Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
Brave Dwarf • 10 באוק׳ 2009
ן
בשבילך ועוד אחת על חשבון הבית - ן |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
Re: אתה באמת כותב יפה,
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
זונת סושי כתב/ה: ,כ"כ יפה שבדרכ הרוב מעדיפים להתעלם מהתוכן הרעיל.
אתה יודע מה?,בוא ניתן להם להנות מהספק,הם פשוט לא מאוד מבחינים בכך. העניין הוא בונבון,שבהיותי דיסלקטית-ילדת-ניצן שכזו אם תרצה,למדתי להבין בדקויות הקטנות שבין המילים,להסניף את הרעל,לראות איך הצורה מחפה על התוכן. ואתה,..אתה מצחין למרחקים בונבון. אבל עזוב את כל אלו,מה שבאמת מעניין אותי זה: למה אתה לא מסוגל לענות לעניין אפעם? למה אתה חייב תמיד לערב עיניינים אישיים? אין לך טיעונים רציונאליים משל עצמך לעלות? ד"א, מיס מזדיינת עם דגים. את הקטע של אבנר שץ קראת? הוא כתב אנלוגיה מעולה לפותחת האשכול, מן הסתם לפניה. בתגובה יותר לעניין מזאת לא הייתי מזכה אפילו את עצמי. אבל כשיש אצות במקום המוח, אז סבבה סלומון ואין דאגות. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
שוסי • 10 באוק׳ 2009
אתה פשוט בלתי יאמן,
מעולם לא קראתי לה זונה,למעשה לא עירבתי אותה בכלל, כל שאמרתי היה שמסתמן שיש לך דפוס חוזר ונשנה של הרגלים מעגליים שמביאים אותך לאותה נקודה בה התחלת. אז פשוט התפרצת עליי,הסרת את שריון הפסאודו אבירות שלך ועלבת בי. בנקודה זו החלטתי לפרוש. מצטערת,אם הייתי עונה לך באותה רמה שבה ענית לי,אז אכן הייתי מתביישת להביט במראה. על זה שאתה לא בוגר מספיק בשביל להכיל ביקורת עיניינית ובוחר להשתלח באופן אישי,אולי תתגבר ואף תתבגר יום אחד, אך על זה שאתה משתמש בבת זוגתך באופן כה ציני ונבזה בשביל להעליל עלילות דם,תתבייש. ואגב, כשדיברתי על אי יכולתך להגיב לגופו של עניין,דיברתי על כך באופן אוניברסלי. עזוב בלוג עזוב עיניינים,בתגובה הראשונה שלך כלפי לא היית מסוגל בכלל להגיב לעניין. |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
שוסי • 10 באוק׳ 2009
"ד"א, מיס מזדיינת עם דגים."
מש"ל. (לאדעת לצטט נו.) |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
זונת סושי כתב/ה: אתה פשוט בלתי יאמן,
מעולם לא קראתי לה זונה,למעשה לא עירבתי אותה בכלל, כל שאמרתי היה שמסתמן שיש לך דפוס חוזר ונשנה של הרגלים מעגליים שמביאים אותך לאותה נקודה בה התחלת. אז פשוט התפרצת עליי,הסרת את שריון הפסאודו אבירות שלך ועלבת בי. [...]כשדיברתי על אי יכולתך להגיב לגופו של עניין,דיברתי על כך באופן אוניברסלי. עזוב בלוג עזוב עיניינים,בתגובה הראשונה שלך כלפי לא היית מסוגל בכלל להגיב לעניין. את בטוחה? כי אני יכול הביא ציטוטים החל מהפניה שלי לסיפורו של אבנר שץ כאן וכלה בדבריך בבלוג שלי עליהם השבתי עם חיוך "אמא'לה, מה יקרה בעוד חודשיים? להתכופף?" ולא אף מילה יותר. (טוב נו, אז לא הייתי שיכור עכשיו אני כן. ואת גדולה מחיים) טוב נו, אלך, בגדולה. כאשר הגבת בניק הכפול שלך ואף אהבת חיי לא החזיקה מעמד ונשכה לך בצדפה, באמת המצב הפך להיות מכוער. את הציטוטים הללו אפילו אשמח להביא. ומה אתך? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אוק' 10, 2009 9:32 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
שוסי • 10 באוק׳ 2009
בבקשה,
צטט לי את החלק בו כינית אותה "זונה". |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
שוסי • 10 באוק׳ 2009
ניק כפול?!
הכל בסדר איתך שם? |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
זונת סושי כתב/ה: ניק כפול?!
הכל בסדר איתך שם? אז זהו. שכאן הכל בסדר למרות הסוטול. ואת, מתי קיבלת זין לאחרונה? כי ההתנהגות שלך, ולא רק כלפיי, מראה שאפילו הדינוזאורים הספיקו למות מאז. אבנר שץ לעומת זאת, עודו מומלץ. קראת? |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
שוסי • 10 באוק׳ 2009
"מתי קיבלת זין לאחרונה"?
פאקינ הל,its just too easy. אתה מבין שאתה ממש, אבל ממש, מקל לי את העבודה נכון? |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
טוב חלאס. את לא מספיק מעצבנת.
בקטנה את דפוקה בראש ובגדולה הרסנו כאן אשכול. אני מקווה שהפותחת אותו בכל זאת תציץ בהמלצה שהמלצתי. אני אישית לא מצאתי את הסיפור באינטרנט וכאשר התכוונתי להדפיס אותו, חשכו עיניי בגלל אורכו. לספר קוראים "מעגלים מודפסים" מה שאני מחזיק בידיי זה "צד התפר" והסיפור מתחיל מעמוד 25. באמת ומכל הלב ממליץ ולו רק להכנס לסטימצקי ולקרוא בגנבה. מתנצל בפני פותחת האשכול. ואם כפיצוי על הסמטוחה שעשיתי כאן, גברת פותחת האשכול, תדרוש ממני להדפיס את הסיפור במלואו, אמלא את חובתי נאמנה.(-: עד גיל 56. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת אוק' 10, 2009 10:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|