שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המנהל שנהפך למשרת – חלק ד'

Morticia
לפני 14 שנים • 7 בדצמ׳ 2009
Morticia • 7 בדצמ׳ 2009
מעט צר לי לשמוע שיש מי שמאמין שכל עוד דברים במציאות נעשים בהסכמה הם לגמרי בשליטת זה שלוקח את תפקיד הבוטום - זה לגמרי לא חייב להיות ככה

הדגש שהמציאות צריכה להיות מוסכמת הוא נכון בעיני ולא בהכרח גורע מהיכולת ללכת שבי אחר רצונות האישה - כבוד שלה לגבולות שלך לא מהווה איזו פרצה

אבל פנטזיות לרוב עוסקות בכל מה שרחוק מהמציאות
ומאחר ובמציאות כנראה רבים הם שלא באמת מסוגלים לתת את עצמם ולהיות תחת שליטה של אישה
בפנטזיה היא מכריחה אותם לעשות דברים

מצחיק לא פחות שדווקא בפנטזיות שלי למשל גבר עושה דברים מתוך מודעות ובחירה
מודעות שככה אני רוצה
ובחירה אבירית ואמיצה לספק לי אותם
מבלי להפוך אותי לסוג של אנסית אכזרית בפוטנציה

(וכן, אני חושבת שמשהו בסגנון הפנטזיות הזה מתאכזר לא רק אל הגבר כי אם גם אל האישה)
דוכיפת​(נשלט)

Re: זה לא מוסרי.וזה מה שיפה בזה

דוכיפת​(נשלט) • 7 בדצמ׳ 2009
גיא 22 כתב/ה:
בפנטזיה זה סבבה. אבל לדעתי וזה מתחיל לישמע קצת פלצנות, פנטזיה צריכה להיות סוג של מראה למציאות.
אם זה היה קורה במציאות זה היה גרוע מאוד מאוד.
ושוב אני אחזור אין פה כמעט אלמנטים של הסכמה מצידו, [ אולי הזקפה המבישה ] בדסמ חייב להיות הדדי, לא ניצול.[/b] icon_mad.gif

הבדסם שלכם.אנשי הכלוב,הקהילה,החוקים והמוסכמות -"חייב"
הבדסם שבפנטזיה הוא הרבה יותר קיצוני,אם יצא לך אי פעם לקרוא סיפורי פמדום מהכפר הגלובלי.אם לא,כדאי שתנסה.
ואומר לך דבר נוסף-ההתנסויות החוויתיות ביותר שהיו לי הן כשהשולטת ידעה לקחת אותי הרבה מעבר למה שהסכמתי.נכון,בודאי שהיה שם עדיין אלמנט ההסכמה אבל הדברים שאולצתי לעשות היו מעבר למה שחשבתי שאי פעם אסכים לעשות,כגון השפלות פומביות,ואתה יכול לראות בזה סוג של כפיה כי לא רציתי לאכזב את השולטת ויותר מזה ,פחדתי שתנטוש אותי אם אסרב,ולפעמים כשהתנגדתי זה היה בדיוק האיום-תציית או שתסתלק ולא תחזור..
ולטעמי סיפורי פמדום המבוססים על הסכמת הנשלט ש ולא על אילוץ הם פשוט משעממים.זוהי לטעמי שליטה מלמטה.
בקיצור-מחכה לחלק חמישיicon_smile.gif
Morticia
Morticia • 7 בדצמ׳ 2009
אני מאמינה ששולטת נבונה ורגישה המכירה מספיק את הסאב שלה יודעת להוביל אותו גם למקומות שעל פניו לא האמין מראש שיתנסה בהם
אבל זה לא שקול ערך לרמיסה מוחלטת של הגבולות שלו

ותכלס דוכיפתוש, באותה המידה תוכל לומר שגבר המצפה מהשולטת שלו לקחת אותו מעבר לגבולות המוסכמים שלו, גם אם משנתה היא לכבדם, שולט מלמטה...

מה אם זה הגבול שלה?
אז היא לא שולטת אמיתית?
icon_rolleyes.gif
דוכיפת​(נשלט)
Morticia כתב/ה:
אני מאמינה ששולטת נבונה ורגישה המכירה מספיק את הסאב שלה יודעת להוביל אותו גם למקומות שעל פניו לא האמין מראש שיתנסה בהם

ותכלס דוכיפתוש, באותה המידה תוכל לומר שגבר המצפה מהשולטת שלו לקחת אותו מעבר לגבולות המוסכמים שלו, גם אם משנתה היא לכבדם, שולט מלמטה...

מה אם זה הגבול שלה?
אז היא לא שולטת אמיתית?
icon_rolleyes.gif

מורטישה
אני לא מנסה להגדיר מיהי שולטת אמיתית ומי לא.
אני מגדיר איזה סוג של שולטת ושליטה אני אוהב,ותו לא.
במציאות רמיסה מוחלטת של הנשלט וגבולותיו היא בלתי אפשרית,או כמעט בלתי אפשרית,אבל זו השליטה האולטמטיבית,לטעמי,ולכן סיפורים שמושכים לכיוון הזה הם בהחלט הקיק שלי.
Morticia
Morticia • 7 בדצמ׳ 2009
דוכיפת כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

מה אם זה הגבול שלה?
אז היא לא שולטת אמיתית?
icon_rolleyes.gif

מורטישה
במציאות רמיסה מוחלטת של הנשלט וגבולותיו היא בלתי אפשרית,או כמעט בלתי אפשרית,אבל זו השליטה האולטמטיבית,לטעמי,ולכן סיפורים שמושכים לכיוון הזה הם בהחלט הקיק שלי.

