אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
אני מכיר מעט מאוד אנשים היטב, אשמח לדעת אם מי דיברת...
מרי ג'ין, את צודקת בעקרון, העקבים הם דרישה גבוהה מדי ולכן עם השנים הטעם, שגם יודע שעליו להתיישר עם המציאות, הסכים עם סקסיותם ההיסטרית של נעליים שטוחות עקב. אבל השפיץ בפרונט חייב להיות ולא בגלל פרויד, ישתבח שמו, אלא בגלל עניינים הרבה יותר קדומים שיש בלתם. כמובן שאין קשר לוגי ישיר בין שפיץ לסמכות וכאב אבל יש קשר סמלי בין עיגוליות לרכות, הלא כן? |
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
שיחה על נעליים, משעשע:)
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
Mary Jane • 12 באוג׳ 2009
עגול זה גם הרמוני ומעודן, איש איש והשקפתו...
להשקפתי נעלי שפיץ אינן אסתטיות, הן ניראות מגושמות ותניניות משהו. ומבחינת המשמעות האצורה בחובן, ובכן, מצטיירות מאולצות, מתאמצות. כל זה ממש נורא מבחינתי אני, כשלעצמי, מעדיפה עידון, ושיהיה בשחור, כי קונטרסט זה חשוב ~) |
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
אה, כן, ופלטפורמות זה כיף.
מה דעתך עליהן? הולמות את טעמך הקדום? |
|
קייסי |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
הו
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
קייסי • 12 באוג׳ 2009
מרי ג'יין, שפתיים יישקו.
גם בעיני מתאמץ מדי, כואב מדי ומאולץ מדי משדרים שבריריות דוקא ורצון עז לשאת חן ולרצות. גם אצלי זה מוליד לפעמים צירופים ייחודיים, אבל מי רוצה להיות דמות מקומיקס בכל מקרה? |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
פלטפורמות זה פארודיה על נשיות.
למרות שזה לא רק עניין של אופי, מישהי יפה כמוך יכולה לדעדע גם על קרוקס וזה יהיה חזיון ארוטי למדי. השיח הוא על המנעול ולא על הנועלת, אין לי עניין עם התאמצויות או נוחות ומי שולט במי ועל מי לנהל את העולם. הנעל כשלעצמה היא ישות ארוטית הלא כן? |
|
קייסי |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
אנדרפוט
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
קייסי • 12 באוג׳ 2009
נעל היא אכן יישות אירוטית לפטישיסטים כמונו, כמו אביזרים רבים אחרים. אבל האירוטיקה שעונה על מטענים נפשיים, רגשיים, חברתיים וכדומה.
רגל הלוטוס הקטנה "והחיננית" (שנחשבה אירוטית במסורת הסינית) נולדה משבירת כפות הרגליים בקשירות אכזריות והפכה נשים לנכות וחסרות אונים, עם כפות רגליים רקובות ומצחינות. כל זה לא משדר לי שום חן או סקס אפיל, אבל אני מניחה שגברים שנמשכו לכניעות נשית מצאו בזה יופי רב, במיוחד בכסות המשי של נעלי הבובה שלהן, כשהם לא נאלצים להתעמת עם האמת העירומה והנמקה של נשותיהם. כך גם מראה שהופך נשים לסמלים מוגבלים בתנועה, דואבים ואף נלעגים למראה לעיתים, נראה לי הרבה פחות מגרה. מובן שאיש איש וטעמו, אפילו בין גברים שנמשכים לפאמדום, כפי שנוכחנו בשרשור זה. ומתחלפים הם לפעמים לא פחות פטישיסטים משוחרי פאמדום אדוקים. אין צורך להתנשא עליהם |
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
ובכן אנדר, לך אולי אין עניין בהתאמצויות או נוחות, אבל לנשים, אשר בסופו של דבר נועלות את האובייקטים המדוברים, ודאי וודאי שיש עניין בכך. אני לא חושבת שאפשר להתעלם מסוגיית הנוחות ומידת החירות שנעליים מעניקות או שוללות. בפעמים המעטות שנעלתי עקבים דקים, גבוהים 'ומרשימים' לא יכולתי ללכת, לרקוד, שלא נאמר- לרוץ (לפעמים צריך) או לבעוט בעיניי לא הייתי יפה מוגבלת כך, ואני לא רואה סיבה לשחזר זאת.
