שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מסמך הבנות בין עבד לגבירתו

subservient​(נשלט)
לפני 14 שנים • 13 בדצמ׳ 2009

אין מצב

subservient​(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2009
אמנם אני מאוד זקוק לקשר עם גבירה אבל עם אחת שלא תראה ממטר דברים עקרוניים שהם בעצם ה א-ב של החיים לא הייתי יכול להיות בקשר
גופי בריאותי פרטיותי והוני (שלא כל כך בנמצא) חשובים יותר
הייתי אומר שבכל עבד יש צורך שכבודו כאדם יכובד אמנם לא ברמות אחרות אך בכל זאת ישנם דברים שהם מבחינת טאבו
Bloody
לפני 14 שנים • 13 בדצמ׳ 2009
Bloody • 13 בדצמ׳ 2009
אז אהבה אתה לא צריך? מה עם הערכה הדדית?
מיכל המאלפת​(שולטת)
לפני 14 שנים • 14 בדצמ׳ 2009
מיכל המאלפת​(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2009
במסמכים המצ"ב אין מדובר על קשר של אהבה או זוגיות, אלא על קשר של שליטה גרידא.
לא חיפשתי ולא מצאתי את עניין האהבה, וזאת משום שהוא אינו רלוונטי במקרה דנן.
המסמך שרשמת מהווה קרקע לביסוס קשר בדסמי, בו יתכן אף כי אחד הצדדים (או שניהם) מנהלים מערכות זוגיות מחוץ לקשר השליטה. המסמך מציין רק את חובות וזכויות השולטת והנשלט.
מעבר לכך, כל גבירה תוכל לשנות את הכתוב כראות עיניה (במקום "לעמוד", היא יכולה לדרוש ש"ישתטח אפיים" או "יקוד קידה", או יקפוץ על רגל אחת..
כמובן, שכל האמור צריך להתאים לשני הצדדים החותמים על ההסכם.
למען הסר ספק - אין לחוזה זה תוקף משפטי כל שהוא, גם אם הוא מנוסח בלשון "חוזית" לכאורה. (הסיבה טמונה, כמובן, בחוק היסוד חופש האדם וחירותו ובאיסור בסחר בבני אדם.
הכנתי חוזי עבדות מספר פעמים עם מספר (קטן מאוד) של נשלטים, אותם מצאתי לנכון לקבל תחת חסותי (וזה אומר שגם לגבירה יש חובות ועליה לדעת כיצד לנהוג בתבונה כאשר היא מקבלת לידיה את השליטה בחייו/גופו/נפשו/רכושו של הנשלט שלה).
אם תרצה אוכל לשלוח לך טיוטות מהחוזים הללו, ותוכל לראות נוסחים נוספים למיסוד יחסי שליטה.
אגב, מעולם לא הכנתי חוזה שכזה לבן זוג... אבל בן זוג לא יכול להיות נשלט טוטאלי, גם אם הוא פאסיבי מטבעו, כיוון שבמערכת זוגית חייב להיות שיתוף מלא ושיוון אמיתי, בעוד שמערכת יחסים בדסמית גרידא חייב להיות "רק" כבוד הדדי (כן, הדדי. גם הנשלט הוא בן אדם, להזכירכם).
מקווה שסייעתי לך במשהו, ואם לא... אז סתם שטחתי את דעתי בנושא icon_smile.gif
subservient​(נשלט)
לפני 14 שנים • 14 בדצמ׳ 2009

זכיתי לכבוד

subservient​(נשלט) • 14 בדצמ׳ 2009
קודם אומר תודה על תגובתך כבוד הגבירה מיכל המאלפת
כבוד הוא לי לקבל תגובה מימך
גבירתי אשמח לקבל נוסחים לשם עיון...תודה
אכן הנוסח המדובר איננו דן במערכת יחסים זוגית או אהבה השורה בין העבד וגבירתו ותוכנו מעיד על כך
אולי אנסח בהמשך נוסח המיועד לקשר זוגי
אילו רציתי לנסח נוסח המיועד לזוג המקיים קשר זוגי הרי שהנוסח היה שונה בתכלית
ידוע לי וחשוב שכולם ידעו וטוב שהעלת את הנקודה החשובה גבירתי מיכל המאלפת והזכרת שתוקפו המשפטי של נוסח זה או שכמותו לא יעמוד לטובת המחזיק בו
כמובן שהמטאפורה יכולה להשתנות כפי שחפצה הגבירה ובמקום לעמוד הגבירה תשנה זאת לזחילה כפי שציינה כבוד הגבירה מיכל המאלפת ...מסמך זה הינו מבחינת מצע ובסיס ראשוני אשר ממנו ניתן לפתח
באשר לשיתוף פעולה..כשאיננה שורה או שוכנת בין הזוג או העבד גבירה הרי ששום מסמך לא ישיב הדברים לסידרם הרצוי והראוי ...ולא לזאת מתיימר המסמך להתייחס
אני חושב שהמסמך די מבטיח את כבוד העבד כאדם ..לא מעט הגנות צויינו בו (לא תקף משפטית)
וגם החובות החלות על העבד מבטיחות שכבוד הגבירה לא יחולל חלילה אלא יועצם
ובכך נתנה התייחסות לשוויוניות ככל שזה יישמע לא שוויוני זה השוויון המקובל במערכת יחסים מעין זאת וכפי שכבר נאמר השינויים ניתנים לביצוע ומטרת המיסמך הזה היא להביא מצע סטנדרטי ראשוני וכל שנותר זה לבצע שינויים קלים פה ושם כראות עיני הגבירה וכמובן שהרשות נתונה לעבד לקבל או לדחות
לסיום אומר תודה על שהבעת דעתך גבירתי מיכל המאלפת ואשמח לקבל מימך גבירתי נוסחים נוספים