Morticia |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Re: תשמע תשמע
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Morticia • 1 ביולי 2009
gentlewhip כתב/ה: בשמחה :מה עם כל האלה "לא בעסק"? ומה עם כל האלה שמפרסמות בפרופיל שהגבולות שלהן זה לא כאלה ולא כאלה ולא כאלה ובסוף אתה לא מבין את מי היא כן מחפשת ולמה היא כאן?
ומה עם כל החולים האלה שלא מבינים מה זה מקולרת ואחרים שפונים דוקא לנשלטת ורוצים שהיא תצליף בהם (הלו?? דוקא לנשלטת מה חסר שולטות שתשמחנא לבצע זאת? בקיצור יצורים שלא ברור למה הם כאן ואם הם כאן שילמדו לפחות את הקודים מה זה כל האלה? ועל איזה קודים לעזעזעל אתה מדבר? תגידו, ליידי אמיתית באמת צריכה שוט כדי "להוכיח" שהיא כזאת? די די עם הקבעון צר המוחין הזה זה עושה לי כאב ראש לא כולנו משרתות תוצרת בית אין פה ספר חוקים שכולנו צריכים לציית לו ו/או לפעול על פיו חלקנו בעלות מעוף, דומיננטיות טבעית ואשכרה עצמאיות... חלקנו אפילו מנקות ת'בית לבד ואנחנו עושות את זה {נא לקרוא במילעיל...} בכבוד! |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
אולי
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Gentlewhip(שולט) • 1 ביולי 2009
לא יודע מה זה לידי אמיתית בעינייך כל האלה שלא בעסק שלא ברור מה עושות כאן אם הן לא בעסק
ואם את לא מבינה מה זה קודים תשאלי יסבירו לך אולי גם את בטעות כאן אגב נגד כאב ראש יש אקמול תנסי |
|
SUB D(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
SUB D(נשלט) • 1 ביולי 2009
פוסט חשוב, אך לא מעט פוסטים נפתחו בנושא זה, חושב שזה תרם ועזר הרבה? אני לא חושב.
התופעה הזו שאתה מתלונן עליה הייתה ותשאר, כמו שאת הפשע ברחובות , עבריינות בכבישים ועוד לא תוכל לעצור . המטרה של הפוסט הזה מהי בעצם ? לחפש שותפים לדעתך? סולידריות ? אוקיי אולי תקבל כאן תמיכה כזו נניח 50% מהתגובות הפעילות ומה הלאה? עזוב, עד שעבדים לא יחוו על בשרם את תוצאות ההחלטות והבחירות השגויות שקיבלו אם יפלו על מלכה נצלנית שהבטיחה להם דבר מה ולא קיימה שום דבר לא יקרה, כאשר ההצע יירד גם הביקוש יירד אבל זו די אשלייה, לדוגמא מלכה שתפתח מודעה בלוח הכרות שמחפשת עבד לניצול בלבד שרותי או וגם כספי בלי אופי מיני תזכה להצפת פניות מטורפת אף יותר ממלכה רצינית שתעלה מודעה תמימה וטהורה המחפשת קשור שליטה זוגי, זה אתר של אנשים סוטים שלא בהכרח זה דבר רע, אבל חלק מהאנשים דרכי חשיבתם כאן היא שונה, חריגה, אל תנסה לחפש כאן הגיון תמיד ובראש בראשונה הגברים החרמנים לא משנה מאיזה צד של השוט. אגב, מלכה שרק רוצה שרות בלי שום אופי מיני ומציינת זאת מההתחלה, אין לי שום בעיה עם זה, היא פותחת את הקלפים בפניך מההתחלה בכנות ולא מסתירה כלום, אתה זה שתחליט אם ללכת על זה או לא, אם הלכת על זה אל תבכה אח"כ ואני מניח כפי שנאמר כאן שבאמת יש כאלה ששרות בלבד מעמיד להם את הזין ולכן יהיו גם כאלו שיספקו הצע לביקוש זה ונהנות מזה, למרות שאני לא מאמין שלאורך זמן רב אדם ירצה להיות "מנוצל בהסכמה" בלבד ללא שום תמורה כלשהי, אולי אבל אני טועה, אשמח להתבדות. מאחר ומדובר כאן בסופו של דבר על החלטה של אדם בוגר שעליו לקחת, על האחריות מאחורי ההחלטה והסכמה להכנס לזה, אין משהו שתוכל לומר ולעשות נגד זה, כי האחריות תיפול על אותו נשלט, זה לא אומר שמגיע בהכרח לאותן נצלניות ביצ'יות טפיחה על השכם, אבל לא הן האשמות. מעבר לזה, יש כאן נשים מהסוג המדובר שבכלל לא קוראות את דבריך, מעניין אותן הפורום כמו שאותך מעניינות החדשות באוזבקיסטן, הן באות במטרה לצוד את הפראייר התורן, הן מוגנות מאחורי המסך, אלמוניות ולך חפש.. גם אם הן יקראו את זה, לא ממש נראה לי שפתאום יהפכו לפיות טובות והמצפון יוולד מחדש. תופעה נוספת אגב ששמתי לב אליה, מלכות שעל פי הפרופיל שלהן מציינות פרטים על עצמן ומה מחפשות שאתה יכול להבין ממנה שהיא מחפשת קשר שליטה טהור ובסופו של דבר בפנייה הפרטית אתה מגלה בעצם שזו עוד מלכה במסווה של מלכה בתשלום שמחפשת בעצם קשר עם תמיכה, פשוט בעל האתר לא מרשה פרסומים של מלכות בתשלום גם לא בפרופיל אלא אם היא משלמת על הפרסום כמדומני, אז זו הדרך שלהן "לעקוף" את המערכת, אבל יש מצב שגם הן לא ממש קוראות דברים אילו או שקוראות ושמות זין כך שאפשר רק לכתוב אותם לפרוטוקול. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי יול' 01, 2009 11:47 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Re: אולי
