Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
Lanya Colson • 15 בנוב׳ 2009
האמפרי כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: האמפרי כתב/ה: ניסו לשבור אותי בזה שהביאו את גואל פינטו אבל זובי.
לא אראה. (נכון, היום זה היה כדי לבדוק את השטח). עכשיו מאה ימים של ''אני רואה, אני לא רואה, ראיתי קצת, אבל רק בשביל לראות שאין מה לראות, זהו עכשיו אני באמת לא רואה יותר, רואה אבל לא משלם בשיל הערוץ המלא, רואה אבל לא מספר לחבר'ה, לא רואה, הנה הצלחתי לעבוד גם על עצמי, חצי שעה ביום זה לא נחשב רואה, לא ראיתי, סימסתי, אבל לא ראיתי, אפילו לא מכיר את השמות של מי שיש שם, מי נשאר אחרון? ידעתי! ידעתי! אני מהרגע הראשון אמרתי שהיא/הוא ינצחו'' (למען הסר ספק, אני מדברת על כולכם! לא רק על האמפרי) אני יורדת למחתרת כפרה, את בחיים לא יורדת למחתרת. את רק עולה אליה. ממך זה נשמע כמו מחמאה |
|
המלט |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
המלט • 15 בנוב׳ 2009
האמפרי ולניה: תשיגו חדר.
מנוי זהב לשנה לכל מי שיתפוס אותי צופה בדקה אחת של האח הגדול. |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
Lanya Colson • 15 בנוב׳ 2009
המלט כתב/ה: האמפרי ולניה: תשיגו חדר.
מנוי זהב לשנה לכל מי שיתפוס אותי צופה בדקה אחת של האח הגדול. ברכותיי, זה התחיל. המלט: ''אני לא רואה'' |
|
האמפרי |
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 בנוב׳ 2009
האמפרי • 15 בנוב׳ 2009
מי ירה בג'יי אר ?
|
|
קייסי |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
לא עושה מנוי, לניה!
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
קייסי • 16 בנוב׳ 2009
אני מסרבת לשלם לחרא הזה דוקא כי אני הקהל הקלאסי, מציצנית ומתמכרת. אבל ברור שאעקוב, רק בשביל המאמרים כמובן.
זה יפה שהם מיקסמו את בליל הסטריאוטיפים. חמישים סטריאוטיפים בחמישה איש. דוגמן אהבל שמייצג גם את לקויי השמיעה, הריונית שהיא גם בובלילית, בלונדינית שהיא גם שומעת קולות, שרברב שהוא גם טורט, פולניה שהיא גם דמות מסרט של זאב רווח. דתלש הומו אגורופוב וחרדתי, ערביה יותר אשכנזיה וצפונבונית מרנין, וטרנסג'נדרית - שנראית הכי נורמלית מכולם שם. חשבתי שיכניסו גם איזה אינטלקטואל בשנקל , אבל עם כל הבליל נראה שתשרור שם דוקא הרמוניה ברובד ההגותי והפוליטי. להוציא הטרנסג'נדרית. היא עוד עשויה להפתיע. מי שלא מתבייש להודות שהוא צופה, והולך עם זה עד הסוף במנוי לערוץ, אנא, עדכנו. יש כאן אנשים שמעדיפים לשנורר מלקנות חפיסה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
aka BODYGUARD • 16 בנוב׳ 2009
המלט כתב/ה: האמפרי ולניה: תשיגו חדר.
מנוי זהב לשנה לכל מי שיתפוס אותי צופה בדקה אחת של האח הגדול. I RAISE U, דמי מנוי ל-10 שנים+אופציה להתקנת המתקן שבודק ורושם את מנהגי הצפייה (רייטינג-מטר?) CATCH ME !!! בפעם הלפני לפני חטאתי בצפייה של הבובליל נכנס בזכוכית, מודה... להגנתי אומר שזה נצפה מכונן נייד ולא בשידור טלוויזיוני. תהנו לכם ילדים ובבקשה... ( ! ) תחסכו בהילול הניסיונות המפגרים להיות סמי-אמריקאים.,סמי-טריילרים וסמי וסוסו. תודות בשם ההנהלה וצוות העובדים... BODY |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 16 בנוב׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: המלט כתב/ה: האמפרי ולניה: תשיגו חדר.
מנוי זהב לשנה לכל מי שיתפוס אותי צופה בדקה אחת של האח הגדול. I RAISE U, דמי מנוי ל-10 שנים+אופציה להתקנת המתקן שבודק ורושם את מנהגי הצפייה (רייטינג-מטר?) CATCH ME !!! אני משלש. בפעם הלפני לפני חטאתי בצפייה של הבובליל נכנס בזכוכית, מודה... להגנתי אומר שזה נצפה מכונן נייד ולא בשידור טלוויזיוני. תהנו לכם ילדים ובבקשה... ( ! ) תחסכו בהילול הניסיונות המפגרים להיות סמי-אמריקאים.,סמי-טריילרים וסמי וסוסו. תודות בשם ההנהלה וצוות העובדים... BODY |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
קטה ובודי,
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
שוסי • 16 בנוב׳ 2009
הסיפור אהבה שנאה בניכם זה כבר ריאלטי בפני עצמו.
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
Re: קטה ובודי,
לפני 15 שנים •
16 בנוב׳ 2009
aka BODYGUARD • 16 בנוב׳ 2009
Tulle skirt כתב/ה: הסיפור אהבה שנאה בניכם זה כבר ריאלטי בפני עצמו.
רק שמשום מה לא מצליחים למכור זמן פירסומות. סאדו-ריאליטי במיטבו. שפחלול?... אתה משלש וכותב באותו פונט וצבע? אני צריך להיות מודאג ממשהו?... |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
29 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
29 בנוב׳ 2009
נילי ונילי • 29 בנוב׳ 2009
..וכך, היא יצאה בסערה מחיינו.
|
|