sleeper(נשלט) |
לפני 20 שנים •
12 בדצמ׳ 2003
לנסיכה אנה...
לפני 20 שנים •
12 בדצמ׳ 2003
sleeper(נשלט) • 12 בדצמ׳ 2003
אומרים שהדרך להוציא את האמת היא הויכוח (כמובן שאין אמת אחת אבל...)
כך שאני מרגיש מחויב להראות את הצד השני... חלק מהאתר הזה (שאולי זה המקום לומר שמצאתי בו... לא בית אך בהחלט מעין מחסה... וגם קצת קשב... שזה הרבה מאוד... אז תודה כלובי ותודה לכולם) מוקדש להיכרויות. כמו בכל הכרות אחרת, בין אם מתחילים איתך בפאב ובין אם שולחים לך הודעות דרך אתר כזה או אחר, הרי שגם אז כמות נכבדת מהאנשים תזרק החוצה, וגם שם כמו פה, ביחס לרבים מהם, כל רצונם יהיה הגשמת פנטזיה... אז עד כאן אני מסכים איתך... יש לכן הדומיות עליונות מסוימת עלינו, וזאת רק משום שמספרכן קטן ממספרנו, לכן במטרה להגשים את אותן פנטזיות רבים יהיו הסאבים שישלחו הודעות וימשיכו לשלוח הודעות עד אין קץ... (איך אפשר לומר שלרדוף אחרי חלום זה משהו רע?) אבל באם יש אנשים שמתייחסים בצורה שאינה ראויה או רצויה, יש את הרשימה השחורה, והיא תחסום אוטומטית את אותם האנשים. עכשיו, ואני נאלץ לפתוח כאן עוד עמוד עם הכלוב כדי להזכר במה שאמרת... טוב, בקשר לטענת מילוי הפרופיל, ראיתי את הפרופיל שלך, ואת אכן כותבת שם מה את רוצה ויותר חשוב מה את לא רוצה... אבל אני מפציר בך להסתכל על הפרופילים של הדומיות האחרות ולנסות להבין מהם מה הן רוצות או לא רוצות... או הדבר הבסיסי ביותר שישנן דומיות מאושרות עם סאב, שלא מחפשות עוד אחד, ולא מעדכנות את הפרופיל שלהן לומר שאינן מחפשות עוד אחד... (היתה אחת בשרשור קשיי סירוב של ציידת...) ועכשיו אתייחס ללוגיקה הכושלת של סאבים מסוימים... ושוב, אינני יכול שלא לגנות יחס כזה לאנשים... ושוב אינני יכול גם לא לומר מילה על הצד השני, או לנסות לתאר מצב כדי שתוכלי לראות מה הצד השני מרגיש... שכן לא כל מי ששולח ומנסה להכיר הוא בהכרח מחפש "נערות לוהטות" כהגדרתך אלא אולי מישהו שהיה יכול להיות "ראוי" אם רק היה נוצר מצב בו יכולת לדבר איתו... ובכן, דמייני את עצמך... למשל... מחפשת עבודה... פונה לזה ולזה ולזה... ואף לא אחד מהמקומות מזכה אותך ולו בתשובה שלילית... איך היית מרגישה? והאם היה זה מופרך לחלוטין שתגיעי למצב נפשי בו הרגש שלך יעלה על גדותיו (הרגש שידוע בשיבוש הלוגיקה) ותתפרצי החוצה? שני דברים לסיום (לפחות כרגע) האחד, שני דברים אני אוהב לעשות... לגרום לאנשים לחייך או לחשוב... פשוט להראות צד אחר... אם הצלחתי לעשות את זה, את שלי עשיתי... השני, אני אשמח מאוד לשמוע תגובה... אני בדרך כלל לא מקבל יותר מדי תגובות עניניות על מה שאני רושם כאן, (וזה לא הרבה... באמת) אבל אולי כמות האותיות מפחידה אנשים לילה טוב |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
Tame • 13 בדצמ׳ 2003
סליפר, גרמת לי גם לחייך וגם לחשוב.. מאוד נהיניתי לקרוא את התגובה שלך.
