Mary Jane |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
Mary Jane • 5 ביולי 2009
מורטישה, לא ניסיתי לבטל את דעתך, אלא לבטל את הנזק שדעות כמו שלך עושות לנשים. אחזור על זה שוב ושוב: אין אישה אחת, ואין שליטה אחת. סקסיסטי לחשוב כך. לבני אדם, לרבות נשים, ישנה חירות קיומית לעצב עצמם כרצונם, וכל נסיון לטעון, גם אם במשתמע, בדבר איכויות אמיתיות בנשים ובגברים, הינו עוול.
לגבי שאר פטפוטייך המטופשים בדבר חיי ונטיותיי - אבקשך לא לשטוח את הזיותייך המשונות, בייחוד אם אינך מכירה אותי, ולהזכירך, את לא מכירה אותי. אני אמנם אוהבת נשים, אך איני לסבית (אחרי הכל, יש לי בן זוג כמה שנים). כמו כן אמנם אוהבת שפחות, אך איני כזו. קורה. חבל שאת תופסת את דבריי כנסיון של אישה להשתלח ברעותה. לא התייחסתי אלייך כאל אישה, אלא כאדם. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
Morticia • 5 ביולי 2009
Mary Jane כתב/ה: מורטישה, לא ניסיתי לבטל את דעתך, אלא לבטל את הנזק שדעות כמו שלך עושות לנשים. אחזור על זה שוב ושוב: אין אישה אחת, ואין שליטה אחת. סקסיסטי לחשוב כך. לבני אדם, לרבות נשים, ישנה חירות קיומית לעצב עצמם כרצונם, וכל נסיון לטעון, גם אם במשתמע, בדבר איכויות אמיתיות בנשים ובגברים, הינו עוול.
לגבי שאר פטפוטייך המטופשים בדבר חיי ונטיותיי - אבקשך לא לשטוח את הזיותייך המשונות, בייחוד אם אינך מכירה אותי, ולהזכירך, את לא מכירה אותי. אני אמנם אוהבת נשים, אך איני לסבית (אחרי הכל, יש לי בן זוג כמה שנים). כמו כן אמנם אוהבת שפחות, אך איני כזו. קורה. חבל שאת תופסת את דבריי כנסיון של אישה להשתלח ברעותה. לא התייחסתי אלייך כאל אישה, אלא כאדם. לי חבל שאת תופשת את דבריי כמבטלים כל אופציה אחרת ומזיקים לנשים איפה את קוראת את זה? איפה אני מבטלת פנטזיות? בהשתלחויות של אחרים הלוקים בהבנת הנקרא? כי זה לא במילים שלי מילא את לא מבינה שאני רק מביעה עוד דעה בקרב דעות רבות לגיטימיות לא פחות {וגם לא יותר} אבל למה לעזעזל את חושבת שאמירתי ששליטה נשית אינה רק אישה מרביצה מזיקה לנשים? זלזול בכל אישה שאינה מרביצה לא מזיקה לנשים לדעתך? את זה באמת אני לא מבינה וצר לי על כך אבל כמו שאמרתי, עושה רושם שלא רק שאת לא מבינה אותי, את אפילו לא מנסה... וכאדם, תגובתך אלי יכלה להיות מעט יותר מכובדת ומעט פחות מרושעת - אני לא העבד שלך אפילו לא שפחה ואני יכולה מאוד לאהוב אישה אבל ממש לא מרגישה בנוח עם מעמדה של אחת כשפחה עמך הסליחה |
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
5 ביולי 2009
ניקי666 niki • 5 ביולי 2009
שליטה הן נשית והן גברית בנוייה משליטה מנטלית ופיזית ,אני יכול להסכים כי ללא יכולת מנטלית
לא יכולה להתקיים שליטה אך ללא פיזיות היא כן יכולה להתקיים ותתאים לאנשים מסויימים . מורטישיה ,אני מניח שלזה התכוונת אבל יצאת בהצהרות קיצוניות של כולם הפכו לאלימים וזאת הסיבה כי הקמת עלייך חלק מהכותבים . |
|