בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

די נמאס מהתינוקות יונקי אצבע

זיקית
לפני 15 שנים • 12 באוק׳ 2009

כושלירבאק של כלובע

זיקית • 12 באוק׳ 2009
כלובי כתב/ה:
אני באמת מתנצל
כתבתי את הדברים בסערת רגשות
זה לא יקרה יותר

אמאש'ך מזדיינת עם סמורים מטשקנט וכם יש שמה פקידי מס שסבא שלהם היה קצין בצבא הסורינמי ואמא של הגנרל שלו מוצצת לחרגול שאין לו איברי חישה או ציפה אבל הוא יודע לתת עבודה בזמן שדודה שלך עושה חמין בשבת ודוד שלך משמן לה את הסיר עם שמן זיט.

אלקטרו, ד"ש לאנורקט המדברי.

בברכה חברים ממיטב תחורינו הטובים,

פרופסור ז. יקית.
walking dead
לפני 15 שנים • 12 באוק׳ 2009
walking dead • 12 באוק׳ 2009
פונקצית הוסף לרשימת התעלמות. זה עובד!
Brave Dwarf
לפני 15 שנים • 13 באוק׳ 2009

Re: די נמאס מהתינוקות יונקי אצבע

Brave Dwarf • 13 באוק׳ 2009
Mistress Night כתב/ה:
11/10/09
באמא שלך?! וואאוווו איזה איומים
דרך אגב מי אומר "דרעק" ??? יפוסטמה
הכוס של אמא שלך בפה של ערבי לבקן שזיין את אמא שלך באורגיה עם גרוזיני עירקי תאילנדי ושני עובדים זרים אחד מהפליפנים והשני מכורדיסטן שאבא שלו חצי נוצרי חצי מוסלמי ואמא שלו היא בכלל אחותו הגדולה שיש לה תאומים סיאמים מחוברים בתחת עם תחור בצורת מנוש של בבון ישרמוטה מזדיינת ינננעעעעלן

וזה קיבלתי עכשיו ...... כלובי מה יהיה?

מעולה. בחיי שמעולה.
ובכל זאת. כלובי, יא מוכשר כמותך...

יש מצב לשלם לך על השימוש באתר ולהבדיל מפעמים שעברו, לא לזכות בהטבות של אותיות בצבע לונפארק או מאפשרות שכל מי שבא לו/ה לראש ת/יחרבן לך בתיבה הפרטית?

וזאת ללא ציניות. אני אגב, כדי לא לחוש אוכל חינם, מוכן לשלם כפול.
כלובי
לפני 15 שנים • 14 באוק׳ 2009
כלובי • 14 באוק׳ 2009
אני שוקל לאפשר למי שרוכש מנוי בכל זאת לחסום הודעות מכל מי שאינו מנוי. האם זה דבר שנראה לכם מועיל? אם יש רעיונות לפתרונות טכניים אחרים אשמח לשמוע.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוק' 14, 2009 1:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Tish Adams
Tish Adams • 14 באוק׳ 2009
אוי איזה פנינים רצות פה, ממש קצת ליטוש ופתחנו סניף של פדאני.
כלובי, החסימות לא עוזרות. הם מגיחים בניקים חדשים בכל פעם.
יש לי אחד כזה שלא מניח ויש לו לפחות 7-8 ניקים פה.
ובפרטי זאת חצי צרה, בצ'ט זה בכלל סיוט.

נ.ב. גם אני נקרעתי מצחוק מהיציאה שלך.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 14 באוק׳ 2009
אם כבר התחלתם, אני ארחיב את זה מתיבת ההודעות לבלוג: למה לא ניתן לחסום כל מי שלא מתחשק לי שיגיב לי בבלוג אלא רק אחרי שהגיבו? לרוב, האנשים שאני רוצה לחסום אכן מגיבים, ובנאצות כאלה, שזה ממש לא לעניין.

לגבי מנוי הזהב, אין לי הרבה מה לומר למעט לזה שכמו שאתה יודע כבר, כלובי, ממילא כל האותיות הצבעוניות לונהפארק לא עובודות אצלי בכל מקרה, וגם לא שאר הפונקציות (הדגשה, קו נטוי וכו'). צר לי שאני עושה את זה פומבית, פשוט בפרטי זה לא הניב תוצאות שהשביעו את רצוני. /:
Brave Dwarf
לפני 15 שנים • 15 באוק׳ 2009

לא מתלונן. מבקש

Brave Dwarf • 15 באוק׳ 2009
כלובי כתב/ה:
אני שוקל לאפשר למי שרוכש מנוי בכל זאת לחסום הודעות מכל מי שאינו מנוי. האם זה דבר שנראה לכם מועיל? אם יש רעיונות לפתרונות טכניים אחרים אשמח לשמוע.

ת'אמת, בן אדם?
מעולם לא ניהלתי אתר ולו היו מציעים לי, הייתי מסרב. כי אני מה זה נטול סבלנות כלפי הסביבה. אז הצעות, מה לעשות, אני לא יודע להציע. אני יודע שכאשר היה לי מנוי זהב, הייתי חשוף לכל חרא בריבוע, משאין לי - אני חשוף רק לחרא מוזהב. וזה יתרון אדיר. כי תלת ניקים לא פותחים להם תלת מנויי זהב. ולמה שיפרנסו את כלובי פי שלוש רק למען לחרבן לגמדים בתיבה?

