בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

קודי התנהגות של ליין הספייס במועדון המקסים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 15 שנים • 14 באוק׳ 2009

אני מח לראות שיש כללים ברורים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 14 באוק׳ 2009
ושה-DMים קבילו הנחיה לאכוף.

icon_twisted.gif

הצעות לשיפור:

- רצוי להוסיף סעיף שמדבר על כך שבבדסמ משחקים כשנמצאים בהכרה מלאה. זכותם של צוות המסיבה לעצור סשן אם הם חושבים שאחד/ת או יותר מהמשתתים נמצאים תחת השפעה של חומרים כגון אלכוהול בצורה שעלולה לסכן את עצמם, את השותפים שלהם או את הסובבים אותם.

רצוי להוסיף סעיף שמבהיר אילו סוגי משחק אנים מותרים במקום או דורשים אישור מיוחד מאחד/ת ה-DMים.
במרבית המועדונים שאני מכיר קיימות ההגבלות הבאות:

משחקי חניקה אסורים - מאחר וכל מי שנמצא במסיבה שבה מתרחש מקרה מוות הם עדים הנדרשים לחקירה.
בעברית פשוטה - הם יידרשו להישאר במקום עד שהמשטרה תסיים לאסוף פרטים. הם צפויים להיקרא לחקירה ואם הם יזומנו כעדים מטעם התביעה או ההגנה, שמם המלא ותעודת הזהות שלהם יופיעו בפסקי הדין שבהם כל אחד רשאי לעיין ולגגל.

משחקי דם ושתן - אסורים או מותרים באזור מוגבל ועם דרישות מגבילות. הסיבה לכך היא הסיכון הגבוה יותר של הדבקה של אנשים אחרים המבלים במועדון, עקב מגע עם נוזלי גוף או שאיפהשל רסס המותז (אם זה נשמע מופרך - שאלו אנשים על מסיבהה שהיתה בעבר בארץ, שבה מישהי העיפה אל הקהל מיכל שבו היו מחטים מושמשות במהלך סשן מחטים שהיה במסיבה).
דוגמאות לדרישות מגבילות הן - המשחק מותר רק באזור מסוים, המשתתפים בסשן נדרשים לנקות ולחטא את האזור שבו שיחקו בתום הסשן, המשחק מותר רק אם יש DM פנוי/ה שיכול להשגיח מקרוב על המתרחש או אם יש ביניהם אנשים שתפקידם להשגיח במהלך הסשן (Spotters).

[ והערה אישית - הייתי שמח אם יחד עם כל החוקים הללו היו גם מקפידים על החוק למניעת עישון במקומות ציבוריים. עבורי לא מקובל לחזור ממסיבה כשאני מרגיש כמו מאפרה, במיוחד בצד הפנימי של הריאות שלי, מבלי שהדלקתי ולו סיגריה אחת. ]
ניקי666 niki
לפני 15 שנים • 14 באוק׳ 2009
ניקי666 niki • 14 באוק׳ 2009
דאן קאפ ,אל תדאג ,אם מישהו ימות מחניקה ,עד שיאותר ,מדא יגיעו ויזמנו משטרה שתבין במה
מדובר ו..תעכב את הנוכחים לצורך תשאול אתה כבר לא תהיה במועדון ...אבל כמובן שאיננו
מעונינים שמישהו יקפח את חייו במהלך סשן וזאת מבלי קשר לכך ששמנו יופיע במנוע חיפוש וירטואלי ...לכן דאמים כפי שנהוג בחול זהו הפתרון ,לצערי אני לא רואה אותם בליין המדובר .

לגבי השאר אני הפעם עם קטסטרופה ,במטרידנים ושאר חלאות שנוהגים באלימות בריונות
וחוסר נימוס צריך לטפל ביד קשה וללא פשרות ,אני משלם לכן התפקיד הנל מוטל על הצוות
המארגן .