Rainbow |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Rainbow • 10 באוג׳ 2009
קודם כל רופ, אני מברך על פתיחת השרשור, למרות שהוא מורה לאקטיביזם ולא מעלה את הנושא לדיון, אני חושב שהוא מאוד חשוב ונפתחו שרשורים הרבה יותר טיפשיים פה בכלוב ואף אחד לא מחא על זה שהם נטולי כוונה לדיון
ואם כבר בדיון עסקינן, לחוק שנוגס באחד מחוקי היסוד של מדינת ישראל מן הראוי שידונו בו יותר מ 120 שעות, שגם ברובם היה איך לומר מכריע יחיד. לחוק הזה יותר מתנגדים מתומכים, אנשים משכילים בעלי ידע ונסיון (פרופסורים ודוקטורים) בנושאים כמו אבטחת מידע, זכויות הפרט, והוא זוכה לביקורת גם מגורמים מחוץ למדינה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3759781,00.html ואגב....אם אינך תושב הארץ , אז עשה לכולנו טובה ואל תצייץ, האתר הזה מופעל משטחה של הארץ וחלים עליו חוקי הארץ וגם החוק הזה. ובקשר ל"הטרדת" חברי כנסת. לשם מה אנחנו ממנים להם לשכות ומזכירות ? הם נציגינו ואמורים לשרת את האינטרסים שלנו, ואם קיים חלק בעם שאינו רוצה את החוק הזה זאת אחת מדרכיו הלגיטימיות אני לא יודע אם אנשים שמים לב אבל המדינה הולכת בכיוון האח הגדול, בצעדי ענק, יש היום את היכולת ואת הזכות למשטרה לנטר ולעקוב על כל אמצעי אלקטרוני, אימייל, SMS, טלפון סלולרי, אינטרנט. עוד מעט יסננו לך את האינטרנט ותצטרך לחתום שאתה מעונין לצפות בפורנו ובכלוב. ואם זה לא מספיק אז כשתכנס לקניון להשתין או שתלך למלון עם המאהבת כבר יהיה מישהו שידע על זה. ועוד לא דיברתי על מליוני בעיות אחרות שיש בחוק הזה. כמו שאלקטרו אמר לפני, יש חלופות הבעיה היא שהם אפילו לא דנו בהם. ואם הם רוצים לשנות משהו במדינה הזאת שיזרימו את הכסף הזה למשטרה, אם זה עבד טוב בניו יורק אני מניח שזה יעבוד גם אצלנו (בסופו של דבר אנחנו מעתיקים הכל מאמריקה) וריפר, אני חולה עלייך, אבל הבעיה שלנו שהאח הגדול שלנו קצת מרושל..... אני מניח שהדעה שלי היתה שונה אם היינו גרים במדינה אחרת..... |
|
Rainbow |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Rainbow • 10 באוג׳ 2009
<הודעה כפולה>
|
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Respond
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
ropemind • 10 באוג׳ 2009
I haven' t go to the army for my part.
so no traces for yet Be well informed, it's not in the neck (sorry we don't have front or back neck, we just have a neck), it will be in the hand. Check your sources buddy And maybe Big Brother like you call it isn't here yet but some bad intentioned people are setting things up these days and these days before. And let it be clear, nobody is watching us 24/7 but to track people isn't a problem also. Have sweet dreams about electric sheeps |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 10 באוג׳ 2009
המצלמות באנגליה מועילות מאוד למיגור הפשע, כמובן שעדיין יש פשע אבל אין שום הוכחה שהמצלמות לא עובדות, נהפוך הוא. אז השמאל הרדיקלי לא מבסוט, יופי להם. אני כאזרח לא מודאג מהמצלמות ודי מרוצה מהן. הידיים הנכונות הן ממשל דמוקרטי שמפוקח באופן חריף על ידי הציבור וגופים מטעם הציבור, הפוליטיקה באנגליה הוכיחה את עצמה מליון פעם כדמוקרטיה מהותית ולא רק פורמאלית. הפיקוח הציבורי על הפרט הוא מכשיר ולא משמעות, מכשיר שניתן לנצל לרעה או לנצל לטובת הציבור.
אין לי שום בעיה שטביעות האצבע שלי והדנא שלי ישבו במאגר ממשלתי מוגן. את טביעת העין שלי כבר נתתי למשרד ההגירה ואני נכנס ליוצא מהמדינה על ידי זיהוי עייני ובלי דרכון. יופי של סידור. לגבי הצ'יפ התת-עורי שיאפשר לבעלי ההון לשלוט בהמונים, נו באמת, לא כל תיאורית קונספירציה מופלצת מהתחת צריכה לעצב את דיעותינו ולהגדיר לנו מהו ליברליזם וחופש הפרט. ביום שיבואו לתקוע לי צ'יפ תת עורי אני אתמרד, עד אז יש מקום לדיון ענייני על היקף הפיקוח הציבורי על הפרט. |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Answers
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
ropemind • 10 באוג׳ 2009
It will not be in the neck, we don't have front or back neck, we just have a neck.