אז בחיית דינק, כלובי, עשה ככה שאל מנויי זהב יוכלו לפנות רק מנויי זהב, כאופציה, כמובן. כי אי אפשר ככה. אתה מעיף אותם מהבלוג והם כמו כנים (אמרה חתולונת 12345780) ממשיכים להתרבות. אתה מנער אותם מהעקב של הנעל בכללי בצרחות איימה ובכאבי בטן מרוב צחוק (כי לעיתים הם מתבלבלים בינם לבין עצמם וטוענים שהגבת לההוא את אשר הגבת לכפולה שלו) ואז הם מופיעים לך בתיבה. ובסופו של יום אתה יודע שהסתבכת עם משפחה מרובת ילדים במקרה הטוב ועם המאפיה האיטלקית, במקרה הרע. (הייתי אומר ה"רוסית" וההרבה יותר מפחידה, אלא שאחרי שאחד מתמנוני-כינוי קרא לי הומופוב, אני חושש שאתכנה "גזען").

אגב לגבי מה שאמרה חתולונת 052-555560 7 (לא טוב במספרים מה לעשות) היא צודקת. לא חסרים אתרים שמאפשרים לבעלי הבלוג להיחסם מפני העולם ואשתו. אני בטוח שאפילו צעד קטן, כגון לאפשר לבעל הבלוג החשוף לקבוע לפחות את מגיביו, יבורך. ולא לאחר ששלחו אותו להזדיין עם חמישה פילים עם קוקיות רק כי רגשותיו אותם (אכן) בחר לפרסם בפומבי לא מצאו חן בעיני העכבר, אלא כי יש בידיו היכולת, ותהיה ולו מזערית ביותר, העוקבת את זו המגיעה אחרי ה"לא לפרסם", לנתב את רגשותיו לאוזניים אליהן כיוון.
בלוסום​(לא בעסק)

Re: לא מתלונן. מבקש

בלוסום​(לא בעסק) • 15 באוק׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה:
כלובי כתב/ה:

ת'אמת, בן אדם?
מעולם לא ניהלתי אתר ולו היו מציעים לי, הייתי מסרב. כי אני מה זה נטול סבלנות כלפי הסביבה. אז הצעות, מה לעשות, אני לא יודע להציע. אני יודע שכאשר היה לי מנוי זהב, הייתי חשוף לכל חרא בריבוע, משאין לי - אני חשוף רק לחרא מוזהב. וזה יתרון אדיר. כי תלת ניקים לא פותחים להם תלת מנויי זהב. ולמה שיפרנסו את כלובי פי שלוש רק למען לחרבן לגמדים בתיבה?

אז בחיית דינק, כלובי, עשה ככה שאל מנויי זהב יוכלו לפנות רק מנויי זהב, כאופציה, כמובן. כי אי אפשר ככה. אתה מעיף אותם מהבלוג והם כמו כנים (אמרה חתולונת 12345780) ממשיכים להתרבות. אתה מנער אותם מהעקב של הנעל בכללי בצרחות איימה ובכאבי בטן מרוב צחוק (כי לעיתים הם מתבלבלים בינם לבין עצמם וטוענים שהגבת לההוא את אשר הגבת לכפולה שלו) ואז הם מופיעים לך בתיבה. ובסופו של יום אתה יודע שהסתבכת עם משפחה מרובת ילדים במקרה הטוב ועם המאפיה האיטלקית, במקרה הרע. (הייתי אומר ה"רוסית" וההרבה יותר מפחידה, אלא שאחרי שאחד מתמנוני-כינוי קרא לי הומופוב, אני חושש שאתכנה "גזען").

אגב לגבי מה שאמרה חתולונת 052-555560 7 (לא טוב במספרים מה לעשות) היא צודקת. לא חסרים אתרים שמאפשרים לבעלי הבלוג להיחסם מפני העולם ואשתו. אני בטוח שאפילו צעד קטן, כגון לאפשר לבעל הבלוג החשוף לקבוע לפחות את מגיביו, יבורך. ולא לאחר ששלחו אותו להזדיין עם חמישה פילים עם קוקיות רק כי רגשותיו אותם (אכן) בחר לפרסם בפומבי לא מצאו חן בעיני העכבר, אלא כי יש בידיו היכולת, ותהיה ולו מזערית ביותר, העוקבת את זו המגיעה אחרי ה"לא לפרסם", לנתב את רגשותיו לאוזניים אליהן כיוון.

(: נחמד שמצדדים בי, ואתה מוזמן לקרוא לי "ההיא מהברנדון" (על משקל בברלי איכס 90210...) D:
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 15 באוק׳ 2009
Baby Cat. ברוח טובה. לא טוב במספרים, אבל בכוונות כן. וכשאת צודקת את צודקת. מסיר את הבנדנה.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 15 באוק׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה:
Baby Cat. ברוח טובה. לא טוב במספרים, אבל בכוונות כן. וכשאת צודקת את צודקת. מסיר את הבנדנה.

*מסמיקה* פלי נתן לי כבוד?... *מסמיקה עוד יותר* (-: