סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ בחיי נישואין

lori{ע_מ}
לפני 14 שנים • 10 בינו׳ 2010
lori{ע_מ} • 10 בינו׳ 2010
האמת היא שאין לי כל כך מה לתרום בנושא של המצאות זרים.
אלינו הביתה נכנסים רק חברים משותפים של שנינו וזה לעולם לא לסשנים.
את הסשנים והקשר המיני אנחנו משאירים אך ורק בינינו.
(אני מניחה שלזה התכוונת)
Victoria Frances​(שולטת)
לפני 14 שנים • 11 בינו׳ 2010

Re: אז לדעתנו כן ולא

Victoria Frances​(שולטת) • 11 בינו׳ 2010
אוקיי אני מקבלת את הדעה שלכם בקשר לדלת הסגורה.
פשוט אני מסכלת על זה מנקודת מבט אחרת, כלומר מבחינתי אני בתור אמא תמיד ארצה להיות נגישה לילדים שלי.
פשוט דלת פתוחה זה לדעתי לא הדבר הכי נכון לעשות בגלל יותר מסיבה אחת.
בתור ילדה ההורים שלי מעולם לא היו סוגרים את הדלת, אף פעם לא הרגשתי שההורים שלי נגישים אליי בגלל מיליון ואחד סיבות והלוואי והדברים היו שונים והבעיה הייתה רק הדלת.
מעבר לזה- העדפתי שיסגרו כבר את הדלת לכל הרוחות כי בכל פעם שהייתי יורדת לאכול משהו כשהם היו הולכים לישון אמא שלי היא צוווחת מהחדר שאני עושה רעש איום למרות שאני יכולה להישבע שלא.

אני מרגישה שיש קצת סיכון כשעושים סשנים במקומות שהילדים עלולים לראות, ובכלל אני לא חושבת שהייתי מצליחה להיות רגועה בזמן הסשן כשאני חושבת כל הזמן אם מישהו מהם עלול לקום ושעליי להשים לב לכך.

כמובן שאני אומרת את כל זה מנקודת מבטי, ואם כי אתם המנוסים כאן ואולי אני טועה...
שרמומית

Re: אז לדעתנו כן ולא

שרמומית • 11 בינו׳ 2010
את לא טועה
גם אני לא הייתי יכולה להיות רגועה ולהנות אם הדלת הייתה פתוחה בזמן סשן, אם היו לי ילדים או אם הייתי גרה אצל ההורים
נראה לי שכולם ככה.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 11 בינו׳ 2010
תלוי גם בני כמה הילדים. שלי קטנטנים ולא יורדים לבד מהמיטות. אין בי חשש שבמהלך קיום יחסים (איזו מילה מכובסת. בכל זאת זה שרשור "רציני" icon_smile.gif ) הם יופיעו להם מולי. הדלת נשארת פתוחה כדי שנוכל לשמוע אם הם מתעוררים, ולצערי הם מתעוררים...

כשמדובר בסשן כהילכתו, עם פוזיציות, התמצאות במרחב, שימוש באזרים טקטיים -
אנחנו מעדיפים לדחותו לשעת כושר כאשר הם אינם בבית על מנת שנוכל להיות לגמרי שם ולא להטות אוזן לכיוון חדר הילדים. ובכלל להיות קשורה ונחדרת מכל הכיוונים כאשר התינוק צורח לאוכל זה לא כוס תה שלי.

לגבי הכנסת פרטנרים הביתה:
הננו מונוגמים אבל מי יודע? יום אחד שנרצה בכך אזכר בשרשור הזה. בהשארת המתחם המשפחתי "טהור" אני מוצאת הרבה טעם.
Beta Male
Beta Male • 11 בינו׳ 2010
לא חושב שיש הבדל קריטי בין סקס רגיל לבדסמ מהבחינה הזאת.
בסקס ונילי לא עושים רעש? אין צרחות,אורגזמות רועשות ואנחות מטורפות? הילדים לא יכולים להיכנס לפתע? וכי אבא גוהר על אמא זה פחות נורא מאבא נותן לאמא מכות בטוסיק?

