יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 באוק׳ 2009
זה תלוי למה אנחנו קוראים סאדיזם.
כן, יש למושג הזה מקום, ומקום מכובד: זה לשחרר את הסאדיסט הקטן שבפנים ולתת לו לחוות קצת סיפוק. הוא לא הכרחי: יש שליטה שאינה סאדיסטית. זה קיים. יש אפילו גרימת כאב שאינה סאדיסטית. אבל בהחלט יש לו מקום. זה בדיוק המקום שבו תשוקות סאדיסטיות מקבלות טווח פעולה מבוקר ומותר, כאשר ברוב הסיטואציות בחיים יש שאיפה לכלוא אותן. לא כל שולט הוא סאדיסט ולא כל נשלט הוא מזוכיסט. אבל לשולט יש "לגיטימציה" להיות סאדיסט, אין ציפיה שיסתיר את היותו כזה, הציפיה היא רק למודעות שלו לעצמו וליכולת שלו לשמור על הדחפים שלו שלא יצאו מכלל שליטה. מעניין שיש פה מעין דעה רווחת ששולט/נשלט וסאדיסט/מזוכיסט הם מקבילים. ההקבלה מובנת אבל היא לא הכרחית. נורית, מה את חושבת? הייתי מאד רוצה לשמוע משהו דווקא ממך בעניין הזה. |
|
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
Re: סאדיזם מיני..(?)
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: לא הבנתי, האם את חושבת שיש סדיזם אחר ולכן שואלת על סדיזם *מיני*? יש סאדיזם. המונח הזה לא בהכרח קשור למין. כאן אנחנו מדברים עליו בהקשר המיני. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 14 באוק׳ 2009
יולי Yuli כתב/ה: לא כל שולט הוא סאדיסט ולא כל נשלט הוא מזוכיסט.
מסכימה איתך לגמרי. אני עצמי נעה לפעמים על ציר הסדיזם - מזוכיזם, למרות שהנטיה שלי היא יותר למזו'. |
|
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: לא כל שולט הוא סאדיסט ולא כל נשלט הוא מזוכיסט.
מסכימה איתך לגמרי. אני עצמי נעה לפעמים על ציר הסדיזם - מזוכיזם, למרות שהנטיה שלי היא יותר למזו'. כן. וגם - לא חייבים גם לנוע על הציר. אפשר לחוש ערבוב של השניים בו זמנית ואפשר לא להיות אף אחד מהם. זה מה שמגניב בעולם - הכל אפשרי |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוק׳ 2009
מיתוסית(שולטת) • 14 באוק׳ 2009
Morticia כתב/ה: כחולית כתב/ה: סדיזם מיני הוא הנאה מכאבו או סיבלו של האחר בלי קשר, כרגע, אם הצד השני נהנה מזה או לאו.
הסבל לא חייב להיות פיזי, אלא גם יכול להיות נפשי/פסיכולוגי. בעיניי הוא משמעותי מאוד לבדסמ והוא קשור בדרך זו או אחרת לרוב האנשים בתחום על ידי כאב והשפלות בעיקר. מעט אנשים, לפי מה שנוכחתי לדעת, מתחברים אך ורק לשירות ולקשירות (וגם בהם יש אלמנטים ברמה זו או אחרת של גרימת סבל, חוסר אונים או השפלה) יש הרבה מאוד משחקי שליטה שלא כוללים שום אקט סדיסטי נקודה (הרבה מעבר לשירות ולקשירות) בדס"מ יכול להסב עונג מוחלט לשני הצדדים ולא צריך להתקיים סבל כדי שזה ייחשב חוצמזה... מה זאת אומרת בלי קשר אם הצד השני נהנה או לא? אם מישהו מבצע אקט סדיסטי באחר בכפייה ובניגוד לרצונו זה פשוט לא בדס"מ וגם לא "משחק אונס" אם את מבינה למה אני מתכוונת... ברור שיש הרבה משחקי שליטה ללא גרימת כאב (בזה אני מתכוונת בסדיזם) ובלי שליטה, פשוט אמרתי שזה ה*רוב*. כשאני מדברת על גרימת סבל, אין הכוונה לסבל של ממש, הרי המזוכיסט נהנה מגרימת כאב שגורמת לו לעונג ולא כל כאב. מדובר לרוב בסבל שמעורב בעונג. גם הסדיסט המיני הבדסמ על פי רוב יהנה לגרום כאב לאדם שנהנה מהכאב. הכוונה בלי קשר לאם הצד השני נהנה או לא מהכאב לא קשורה למונח "בדסמ" אלא ל"סדיזם מינים". סדיסט מיני נהנה מגרימת סבל לאדם אחר. השאלה אם וא נהנה מגרימת כאב לאדם בהסכמתו או לא לא קשורה להנאה שלו מהכאב אלא למבנה האישיות שלו ואם הוא נהנה מלגרום סבל לאדם שלא נהנה מכך וללא הסכמתו, כבר מדובר בהפרעה. |
|
גברים(שולט) |
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
כל אחד והסדיזם שלו ...
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
גברים(שולט) • 15 באוק׳ 2009
אנחנו סדיסט.
אני נהנה להכאיב , נהנה להשפיל, מאוד. אבל – (בנות הכלוב – נא לא לקרוא !) יצר הסדיזם שלי מתחלף לו באמפטיה וברחמנות אם אני חש שהכאב או ההשפלה עלולים לגרום נזק. סדיסט חננה ? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
Re: כל אחד והסדיזם שלו ...
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 15 באוק׳ 2009
גברים כתב/ה: סדיסט חננה?
או במילה אחת - חנדיסט?... |
|
גברים(שולט) |
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: גברים כתב/ה: סדיסט חננה?
או במילה אחת - חנדיסט?... חתולונת - אני כתבתי מפורשות - בנות הכלוב לא לקרוא ! ואת בכל זאת הלכת וקראת ובנוסף גם ציטטת. עכשיו כולן ידעו שאני חננה. לכי לפינה, פנים לקיר ותחשבי על עונש הולם, כזה שהסדיסט שבי - יהיה מרוצה ממך. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 15 באוק׳ 2009
גברים כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: גברים כתב/ה: סדיסט חננה?
או במילה אחת - חנדיסט?... חתולונת - אני כתבתי מפורשות - בנות הכלוב לא לקרוא ! ואת בכל זאת הלכת וקראת ובנוסף גם ציטטת. עכשיו כולן ידעו שאני חננה. לכי לפינה, פנים לקיר ותחשבי על עונש הולם, כזה שהסדיסט שבי - יהיה מרוצה ממך. סומכת עליכם לחשוב על עונש שהולם אותי הרבה יותר ממה שאני האחת הנשלטת עם הUSB במקום מוח תחשוב לבד... |
|
גברים(שולט) |
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוק׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: גברים כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: גברים כתב/ה: סדיסט חננה?
או במילה אחת - חנדיסט?... חתולונת - אני כתבתי מפורשות - בנות הכלוב לא לקרוא ! ואת בכל זאת הלכת וקראת ובנוסף גם ציטטת. עכשיו כולן ידעו שאני חננה. לכי לפינה, פנים לקיר ותחשבי על עונש הולם, כזה שהסדיסט שבי - יהיה מרוצה ממך. סומכת עליכם לחשוב על עונש שהולם אותי הרבה יותר ממה שאני האחת הנשלטת עם הUSB במקום מוח תחשוב לבד... חתולונת ... עם הצעות כאלו את עלולה להכנס אלינו לבלוג כמארחת ... כל מה שחסר זה רק להחליט תחת איזו כותרת. |
|