רוצה רק להוסיף משהו קטן, ברשותך.. הרגש ידוע באמת כמשבש לוגיקה (לא שלוגיקה היא ערך נשגב שכזה) אבל אנו גם מודעים לכך שזה לא המצב הרצוי. אז כן, אפשר לומר שאנחנו רק בני אדם (גם סאבים וגם דומים - אין צורך לציין) ושלפעמים אנו נותנים לרגש לשלוט בנו. אולם אני אינני מוכן לקבל הנחה שכזו, בעיניי קביעה שכזו פוסלת את הצורך בשינוי ובהתעלות מעל הטבע שלנו (שהיא גם אחת ממהויות הבדסמ) ולכן אני חש צורך להדגיש ולומר שאף על פי שלכולנו יש רגשות והרגשות האלו לפעמים סוערים בנו, אין זה מקובל לוותר על השליטה העצמית, ובמיוחד לא לאפשר למצב לגרור להתנהגות גסה או פוגעת (שוב, אין צורך לציין שהדבר תקף לכל בני אדם ואין עיניין של חלוקה לדומים או סאבים בנושא). תודה על הקריאה |
|
sleeper(נשלט) |
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
tame
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
sleeper(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2003
אני מקבל את ההערה שלך... והיא נכונה... אם כי אני חייב להוסיף שהתעלות האדם על עצמו אינה קשורה למהות הבדסם כי אם למהות האדם עצמו...
תמיד נחמד לשמוע שמישהו נהנה לקרוא... האמת היא שחשבתי כבר להתחיל לקצר בתגובות שלי כי טענו שאני כותב יותר מדי... עכשיו אני מבין פשוט שכל העולם קורא במפתח סול וכנראה רק אנשים שמכירים את מפתח פה מצליחים להבין את מה שכתוב... |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
לפני 20 שנים •
13 בדצמ׳ 2003
Tame • 13 בדצמ׳ 2003
אתה מדבר על תדרים, אתה גם צודק
אולי יש כאן עיניין של שיווי צורה, מי יודע... |
|
גוליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
14 בדצמ׳ 2003
קצת אמפטיה
לפני 20 שנים •
14 בדצמ׳ 2003
גוליבר(שולט) • 14 בדצמ׳ 2003
התכוונתי לפרסם תגובה קצת מיליטנטית, אחר כך נמלכתי בדעתי. אולי אני אשמור אותה לפעם אחרת.
אני כן אגיד, שהבחורות כאן צריכות להבין ששפר עליהן מזלן והן נמצאות בצד המחוזר ולא בצד המחזר; ואחרי הכל, עדיף להיות במצב בו את נדרשת לעבור כל יום על שלושים הודעות בלתי רלבנטיות, מאשר להיות במצב בו את שולחת שלושים הודעות ביום, ואף אחד לא עונה עליהן. אז קצת הבנה וקצת סובלנות. זה לא שמטרידים אתכם בטלפון הפרטי שלכם, וכפי שכבר צוין, תמיד אפשר להשתמש באייקון של הרשימה השחורה. ועוד משהו: עצם הדיון הזה הוא לא פיירי, כי איזה עבד יבוא ויכתוב כאן את מה שהוא באמת חושב? מן הסתם, עבד שרוצה לחסל את סיכוייו למצוא כאן מישהי. |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
14 בדצמ׳ 2003
לפני 20 שנים •
14 בדצמ׳ 2003
Tame • 14 בדצמ׳ 2003
גוליבר, אני דווקא כתבתי בדיוק את מה שאני חושב.
עם זאת, לדעתי אתה צודק בתגובה שלך. כן, נעים יותר להיות בצד המחוזר ולא, אין לגיטימציה להתלונן על הודעות מרובות בעצם היותך חבר באתר שמאפשר זאת ולא ציינת בפרופיל שהודעות לא תתקבלנה בברכה. אולם הנושא הנ"ל עוסק בהודעות וולגריות ופוגעות ולאו דווקא בריבוי ההודעות. לפחות כך אני רואה את העניין.. נ.ב אפשר בנקל להבדיל בין תגובות העבדים אשר מגיבים אך ורק בכדי למצוא חן בעני השולטת שפתחה את האשכול (אשר תגובותיהם אינן עינייניות ונוטות בבירור לצד מסויים ללא שמץ של ניסיון הזדהות עם הצד השני) לבין התגובות הענייניות, המקדמות את הדיון בנושא האשכול. בקשר לחוסר יכולת להגיב מחשש שהדבר יפגע בסיכוייך למצוא "שידוך", אני יכול רק לומר שאלו שתפסולנה אותך רק משום שהתגובה שלך לא התאימה לדעתן הן לא נשים שתרצה "להשתעבד" להן או אף להיות איתן בקשר רציני (אלא אם כן בגרות נפשית וקצת אינטלקט אינם קריטריונים הכרחיים לגביך בתהליך מציאת בת הזוג) |
|