כרווק ללא ילדים אני מניח שאת הונילי ואת הבדסמי אעשה באותו אופן. בזמן האקט הדלת תהיה סגורה ללא ספק,שאת הטראומות יקבלו ממקום אחר

ובכל מקרה זה תלוי בגיל של הילדים כמובן
חתולה והייטק

ושוב (כמו שאחרים אמרו) - כתבתי לפני Pet ואושה :)

חתולה והייטק • 11 בינו׳ 2010
אם הדלת פתוחה או לא זה לא הנושא כאן.

אין שום סיבה שהחיים הבדסמים יעצרו לגמרי עם הגעת הילדים.
נכון, הם מקבלים מכה לא קטנה ומצריכים שינוי והסתגלות, אבל ברגע
שנעשו השינויים - מכאן זה זורם.

ומילה לגבי הדלת - סשן שליטה מנטלית שמתרחש בשקט וריכוז בין
בני הזוג יכול להתרחש בדלת פתוחה או סגורה. אין פה מה להתפס ולכן זה לא אישו.
זה מאוד תלוי מה הסשן מכיל וכמה רועשים בני הזוג...
עקרונית, אם כבר עושים אז סוגרים דלת, ובכללי מלמדים את הילדים לא לפתוח את
הדלת אלא לדפוק.

כשהילדים מאוד קטנים והם מתעוררים באמצע הסקס בלילה לא צריך להפסיק ולרוץ?
ברור שכן. ולשמוע אותם צריך - גם ברור.
אז מה - לא תעשי גם סקס עד שהם ילכו לצבא??

ילדים זה לא סוף העולם המיני. צריך ללמוד להסתדר, אז כשזה יהיה רלוונטי תאמינו
שתמצאו את הדרך להתרכז גם כשהם בבית.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אני גם לא רואה את ההבדל העצום בין סשן לסקס ונילי בהקשר הזה. מידת הרעש לא שונה משמעותית. סשן יכול להיות דומם וסקס רגיל יכול להיות רעידת אדמה.

מה שאותי מעניין זה מה קורה ליחסי השליטה עצמם כשהם מתקיימים בתוך מסגרת של נישואים. האם השותפות והצורך לנהל תא משפחתי משפיעים על יחסי הכוחות. האם יש הפרדה בין חיי המשפחה לבין האינטימיות. האם ההורות יוצרת קושי באובייקטיביזציה שלפעמים עושים אחד לשני - אדון, עבד. האם הידיעה שזה האבאמא של הילדים שלך מקשה על נתינת היחס המסויים הזה. האם יחסי הכוחות משפיעים על חלוקת התפקידים בתוך התא המשפחתי.

זה נורא קל כשהקטע שלכם זה רק סשנים - רק במיטה - אז אין בעיה. אבל מה אם אתם מהזוגות בהם יחסי השליטה הם לא רק במיטה אלא רחבים יותר מזה? איך זה מאפשר לגדל ילדים ביחד? איך מתנהלים מולם?
חתולה והייטק

אהה... שאלת מיליון הדולר

חתולה והייטק • 11 בינו׳ 2010
זה משהו שהוא לחלוטין לא טריויאלי אבל אולי מאוד תלוי בזוג.

אנחנו לא זוג בדס"מי שנפגש אלא ממש גדלנו לתוך זה ונמצאים יחד כ-20 שנים....
אז למרות שזה בנפשנו אנחנו לא בדס"מים 24/7 וכמובן שלא ליד הילדים.

אז נכון שכשאנחנו לבד או יוצאים לבד, אני פותח דלתות ומצית סיגריות, אבל ליד הילדים
אנחנו זוג לכל דבר ואבא יכול (ולפעמים צריך) לצעוק על אמא ולקבל מנה בחזרה...
לטעמנו יש סוג של הפרדה, אם כי אני יודע שאני עושה כל מאמץ לעזור ולהקל ולקחת
על עצמי נטל (למשל, לשמור על הילדים כשהיא תנוח) כדי שיהיה לה גם "כוח" לקיים
את המערכת התובענית האינטימית...

הנקודה הנוספת מעט יותר טעונה. אצלנו הבידול המסוים הזה קיים. הוא לא עוצר אבל
בהחלט ממתן, העובדה שאני אבי הילדים ובעלה והאיש שאיתה ב-20 השנים שעברו.
לא פשוט לשחרר ולהשתחרר. עוד אחת מהסיבות בגינן החלטנו לאפשר נשלטים נוספים,
על מנת לבדוק ולחדד את האפשרויות והיכולות...

