T Bone |
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
T Bone • 5 בספט׳ 2009
הכניסו אותי מיד, ושנים שלא הייתי במסיבה של הקהילה, אז ככה שאני לא כזה מוכר.
כולם היו אדיבים בכניסה כולל הסלקטורית. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
אולי פשוט
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
שוסי • 5 בספט׳ 2009
יש לה משו נגד בנות.
וברצינות, זה שהיא היתה נחמדה אליכם רבותי,לא מבטל בהכרח את זה שהיא לא היתה נעימה כלפיה. על כן,נא לא לנפנף אותה בצורה מזלזלת כ"כ. גילוי נאות-לי אין מושג מי אותן שתיים. (אני בכלל לא מכאן,אני סתם ונילית שבאה לראות את הפריק שואו הזה של הסוטים,פויה בדס"מ,,הידד לקיצים בשיער). |
|
קובלט |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
רוצח קטן
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
קובלט • 6 בספט׳ 2009
רוצח סדרתי כתב/ה: [ראשית כל אציין שגם אני הייתי אתמול אמצל אייר ואוסיף ואומר כי הייתי עם חבר שאיננו מהקהילה.
ואותה סלקטורית "מרשעת", שמה ללא גבולות - לכל המעוניינים, קיבלה פנינו בחיוך ובברכה, ואף השקיעה מזמנה החופשי לשוחח עמנו. עליי לציין כי לא הכרתי את הגברת קודם לכן, מעבר לשיחות עילגות בצ'אט, והמבין יבין. חברי הגיע ללא היכרות עם הקהילה. באותה כניסה המתח שלו ירד. הלחץ הפסיק, והוא אף הסכים להתאפר, עקב האווירה החופשית שהייתה במקום. ושנית עליי לומר, מלחמות כוח וליינים זהו דבר ברור מאליו, אבל ישנם אנשים נחמדים, טובים, שעושים עבודתם במסירות ודבקים במשימה להגן עלינו הסוטים ממגוון ונילים חשוכי אל. שמא יקרה מה שקרה באותו צינוק בו התחלתי את דרכי לפני שנים רבות. אז במקום ללכלך, לרכל, לקפוץ ישר לקרב, ולהסיק מסקנות שלא בהכרח נכונות, אפשר תמיד לפנות לאותו אדם באופן פרטי ואפשר גם לנסות להבין את הגדרת תפקידו, ואז לפתור את הבעיה במקום. אבל בטח ובטח שלא להלבין פני אדם ברבים. אם זהו חלק ממלחמת ליינים אבין זאת, ואצא כנגד בכל נפשי ומאודי, אך אם זוהי התנהגות של אדם בודד, אשר פועל על דעת עצמו, אזי אראה את העניין כגרוע פי עשר, לא אשפוט כי לא ראיתי, אך אומר בגלוי, אני סולד מבכיינות, תבוסתנות ורכלנות ! כשתגדל תבין שלמחות על יחס לא תקין הוא חלק אינטרגלי ולגיטימי מדיון על התנהלות של מקום. לסלקטורית (שעד עכשיו לא היה לי מושג מי היא) או לליין שמורה הזכות להביע דעה בדיון או לבקש ממני עוד פרטים באופן פרטי. השתלחות כמו שלך קצת מקשה על דיון פתוח וחופשי בנידון. אבל זה בסדר, מניחה שכשתגדל תבין. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
AIR(נשלט) • 6 בספט׳ 2009
"מי אתן?" קיבלה הסלקטורית הקשוחה את פנינו בכניסה