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Morticia • 1 ביולי 2009
gentlewhip כתב/ה: לא יודע מה זה לידי אמיתית בעינייך כל האלה שלא בעסק שלא ברור מה עושות כאן אם הן לא בעסק
ואם את לא מבינה מה זה קודים תשאלי יסבירו לך אולי גם את בטעות כאן אגב נגד כאב ראש יש אקמול תנסי צא מהקופסא grandpa... לא כולנו חיים על פי קודים שאלוהים יודעת מי כתב... אתה??? ולענייננו, עד כמה תבכו על הנשים הנוראיות האלה שמנצלות אתכם ככה? קחו אחריות על כמות הגברים שמחפשים בדיוק את זה! זנות זה המקצוע העתיק והנפוץ ביותר בעולם עכשיו יש לו גם ענף נקיונות ושאר עבודות בית יש מי שישלם? אם אתם ממש חייבים להתעצבן - תתעצבנו עליו! |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
בהחלט
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
מסכים עם כל מילה slave d יפה כתבת
רציתי רק לענות על מה ששאלת בתחילת הדברים ובכן: מטרתי בהשתתפות בפוסט הזה היא להעלות מודעות של אותם אלה הלוקחים ברצינות את היותם משתתפים כאן וזקוקים באמת ובתמים לאתר כדי להיות שלמים עם עצמם ומה שהם. גם לגבי הפשיעה נכון שאי אפשר לחסלה לחלוטין אבל אפשר להפחיתה ולהתנגד לה להוציאה מחוץ למחנה להוקיעה ולא לתת לפשיעה להפוך לנורמה להעלות מודעות ולקבל כמה שיותר הסכמה מחברים זו היתה מטרתי |
|
דני בוי |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
דני בוי • 1 ביולי 2009
כל אחד צודק כאן במשהו בדרכו
|
|
SUB D(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
SUB D(נשלט) • 1 ביולי 2009
Morticia כתב/ה: gentlewhip כתב/ה: ולענייננו, עד כמה תבכו על הנשים הנוראיות האלה שמנצלות אתכם ככה? קחו אחריות על כמות הגברים שמחפשים בדיוק את זה! זנות זה המקצוע העתיק והנפוץ ביותר בעולם עכשיו יש לו גם ענף נקיונות ושאר עבודות בית יש מי שישלם? אם אתם ממש חייבים להתעצבן - תתעצבנו עליו![/color][/size] [quote="Morticia"][quote="gentlewhip"][color=blue][size=18] [size=18][color=red]צא מהקופסא grandpa... נכון זה מתקשר הרגע למה שכתבתי, אני לא יכול לקחת אחריות על האחרים אלא רק על עצמי, אני מאשים את רעיי הנשלטים בקיומם של התופעות האלו בלבד והם ורק הם יכולים לצמצם אותם אם רק ילמדו לשלוט בעצמם ובזין שלהם, כמובן מי שכיף לו ונוח לו עם זה ואוהב את זה לבריאות ואני מקבל אותו באהבה מלאה וגם ממנו הייתי מבקש, לשמור על עצמו ולשים גבולות כלשהם למענו ולמען כולם . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי יול' 02, 2009 12:03 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
וגם
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
ולך Morticia אני חייב להסביר ואנסה לעשות זאת ברור תראי זה עולם פתוח ודאי שכל אחד יכול לנהוג על פי דרכו אבל יש חוקי נימוס בסיסיים ,בדיוק כמו שלא תלכי לאתר של שחורים באמריקה עם בגדי קלו קלוקס קלאן גם כאן מי שמשתתף יכבד את הרוב בנימוס הבסיסי המתבקש על מנת לא לפגוע באחרים ואם מישהוא לא רוצה לכבד חוקים חייבים לכל הפחות להעיר לו וללמדו אני לא אומר להעיף מכאן ביחייך האישיים תנהגי כמובן לפי איזה קוד שתרצי |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
מקבי(מתחלף) • 1 ביולי 2009
ציטוט: תגידו, ליידי אמיתית באמת
ציטוט: די עם הקבעון
אממ... ציטוט: אין פה ספר חוקים שכולנו צריכים לציית לו ו/או לפעול על פיו
(בקישור להערותייך בנוגע למה אסור ומותר לפנטז עליו ולהתחרמן ממנו, אי-שם בשרשור אחר). |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
1 ביולי 2009
Morticia • 1 ביולי 2009
מקבי כתב/ה: ציטוט: תגידו, ליידי אמיתית באמת
ציטוט: די עם הקבעון
אממ... ציטוט: אין פה ספר חוקים שכולנו צריכים לציית לו ו/או לפעול על פיו
(בקישור להערותייך בנוגע למה אסור ומותר לפנטז עליו ולהתחרמן ממנו, אי-שם בשרשור אחר). כמה נמוך אתה יורד? אולי ננצל את זה... חשבתי שאתה יותר חכם - טעות שלי - תאר לך את גודל האכזבה... {ובאמת שאולי תעשה מאמצים בענייני הבנת הנקרא - כמו באמנות - אומרים שרק מי שאלוף בחוקים באמת רשאי ויודע לשבור אותם ולפרקם לצורה חדשה} ולאדון שהגיע לחנך אותי בפורום הבנות על הבנים - באמת שלא הבנתי שלקודים של נימוסין התכוונת ועכשיו לא הבנתי מה רצית על אחת כמה וכמה.... אין תסריטים קבועים מראש לעולם השליטה ולא כל הדומינטריקס בעולם חיות על פי ההנחיות שלך צר לי אם זה מאכזב אותך... |
|