולא של עוד איזה "צועקת" (נינט טייב דור 3) עם קול שטוח כמו מסך LG |
|
שומרת(אחרת) |
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
שומרת(אחרת) • 8 ביוני 2009
שלגי כתב/ה: לגמרי הרגשתי את אוירת הBDSM בקליפ-
לא צריך שוטים ומצבטים בשביל שזה יהיה שליטה. העובדה שהיא קשורה כפי שהיא, שרה בכניעות בחדר אפלולי - לגמרי שם, ברמז, ככה שזה יעבור את המיינסטרים. ואולי אני טועה, ענין של אינטרפרטציה בסופו של יום. תודה חתולנות, תמיד חשבתי שהשיר הזה הוא שיר השפוטות לדורותיהן כמעט כמו שיר השפחה הידוע של אלתרמן. אני מסכימה עם שלגי אכן רמזים ויסודות בידיאסאמים רבים. הקליפ מהמם לדעתי. |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
S&M בפזמונאות העברית
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
ראובן • 8 ביוני 2009
טוב,
הצ'פצ'ולה הזו שרה כמו סטלנית, לא כמו אישה טובה המחכה לאדונה. שנית, טריפ-הופ זה כל כך פאסה שזה הסוף. שלישית, הקשירה לא קשירה והקליפ זול. לטעמי, אין שום תחושה של S&M, יש תחושה של זוג שיוצא ל'ארומה'. לשיר הזה יש ביצוע של דפנה דקל - אנרגטי, חתולי אבל זועם, מרגיש כמו 'אישה אמיתית' ולא איזו ילדה משועממת, לפחות מבחינת הדרמה שהיא מעבירה בשיר. גם שם הקליפ זול, זול מאוד, אבל הקשיבו לשירה. http://www.youtube.com/watch?v=nAkDs_3l_Ik R |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
Re: S&M בפזמונאות העברית
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
בלוסום(לא בעסק) • 8 ביוני 2009
ראובן כתב/ה: טוב,
הצ'פצ'ולה הזו שרה כמו סטלנית, לא כמו אישה טובה המחכה לאדונה. שנית, טריפ-הופ זה כל כך פאסה שזה הסוף. שלישית, הקשירה לא קשירה והקליפ זול. לטעמי, אין שום תחושה של S&M, יש תחושה של זוג שיוצא ל'ארומה'. לשיר הזה יש ביצוע של דפנה דקל - אנרגטי, חתולי אבל זועם, מרגיש כמו 'אישה אמיתית' ולא איזו ילדה משועממת, לפחות מבחינת הדרמה שהיא מעבירה בשיר. גם שם הקליפ זול, זול מאוד, אבל הקשיבו לשירה. http://www.youtube.com/watch?v=nAkDs_3l_Ik R זה מה שאני לא סובלת בגירסה של דפנה דקל - את *השירה*. אין בה שום דבר שמזמין אותי לבוא אליה, לפינה שלנו. השירה של הגב' קרלן שולחת צמרמורות בגופי. היא מביעה לי משהו. היא עומדת שם, כנועה, קשורה, והיא עוברת משהו תוך כדי המצב הזה, בעיני. בכל מקרה, הקליפ בדס"מי, בדוק.. |
|
הוא(שולט) |
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
את צריכה
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
הוא(שולט) • 8 ביוני 2009
סוודר חתולה
|
|
רורשך(שולט) |
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
Re: S&M בפזמונאות העברית
לפני 15 שנים •
8 ביוני 2009
רורשך(שולט) • 8 ביוני 2009
ראובן כתב/ה: טוב,
הצ'פצ'ולה הזו שרה כמו סטלנית, לא כמו אישה טובה המחכה לאדונה. שנית, טריפ-הופ זה כל כך פאסה שזה הסוף. שלישית, הקשירה לא קשירה והקליפ זול. לטעמי, אין שום תחושה של S&M, יש תחושה של זוג שיוצא ל'ארומה'. לשיר הזה יש ביצוע של דפנה דקל - אנרגטי, חתולי אבל זועם, מרגיש כמו 'אישה אמיתית' ולא איזו ילדה משועממת, לפחות מבחינת הדרמה שהיא מעבירה בשיר. גם שם הקליפ זול, זול מאוד, אבל הקשיבו לשירה. http://www.youtube.com/watch?v=nAkDs_3l_Ik R נו באמת, הקליפ של דפנה דקל מגוחך. אני חושב שהקליפ של "הילדה המשעממת" הוא אולי לא ביצוע מדהים ברמות מטורפות, אבל הקליפ נותן תחושה חזקה של כניעות, מסירות ו"ריחוף", תוך היותה כפותה ונחותה. |
|