"נרשמתן?" הזעיפה פניה "איפה? ..." התחלתי להרגיש כמו בת טיפשעשרה המנסה להתגנב למסיבה-לא-לה וננזפת על ידי המחנכת שתפסה אותה. "איך נרשמתן?" המשיכה בשלב הזה ואחרי שאת הטירונות סיימתי לפני כמעט 20 שנה, שוחררה לאוויר מילת הבטחון שלי וחתכנו ישירות לחיבוק החם ולחיוך המלטף של דיווה. איכשהו הייתה לי תחושה עד עכשיו של כיף ושל אינטימיות במסיבות הקהילה. כנראה שבליין הספייס שכחו את זה... חקרתי את הנושא ,ראיתי את שתיכן בחוץ וכמו כן גם אנשים נוספים ששמעו את השיחה. הלבוש של הראשונה הייתה שמלה פירחונית לא קשורה לכלום וכפכפים הלבוש של השניה היו מכנסי ספורט אדידס 3/4 וחולצה אדומה רגילה עם נעלי ספורט לא הייתן נראות קשורות בשום צורה . עמדתן במשך חצי שעה בחוץ 5 מטר מהסלקציה ,מלחששות ביניכן כאילו יש תיכנון מסויים. כשהגעתן לסלקטורית זעופת הפנים), שאלתן אותה " האם נחכה לך כל היום ? " אז מן הסתם כאשר אתן נראות לא קשורות לכלום היא תשאל מי אתן (אנחנו מתנצלים שההפקה לא מכירים אותכן ובאמת מתנצלים כאשר הסלקטורית מכווינה בליין למקום אתן צריכות להמתין רגע שהיא תתפנה אלכן) אז מן הסתם היא תשאל אתכן מאיפה שמעתן על המסיבה והאם נרשמתן יחד עם זאת היא גם תשאל אתכן היכן נרשמתן בשביל לראות האם אתן זכאיות להנחה. למרות שלא נרשמתן למרות שלא הגעתן בדרס קוד ולמרות שלא התנהגתן בצורה הולמת היא הוציאה לכן 2 כרטיסים מוזלים , לא לקחתם אותם והלכתן ... אז הנה התשובה לאיך לא הלכתן למסיבה של הספייס. אם אתם שואלים אותי , לפי החקירה שלי ולפי הקריאה בין השורות באתן לעשות צרות ולא להיכנס בכלל למסיבה כמו כן גם לכתוב אחרי זה בפורום ולעשות פירסום .. בדרך כלל אינני מגיב לדברים שכאלו אבל קשה לי להחליק כאשר מכפישים את שם העובדים שלי אתם מוזמנים להכפיש את שם הליין כמה שאתם רוצים אבל לא את שם עובדים שלי(הם לא עשו לכם דבר). "אין עשן בלי אש" מבחינתי פה נגמר הסיפור איתכן ולא תקבלו תגובה נוספת (לפחות בפורום , אולי באופן פרטי כן) שיהיה לכן בהצלחה! |
|
קובלט |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
מפתיע אותי, אייר, שבמקום להגיב עניינית
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
קובלט • 6 בספט׳ 2009
אתה מגיב בשורת עובדות לא נכונות.
כפכפים? שמלה פרחונית? חולצה רגילה? נו, באמת... מלחששות בינינו? מעניינות ההגדרות שלך לשיחה בין שתי בנות מחוץ למועדון המתנה? לא שמעת ממני מילה על זה. שמענו את הבחורה מסבירה בטלפון איך להגיע למועדון והמתנו בסבלנות לעשות צרות ולא להיכנס בכלל? כמובן! מסקנה הגיונית! הרי הייתי אצלך עשרות בפעמים במסיבות בעבר ותמיד הגעתי על מנת לעשות צרות ולא להיכנס אבל איכשהו הכשלת לי אז את התוכניות! התגובה שלי (ושל בנות אחרות כאן בדיון), היתה לסגנון של הסלקטורית. אחרי שסיימת להכפיש אותי ואת כפכפי הבידיוניים אשמח לשמוע תגובה עניינית. |
|
לא כאן(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לא כאן(לא בעסק) • 6 בספט׳ 2009
|
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
אייר,
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
שוסי • 6 בספט׳ 2009
התגובה שלך היתה מתגוננת,צינית ואף מתנשאת.
חבל מאוד שליין שלם שמיוצג על ידיך מוצג בצורה הזו. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
Re: מפתיע אותי, אייר, שבמקום להגיב עניינית
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
אחותופל • 7 בספט׳ 2009
קובלט כתב/ה: אתה מגיב בשורת עובדות לא נכונות.