בטח שזה אפשרי דוכיפתוש!

מה? אישה לא יכולה לאנוס אותך בכפייה?
מה? אישה לא יכולה לקשור אותך ולהכריח אותך למצוץ לאיזה גבר בזמן שהיא מחרבנת עליך ודוחפת לפיך את החרא רגע אחרי שאילצה אותך לבלוע את השפיך שלו?
בטח שהיא יכולה!

ועזוב סיפורי פנטזיה
במציאות - רק אם היא ככה תעשה לך אתה תחשיב את זה לשליטה???

ואני לתומי חשבתי שאתה קצת יותר מחונך...
דוכיפת​(נשלט)
Morticia כתב/ה:
דוכיפת כתב/ה:
Morticia כתב/ה:

מה אם זה הגבול שלה?
אז היא לא שולטת אמיתית?
icon_rolleyes.gif

מורטישה

בטח שזה אפשרי דוכיפתוש!

מה? אישה לא יכולה לאנוס אותך בכפייה?
מה? אישה לא יכולה לקשור אותך ולהכריח אותך למצוץ לאיזה גבר בזמן שהיא מחרבנת עליך ודוחפת לפיך את החרא רגע אחרי שאילצה אותך לבלוע את השפיך שלו?
בטח שהיא יכולה!

ועזוב סיפורי פנטזיה
במציאות - רק אם היא ככה תעשה לך אתה תחשיב את זה לשליטה???

ואני לתומי חשבתי שאתה קצת יותר מחונך...

כמעט ולא.
אבל אם זה יקרה אני מניח שבהחלט אראה זאת כשליטה.
וסאדיזם.
אבל לא "רק אם"
יש גם מצבים אחרים,לא פחות קיצוניים כגון להיות מובל בקולר ורצועה בחוף הומה אדם לבוש בוטיני נשי,,לרקוד בבאר ונילי,להיות המובל,לחטוף סטירת לחי מפעם לפעם,לשרת בחנות נעלים,לחלוץ להנעיל ולנשק את כפות רגליה לעיני המוכרים ולקוחות,להסתובב איתה במקומות הומי אדם לבוש כאשה,ועוד ועוד.ואת יכולה לתאר לך רמת הסיכון שאני לוקח על עצמי במצבים האלה..וההתנגדות העצמית לבצע את רצונה חזקה חזקה.וההתגברות והביצוע הם הסאבספייס האולטימטיבי.והתנגדתי פעמים רבות עד ש"שברו" את התנגדותי.
רק בענין החרה והגבר,לא בטוח שארצה לחזור אליה יותר...וסביר מאד שאמרוד בשלב הביצוע עצמו
(אלה גבולותי,ואם עד היום לא הצלחתי לעבור אותם,לא נראה לי שאי פעם זה יקרה..יצאתי לפנסיה,ככה שגם החינוך יותר נוחicon_smile.gif)
Morticia
Morticia • 7 בדצמ׳ 2009
אז מה שאתה בעצם אומר זה שמבחינתך שליטה זה לעשות לך דברים שמהווים סיכון עבורך

הממממ....

כל הסיפור נשמע לי כמו שליטה מלמטה

אני קצת יותר עסוקה במה עושים לי ועבורי

ועל אף שאין לי עניין באדם שיסכן אותי או יכפה עלי דברים בניגוד לרצוני,
כנראה שפשוט ככה זה אצל שולטות ושולטים

icon_smile.gif
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 7 בדצמ׳ 2009
היא יכולה גם לשבור לך מפרק ירך לדוגמא
דוכיפת​(נשלט)
Morticia כתב/ה:
אז מה שאתה בעצם אומר זה שמבחינתך שליטה זה לעשות לך דברים שמהווים סיכון עבורך

הממממ....

כל הסיפור נשמע לי כמו שליטה מלמטה

אני קצת יותר עסוקה במה עושים לי ועבורי

ועל אף שאין לי עניין באדם שיסכן אותי או יכפה עלי דברים בניגוד לרצוני,
כנראה שפשוט ככה זה אצל שולטות ושולטים

icon_smile.gif

מורטישה
אלה הדברים שהן אהבו..
אני לקחתי סיכון לבצע את מה שהביא להן הנאה וסיפוק..ולשמחתי גם מצאתי בכך את הנאתי,אחרת סביר שהייתי מפסיק.
זו לא שליטה מלמטה.אולי חרמנותicon_smile.gif))
וצ'ארנוחה ידידי

אכן,לכן יצאתי לפנסיה icon_biggrin.gif

והעיקר שלא תפול רוחו של הסופר,חלק ה במהרה בימינו..
Shimmy​(נשלט){Vents}
לפני 14 שנים • 8 בדצמ׳ 2009
Shimmy​(נשלט){Vents} • 8 בדצמ׳ 2009
יא אללה.
מגניבה אותי המחשבה שיובילו אותי ברחובה הראשי של העיר משרשרת עבות המחוברת לקולר ברזל.
מגניבה? בהחלט.
הייתי רוצה? ממש לא. הייתי מוכן? מה פתאום.

זה כל העניין. סיפור פנטזיה.
כזה שלוקח סיטואציה מחרמנת אל הקצה .

להתחיל להריץ עליו ניתוחים ספרותיים כאילו מדובר בחדש של דוסטויבקי זה רציני בערך כמו לנתח את השיר יפיופה כאילו היה החדש של דודו אהרון או לפחות אלתרמן.