הנעל, כשלעצמה, אינה ישות אירוטית. נעל היא חפץ, אובייקט נטול חיים, אשר יכול, לעתים, לעורר רגשות אירוטיים. האובייקט שואב מידה של חיים מן הישות העושה בו שימוש, ואו אז נעים ללקק את סולייתה או כל דבר אחר שאתם הסוטים אוהבים לעשות. אם ננהל שיח שעניינו 'המנעול' בלבד ונדיר ממנו את 'הנועלת' ואת תחושותיה, הרי שביקשת להפוך גם אותה לאובייקט, ואם זה כוס התה שלך, הרי אתה מוזמן ללגום ממנו כאוות נפשך.. פלטפורמות הן אולי פארודיה על נשיות קלאסית שמרנית (היי עדינה! חנוטה! סיבלי בשקט! לימדי, זהו יופי!) אבל גם ככאלו הן חביבות עליי. קייסי, אגב דמויות קומיקס, פלטפורמות גורמת לי לחוש כמו מנגה וזה דווקא נחמד מאוד |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
Bloody • 12 באוג׳ 2009
נו באמת, מרי, את לא יודעת שכל מטרתך בחיים זה להגשים את הפטישים של אנדר? למי אכפת מהנוחות שלך?
|
|
Mary Jane |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
למען האמת הייתי שמחה לשחק בו קצת על אף היותו אנוכי, אנוכי מידי, אבל הוא מחלים כעת, ובכלל, רחוק. אני בטוחה שהיה לו אכפת מהנוחות שלי בסופו של דבר
|
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
מאיפה להתחיל?
קייסי - מתחלפים הם אנשים לא רציניים בעיני. גם מזוכיסטים או סאדיסטים הם לא רציניים כך שאין פה אפליה. לגבי החברה היפנית ואכזריותה כלפי נשים אין לי שום עניין בכך בכלל, שפיץ בנעל הוא עניין של בחירה וטעם ולא של השפלת נשים. אין טעם להפוך כל נושא שקשור לג'נדר לקרדום לחפור בו קצת דיכוי. מרי ג'יין - קודם כל נעלבתי מזה שאני נתפס על ידך כאדם אנוכי, ועוד אנוכי מדי. אין דין דיוני פורום ובלוגים כדין הכרות אישית עם אדם. אני גם לא ממש מחלים אבל נניח לזוטות וניגש לעניין: נשים לפעמים נועלות ולפעמים אינן נועלות את האובייקטים המדוברים אין בכך להוסיף או להוריד מטענותי. אפשר להתעלם לחלוטין מסוגיית הנוחות ומידת החירות משום שבאותה מידה יכולתי מאוד לאהוב פיות קטנות וחמודות בעלות כנפיים, ומי כמונו יודע שזה משפיל נשים לצפות מהן להיות כל כך רזות וקטנות וידוע שחבישת כנפיים אינה נוחה כלל ועיקר וגם עלולה לגרום לבעיות בגב. האם זה הופך אותי מיד לשרץ שובניסטי? לא נראה לי. אני פשוט אוהב נעלים עם שפיץ. אגב אני מוכן להתפשר על העקב, אני אוהב גם נעלי סירה. והנה כבר הוכחתי שיש בי צד נשי שמתפשר ומבין ללב האנושות, אני רגיש ולא טוען לאהבה חסרת גבולות והתחשבות בעקבי סטילטו. אז נעלי סירה זה בסדר אבל חס וחלילה לא נעלי בובה עגולות חרטום, גם נעל סירה צריכה שפיץ מסוים. לפי טענת החופש לרקוד ולרוץ ולקפץ מעל גבעות והרים בחופשיות אז הנעל הכי סקסית באמת היא פלדיום. אבל מה לעשות ואני לא מתעניין בנעליים נגד הרים אלא בנעליים נגד גברים, נעלים סקסיות. ההבדל בין סקסי לסקסיסטי לפעמים נשכח, נזנח מיד, הרי ברור שהאישה בעצמה היא אובייקט המין הכי רציני שיש בסביבה, ואילו כל השאר הם אביזרים שתלויים באישה ונובעים ממנה ונושאים חלקיקים קטנים ממנה בתוכם. אבל האישה כאובייקט מיני קיימת לצד האישה כישות אנושית זה אלפי שנים, אין לי שום רצון להחליף דבר בזולתו ולטעון שעל נשים להיות אובייקטים מיניים גרידא, אך מצד שני אין לי שום עניין להתעלם מהצורך הבוטה להיות קצת ציני ולומר מדי פעם - כוסית. לא נעים ללקק אף סוליה של אף נעל של אף אחת. הפנטזיה הנשית הזאת שגברים נהנים מזה היא נטולת כל יסוד. כל בן אנוש שונא את זה, חלק מהאנשים תקועים בתסבוכת מסויימת עם השנאה הזו ומפתחים אובססיה אליה. אתם הסוטים - הוא משפט קצת מכליל, בעיקר מכליל אותי בתוך קבוצה לכאורה הומוגנית עם טעמים ונטיות דומות. גם כשליקקתי בעברי סוליות של נעליים זה מעולם לא היה לי נעים. אז אפשר לעזוב את הסוליה ולחזור לשפיץ? הרי הוא סקסי בעיני לא במובן פאמדומי בהכרח, מה גם שהמושג פאמדום מתחיל להתמוסס מול עיני ולהפוך למים עם קצת תרכיז פטל, הוא סקסי מבחינה אסתטית. ארכיטקטונית אם תרצי. את כוסות התה שלי אני לוגם במשך כל שעות היממה, חלק מהנסיון הנואל שלי להפוך לבן הממלכה המאוחדת, חבל רק שאת המבטא הבאר-שבעי אני לא מצליח לעקור. אני לא מבקש להפוך אף אחת לאובייקט , ובטח שלא אותך - זה לא אשמתך שניחנת בצדודית מרהיבה, אני יודע עד כמה את אדם מלא מעניין וחכם אז שאהפוך אותך לנעל? פלטפורמות עושות צחוק מהעבודה כי הן מבקשות הגבהה אבל בלי לשלם את המחיר. מצד אחד יש שאיפה נשית מסורתית להיות קצת גבוהה יותר (באופן שיבליט קצת את מה שדורש הבלטה) ומצד שני בעיטה באותה מוסכמה חברתית שמאפשרת לאישה להשתמש בעזרים חיצוניים להגבהה. הרי גבר שינעל עקבים או פלטפורמות יהיה מיד מושא לחיצי הלעג של החברה. זה כמו שמקפצות גבוהות בבריכות שחיה, אלו שאתלטים קופצים מהן ועושים סלטות רבות ואז נוגחים במים, אותן מקפצות הן פארודיה על התאבדות. אז יש משהו דומה בפלטפורמות, למרות שאני מודה שחלק מהמודלים (היותר מעודנים) מעוררים בי חשקים נסתרים ובלתי מוסברים. לצערי אני לא פנוי למשחקים, אפילו לא עם מישהי כמוך שהיא יפה צעירה וחטובה כמו לפת מוצקה. אני תר כרגע אחר משהו קצת יותר רציני מריגוש מיני ארעי, וכן תהיי בטוחה שהנוחות שלך תמיד מעל לכל, ככלות הכל אני הרי ג'נטלמן ותאוותי לשפיץ לא מעבירה אותי על דעתי לעולם! |
|