כפכפים? שמלה פרחונית? חולצה רגילה? נו, באמת... מלחששות בינינו? מעניינות ההגדרות שלך לשיחה בין שתי בנות מחוץ למועדון המתנה? לא שמעת ממני מילה על זה. שמענו את הבחורה מסבירה בטלפון איך להגיע למועדון והמתנו בסבלנות לעשות צרות ולא להיכנס בכלל? כמובן! מסקנה הגיונית! הרי הייתי אצלך עשרות בפעמים במסיבות בעבר ותמיד הגעתי על מנת לעשות צרות ולא להיכנס אבל איכשהו הכשלת לי אז את התוכניות! התגובה שלי (ושל בנות אחרות כאן בדיון), היתה לסגנון של הסלקטורית. אחרי שסיימת להכפיש אותי ואת כפכפי הבידיוניים אשמח לשמוע תגובה עניינית. את מבקשת תגובה עניינית בעוד זו שלך המצוטטת כאן בכלל לא היתה כזו. לטענתו של אייר על הלבוש שלכן וכי לא הגעתן בדרס קוד - את רק עונה "נו באמת" ולא מתייחסת. (אני ראיתי כיצד הייתן לבושות - יפה מאוד עבור מסיבה, אך ממש לא מתאים עבור מסיבת פטיש). ועל מה התלונה הגדולה? על כי נשאלתן מה שמותיכן? יש מי שלא נשאלת לניק שלה בכניסה? ואם היא קצת פחות מוכרת יש מי שלא נשאלת איפה היא נרשמה? (וגם זאת כדי לתת לכן כרטיס מוזל - אם זה דרך הכלוב) על זאת המהומה? כי נשאלתן שתי שאלות נוקבות ומשפילות? וגם אם הסלקטורית לא חייכה והזעיפה אליכן פנים (ואם זו באמת לל"ג - אז למרות שאנחנו בקושי מכירות אני אישית חווה אותה כמקצועית ומקסימה וכן, היא נחמדה גם לבנות), יאללה, חייכו אתן אליה ותמשיכו הלאה! על זה שווה להתמרמר ולזעוף ובתכלס כמעט להרוס את הערב? תמהני... מזל שהיתה מסיבה שווה אצל דיווה... |
|
קובלט |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
תרבות דיון
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
קובלט • 7 בספט׳ 2009
אולי בגלל שאני לא מעורבבת בדיונים בפורומים, הופתעתי מהאופי שהדיון הזה קיבל מהר מאוד.
ולמען הסר ספק ליין שמתנהל ומקבל פידבקים מעל גלי האתר יקבל גם פידבקים חיוביים וגם פידבקים שליליים. ידעתי להגיד "וואו, הייתה מסיבה נפלאה" בעבר ואני יודעת בדיוק להגיד "בואנה, התייחסו אליי חרא היום" - הלגיטימיות היחידה לאמירה הראשונה נובעת מתוך כך שקיים מקום גם לאמירה השנייה (ולא קראתי אף אחד מוחה נגד הודעות ה"אייר שיחקת אותה", "היה גדול", "היה נפלא" וכאלה). יצאתי למסיבה, כמו שיצאתי למסיבות של אייר, אורלי ודיווה פעמים רבות בעבר. הרגשתי שהתייחסו אליי חרא, ביאסו לי את הערב ואמרתי את זה באופן מאוד ברור תחת הניק שלי ובלי לנסות להסתתר או לשנות מידע. והתגובות? החל מ"אני סולד מבכיינות, תבוסתנות ורכלנות" דרך האשמה בכך שבאתי רק לעשות צרות ולקבל פרסום. והגרוע מכל! "שמלה פרחונית עם כפכפים!" (מאיפה לעזאזל הבאת את זה, אייר?). יתכבד מנהל הליין או מי מטעמו (ואם ימחל על כבודו לאחר שהצהיר שלא יתדיין כאן יותר בנושא, לא ברור לי למה) ויאמר את דעתו בנושא: לא באופן מכפיש ומשמיץ אלא באופן מכובד ובוגר. בלי זה, לא ברור איזו משמעות תהיה להצהרת ה"ווי! מגניב אייר! איזו מסיבה ואילו סשנים נפלאים!" הבאה. |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בספט׳ 2009
צלילה • 7 בספט׳ 2009
בראשית הדברים אציין שאני מודה לאייר(אתה יכול ללמד כמה אנשים פרקים בסוגיות נבחרות ביחסים בין בני אדם )ולעוד כמה אנשים על תמיכתם הבלתי מסוייגת שגרמה לי לחיוך אמיתי לאחר שהזעפתי פנים אחרי שראיתי את פתיחת השרשור כאן.
קובלט, ראשית ללא כחל וסרק ובאופן הברור ביותר אני מצרה על כך בשמי ובשם הליין שנפגעת ועל כך שהחלטת לא להכנס למסיבה, ואם חברתך חשה באופן דומה אז גם לגביה . לגופו, ההתנהלות שלכן בכניסה והלבוש גרמו לי לחשוב שאתן לא קשורות למסיבה ולכן לא פניתי אליכן . יצויין גם שהייתן רחוקות מהכניסה וגם שהערתן לי על כך שהמתנתן(זה כשלא עמדתן במקום שבכלל היה קרוב אלי לצורך כניסה ) ושהדרכתי בליין לגבי הגעה , הדרכה שערכה כ -30 שניות להערכתי והטלפון הועבר למאבטח שהמשיך להדריך, דבר שאולי גרם לתחילת השיחה בינינו להיות לא נעימה מכיוון שאני חשתי נזופה ואין ספק שהתחושה לא נעימה. כל אדם גם מי שנראה לי קשור למסיבה אבל לא מוכר לי אישית נשאל לניק ולמקום שבו הוא נרשם . אני שואלת ע"מ לשייך בטח כשיש לי ספק והיה לי כאן ספק. כשאמרת שהניק שלך הוא קובלט זהיתי את הניק ואז שאלתי היכן נרשמתם בשביל להעניק לכן הנחה כשהזעפתן פנים ואני מניחה בתגובה לכך שהחלטתן שאני הזעפתי פנים, למרות שבפועל התרעמתן בפני על השאלות, הבהרתי לכן על אתר שהברור הוא לצורך מתן הנחה והפסקתי אותו בשלב הזה והוצאתי 2 כרטיסים עם הנחה. הסתכלתן אחת על השנייה ואמרתן אנחנו הולכות . אציין שהתחושה לגבי הזעפת הפנים, הפרצופים ואי הנעימות היתה הדדית ושוב צר לי על כך . בשורה התחתונה , ברור כי סלקטורית של ליין כמו שלנו מתנהלת שונה בקרב האנשים של הקהילה ואני אכן מתנהלת שונה בקרב הקהל המוכר . הקהל שלא מוכר ושלא נראה שייך ייתכן וזוכה לפחות חיוכים וחיבוקים... שוב, צר לי על התחושות הרעות שלך. אקח לתשומת ליבי את הסוגייה אבל יודגש כי השאלות לא ישתנו ואת עצמך לא הצבעת על סיבה לכך לאחר מחשבה שנייה שלך ... נראה לי שהסוגייה היחידה שנשארה היא שאת לא חשת שאני נחמדה אליך ...אני לא בטוחה שמקום סוגייה זאת הוא בפתיחת דיון בפורום אבל קטונתי . בכל מקרה , קבלתי את התנצלותי הכנה על תחושתך הרעה ושל חברתך שגם אם "נכונה " או לא הרי שאי אפשר לאמוד אותה בנתונים אובייקטיבים אלא בנתונים סובייקטיבים בלבד, נעלבת ולכן אני מתנצלת. ובהומור, מבטיחה שאזכור אותך בפעם הבאה . ואשמח לדעת שהארוע הקטן שלנו לא ימנע ממך לבוא ולבלות בעתיד. |
|