בת יא ענה |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
בת יא ענה • 4 בספט׳ 2009
אני גם חושבת שהמופע היה נהדר.
ונורית, אני חושבת שאם בגיל 51 יהיה לך את הגוף שלך מדונה גם את תשמחי לכרכר על הבמה בלבוש מינימלי. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
Re: נו... שוב פעם ?
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
aka BODYGUARD • 4 בספט׳ 2009
סמית כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: גורת חתולים סוררת כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: בניגוד לכולכם אני הולך לסבול אותה היום פעם שניה. הו, בודי... היה לי החשד שאתה מזוכיסט במסווה... LOL... לא מדוייק יקירתי... חלק מעבודתי היא ניהול צוותי אבטחה ולחגיגה הזו היו 880 מאבטחים לערך. לא מעט אנשים נטשו לאחר כמחצית מההופעה,טענו שזה לא מה שציפו לו. ישראלים או שבאמת לא נהנו? לאלה שהיו ונהנו- ברכות. לאלה שגילו שלא מעט מהמופע הוא פלייבק ...משתתף בצערכם. [B]הביקורות היו מדהימות, אופטימליות למען האמת, ההנאה הייתה מושלמת, מקיר לקיר, נתקלתי בלא מעט אנשים שהשתתפו וכולם גמרו את ההלל על המופע. אבל אתה, מלא תלונות כרימון, זה לא טוב וזה רע, זה היה כך וזה אחרת, רימו אתכם והונו אתכם. בקיצור, מה שנותר לבדוק זה, אם אכן המופע היה נורא כל כך וכולם טועים או שמא הבעיה היא בך ואתה פשוט בכיין ומתלונן סדרתי. אם זכרוני אינו בוגד בי, כחוט השני, בכל תגובה שלך המתייחסת למישהו או למשהו יש סדרה של תלונות, אלו שקרנים ואלו כזבנים, אלו רעים ואלו לא מבינים, אלו נוכלים ואלו בדאים. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, מלחכי פינכה או חברים, אבל הרי אין היוצא מן הכלל מעיד על הכלל. ובקיצור, המופע היה מדהים ! סמית סמית... מאחר ולא ביקשתי ממך ביקורת אז פשוט שתוק. בתור אדם "נאור" שכמותך המינימום המצופה ממך הוא קריאה מקיפה ולא הצמדות לשורה אחת. מאחר ואתה מקפיד לקרוא בשקיקה כל מילה שלי אני מקווה שאתה גם מחכים מכמה מהן. כעת חזור לפינה שלך ושתוק. |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
Tish Adams • 4 בספט׳ 2009
וויף, משאירים אתכם יומיים לבד ותראו מה עשיתם, פויה, ילדים רעים!!!
עכשיו למדונה: בכל הופעה שהיא ישנו חלק מהמפרט המוסיקלי שנמצא על פלייבק מאחר והכל ממחושב. הרי לא הגיוני שהופעה של מדונה תיפסק כי 'נפל המחשב' ... בהופעות האלה אכן היה חלק מהמוסיקה מוקלט בפלייבק. החלק האחר שמתאפשר והשירה - LIVE לגמרי. |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
Re: נו... שוב פעם ?
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
עלומה(אחרת) • 4 בספט׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: סמית כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: גורת חתולים סוררת כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: בניגוד לכולכם אני הולך לסבול אותה היום פעם שניה. הו, בודי... היה לי החשד שאתה מזוכיסט במסווה... LOL... לא מדוייק יקירתי... חלק מעבודתי היא ניהול צוותי אבטחה ולחגיגה הזו היו 880 מאבטחים לערך. לא מעט אנשים נטשו לאחר כמחצית מההופעה,טענו שזה לא מה שציפו לו. ישראלים או שבאמת לא נהנו? לאלה שהיו ונהנו- ברכות. לאלה שגילו שלא מעט מהמופע הוא פלייבק ...משתתף בצערכם. [B]הביקורות היו מדהימות, אופטימליות למען האמת, ההנאה הייתה מושלמת, מקיר לקיר, נתקלתי בלא מעט אנשים שהשתתפו וכולם גמרו את ההלל על המופע. אבל אתה, מלא תלונות כרימון, זה לא טוב וזה רע, זה היה כך וזה אחרת, רימו אתכם והונו אתכם. בקיצור, מה שנותר לבדוק זה, אם אכן המופע היה נורא כל כך וכולם טועים או שמא הבעיה היא בך ואתה פשוט בכיין ומתלונן סדרתי. אם זכרוני אינו בוגד בי, כחוט השני, בכל תגובה שלך המתייחסת למישהו או למשהו יש סדרה של תלונות, אלו שקרנים ואלו כזבנים, אלו רעים ואלו לא מבינים, אלו נוכלים ואלו בדאים. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, מלחכי פינכה או חברים, אבל הרי אין היוצא מן הכלל מעיד על הכלל. ובקיצור, המופע היה מדהים ! סמית סמית... מאחר ולא ביקשתי ממך ביקורת אז פשוט שתוק. בתור אדם "נאור" שכמותך המינימום המצופה ממך הוא קריאה מקיפה ולא הצמדות לשורה אחת. מאחר ואתה מקפיד לקרוא בשקיקה כל מילה שלי אני מקווה שאתה גם מחכים מכמה מהן. כעת חזור לפינה שלך ושתוק. אני החכמתי: מי שיחרר שוב את הגורילה מהכלוב ? |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
נוריתE • 7 בספט׳ 2009
בת יא ענה כתב/ה: אני גם חושבת שהמופע היה נהדר.
ונורית, אני חושבת שאם בגיל 51 יהיה לך את הגוף שלך מדונה גם את תשמחי לכרכר על הבמה בלבוש מינימלי. כשהלכתי עם הבת שלי למופע של סטינג, סבלנו ונשאנו בשקט ואומץ שלשה, שלשה!!! מופעי חימום כי היה שווה לחכות. ופיל קולינס, אני רק מחכה שיבוא שוב,וכשה ILL DIVO יגיעו לארץ אשן באיצטדיון ואשלם כמה שירצו, אבל כל אחד והטעם שלו, במוזיקה.(אנ י בחדשות רק ראיתי אותה קופצת כמו באיזה טריפ והפס קול היה זוועה) ובאשר לכירכורים...וקירקורים.. נו מילא. |
|