לסיכום - אכן אצלנו הבדס"מיות הינה בעיקר "מיטתית" אבל לגמרי לא מוגבלת לכך.
מה שכן, היא מאוד עדינה ומרומזת כאשר ישנם ילדים בסביבה (האמת וגם כל מיני אחרים
שאינם בסוד העניין).
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 11 בינו׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:

מה שאותי מעניין זה מה קורה ליחסי השליטה עצמם כשהם מתקיימים בתוך מסגרת של נישואים. האם השותפות והצורך לנהל תא משפחתי משפיעים על יחסי הכוחות. האם יש הפרדה בין חיי המשפחה לבין האינטימיות. האם ההורות יוצרת קושי באובייקטיביזציה שלפעמים עושים אחד לשני - אדון, עבד. האם הידיעה שזה האבאמא של הילדים שלך מקשה על נתינת היחס המסויים הזה. האם יחסי הכוחות משפיעים על חלוקת התפקידים בתוך התא המשפחתי.

זה נורא קל כשהקטע שלכם זה רק סשנים - רק במיטה - אז אין בעיה. אבל מה אם אתם מהזוגות בהם יחסי השליטה הם לא רק במיטה אלא רחבים יותר מזה? איך זה מאפשר לגדל ילדים ביחד? איך מתנהלים מולם?

אצלנו כרגע זה "רק סשנים-רק במיטה"
אבל זה לא לגמרי מדויק כי את הפור פליי מתחילים כשאנחנו לא במיטה...

אין לי ספק שילדים משנים כאן משהו מהותי.
אם לפני כן יכולתי להישלט על ידו בכל מה שירצה, היום זה כבר לא ככה כי היום זה מהותי.
הוא יכול להחליט מפה עד ירושלים לגבי המציאות הזוגית אבל החלטות על הילדים הן משותפות.
אנחנו לא ניתן למשחק (וכן בדס"מ אצלנו זה משחק) להתערב לנו בגידול הילדים.
דבר נוסף, לי בתור אמא שמגדלת את הילדים במשרה מלאה יש כיום יותר כח בידים.
אני אחראית על 2 בני אדם נוספים, זה ג'וב רציני ולעצור הכל ולהפוך לבובה לא תמיד פשוט לי.
Victoria Frances​(שולטת)
Victoria Frances​(שולטת) • 11 בינו׳ 2010
אושה כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:

אצלנו כרגע זה "רק סשנים-רק במיטה"
אבל זה לא לגמרי מדויק כי את הפור פליי מתחילים כשאנחנו לא במיטה...

אין לי ספק שילדים משנים כאן משהו מהותי.
אם לפני כן יכולתי להישלט על ידו בכל מה שירצה, היום זה כבר לא ככה כי היום זה מהותי.
הוא יכול להחליט מפה עד ירושלים לגבי המציאות הזוגית אבל החלטות על הילדים הן משותפות.
אנחנו לא ניתן למשחק (וכן בדס"מ אצלנו זה משחק) להתערב לנו בגידול הילדים.
דבר נוסף, לי בתור אמא שמגדלת את הילדים במשרה מלאה יש כיום יותר כח בידים.
אני אחראית על 2 בני אדם נוספים, זה ג'וב רציני ולעצור הכל ולהפוך לבובה לא תמיד פשוט לי.

אכשהו אני מתחברת הכי למה שאת כתבת.

בקשר לזה שסקס ונילי וסקס בדסמי אינם שונים אני חולקת על הדעה הזאת.
מפני שמגיל צעיר כוונתי ל8-9 או יותר ילדים מבית הספר מבינים את הצרכים המינים ואת הסקס הנורמטיבי את הבדסמ הם לא מבינים, ובטח שלא לומדים.
יש הבדל בין לתפוס את אבא קשור מהביצים ללראות זוג הורים ששוכבים בסקס רגיל..
ובטח שיש צעקות בסקס אבל כשיש ילדים בבית האישה לא תפתח בצווחות נכון?
לעומת זאת יש דברים כמו הצלפות שהרעש הוא בלתי נמנע ואני מבינה שבשביל זה עושים את זה מתי שהם לא בבית.
וכשכואב לך יותר קשה לא להשמיע הגה מהפה....
יש מיליון סיבות למה יש הבדל בין סקס רגיל לבדסמי.