It will be in the hand of an individual. To find who breaks into my house, sorry, i'm maybe old fashion but i prefer the old way of investigating. In MY memory, i haven't be to any army, sorry for you dud if they already have some pretty good infos and refs about your person. And for sure there isn't no Big Brother watching over us 24/7, but with the techs capabilities of today, it's a pretty easy thing to track you if someone want it to Have a sweet dreams about electric sheps |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לא מ"האח הגדול" צריך לדאוג
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
נוריתE • 10 באוג׳ 2009
תחשבו על דבר אחד,
בארצות הברית יש רשימות של מנועי טיסה. בייחוד טיסות פנים אלו הם אנשים ש"חשודים" בפעילות אנטי אמריקאית או כמסייעים לטרוריסטים, והדגש הוא על חשודים כל אדם,ששמו מופיע ברשימה, אסור עליו לעלות לטיסות ברחבי ארצות הברית והוא מורד כלאחר כבוד מהמטוס אם בכלל זכה לעלות עליו ולא נעצר בביקורת ונילקח לחקירה על סמך שמו בלבד.... העניין הוא שלמשל תפתחו כאן ספר טלפונים בשם כהן או לוי ... שם זה אותו דבר... קוראים לך למשל (והיה על זה פרק ב boston legal ) "דני קריין" ויש חשוד בשם הזה, אז כל מאות או אלפי הגברים והנשים ברחבי ארצות הברית,בשם זה,לא יעלו על מטוס,נקודה. מסיבות של "ביטחון פנים." ודרך אגב, המפגעים של הספטמבר 11 ,היו במאגר הזה... באמת, עזר מאוד.... באנגליה כבר עבר החוק הזה..של השבב וכבר מתחיל להיות מיושם, וכבר היתה תכנית בערוץ שמונה שבה,מומחה למאגרי מידע ממשלתיים הראה (ללא כל הפרטים)איך פורצים את השבבים האלו ועושים איתם מה שרוצים,וזה ממש לא למטרות חיוביות. מעבירים שבב של בנאדם תמים לתעודה אחרת וכל קרימנל עושה מה שהוא רוצה והתמים ייעצר לחקירה ממוכשת עד שיצליח להוכיח ש"אין לו אחות". השבבים ה"ביומטרים" האלו הם מקור לצרות החל מגנבות זהות וכלה בהאשמות שווא. שלא לדבר על ניצול לכל מני מטרות קרימינליות אחרות . מעבר לזה.. אם היום,כל מוכר טלפוני מוצא אתכם בספר הטלפונים ומתקשר אליכם כל שעות היום למכור לכם כל מני דברים או נכנס למאגר של משרד הפנים שפרוץ לכל ושם זה רק תעודת זהות שם וכתובת תארו לכם שיהיו עוד פרטים? וכבר דיברו על זה כאן (באנגלית מי אמר?) היום ,בארצות הברית,כבר מפתחים גם שבבים לבני אדם כמו שנאלצו כל בעלי הכלבים במדינה לשים אצל החיות שלהם ושם יהיו כל הפרטים שלכם כולל רפואיים... ההבדל הקטן הוא שהשבבים לכלבים נועדו כדי לאתר כלבים אובדים ולא להרוג כלבים שהבעלים שלהם לא מצאו אותם, אצל בני אדם זה יהיה שונה לחלוטין. |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Sorry for double post and some others answers
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
ropemind • 10 באוג׳ 2009
First and again, it is proved than those videoscams doesn't bring down in anyway the criminality in England.
The crime still the same in numbers, again check your sources. Criminals simply doesn't make their larcins under the eyes of the videocams, but a few meters away. Second if you feel like living in a true democracy, that's your right, but it's a little naive way of thinking for myself. Do you really think that the people have a control on those database ? I do have a problem with my fingers prints and my dna in a federal database cos i don't trust these people, history prove that there not so reliable persons. Come on, you are straight in science-fiction. These chips doesn't allow to control people mind and are not build for it, but there acting exactly like a traking device. some links you can find useful http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/lawandorder/3406507/Home-Office-database-is-a-step-towards-use-of-phone-tap-evidence-in-court.html http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/home-office-in-revolt-at-smiths-plan-for-big-brother-database-966919.html http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/lawandorder/3053367/John-le-Carre-Britons-have-been-stripped-of-civil-liberties.html http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/7634111.stm Enjoy your lecture dud |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Thx
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
ropemind • 10 באוג׳ 2009
Thx to Rainbow and Nurit for their post.
|
|
Reaper |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Re: Answers
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
Reaper • 10 באוג׳ 2009
ropemind כתב/ה: It will not be in the neck, we don't have front or back neck, we just have a neck.
It will be in the hand of an individual. To find who breaks into my house, sorry, i'm maybe old fashion but i prefer the old way of investigating. In MY memory, i haven't be to any army, sorry for you dud if they already have some pretty good infos and refs about your person. And for sure there isn't no Big Brother watching over us 24/7, but with the techs capabilities of today, it's a pretty easy thing to track you if someone want it to Have a sweet dreams about electric sheps you got way too much free time on your hands buddy |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
To reaper
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
ropemind • 10 באוג׳ 2009
Not so much, at least not enough.
After working more than 200 hours a month in a kitchen, spend half of my free time with my daughter and the other with friends and family. Spend more of yours for reading and cultivate yourself. |
|