צלילה |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
צלילה • 19 בינו׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: אני עד כה לא ראיתי שום אישה שנשארה "שולטת" יותר מחצי שעה..
חוץ מהבחורות המטורפות בתוכנית "עונת החתונות"... ולמה אתן הורסות שירים איכותיים? תכף תתחילו לקעקעק את הכינוי של האדון שלהם על הזרוע..או הפנים.. למעשה את אומרת שאין דבר כזה אישה שולטת . מעולה . אז בבקשה לרשום לל"ג+ מאסטר כוכב בטי בום + מאסטר אביס. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 19 בינו׳ 2010
כן, זה מה שאני אומרת..
כאילו, אני לא אומרת אני מציינת עובדה. יש כללים מאוד ברורים בעולם הזה, נמר לא יכול להיות דולפין ואישה לא יכולה לקחת את המקום של הגבר כמה שינסו להתעלם מזה, בסוף כולם חוזרים למקומם הטבעי. טבעי,לא?! |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
צלילה • 19 בינו׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: כן, זה מה שאני אומרת..
כאילו, אני לא אומרת אני מציינת עובדה. יש כללים מאוד ברורים בעולם הזה, נמר לא יכול להיות דולפין ואישה לא יכולה לקחת את המקום של הגבר כמה שינסו להתעלם מזה, בסוף כולם חוזרים למקומם הטבעי. טבעי,לא?! לתשומת ליבה של דפי ! |
|
דפי. |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
דפי. • 19 בינו׳ 2010
ללא גבולות כתב/ה: ToothFairy כתב/ה: כן, זה מה שאני אומרת..
כאילו, אני לא אומרת אני מציינת עובדה. יש כללים מאוד ברורים בעולם הזה, נמר לא יכול להיות דולפין ואישה לא יכולה לקחת את המקום של הגבר כמה שינסו להתעלם מזה, בסוף כולם חוזרים למקומם הטבעי. טבעי,לא?! לתשומת ליבה של דפי ! דפי תצשמה לב. עכשיו אם גבר היה אומר את זה, זה משהו אחר לגמרי. מי מקשיב לנשים?! ועדכון קטן, השימלה שלי חזרה מתיקון! והיא מהממת!. דפי. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 19 בינו׳ 2010
לא הבנתי.
כשעושים ערב פמדום אין כניסה לנשלטות ושולטים. אבל ערב מיילדום זה יותר גמיש? ברור לי שהכל תלוי ברצונם הפרטי של המארגנים, או המארגנות במקרה הזה. אז אני שואלת, אם האירוע הזה יהיה ערב מיילדום, או ערב עם יותר מיילדום מפמדום? בעיני יש הבדל. באמת שלא נראה לי במקום לעגל פינות ולארח גם שולטות עם "השולטים שלהם" באותו ערב. |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
הבהרה "קטנה"
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 19 בינו׳ 2010
הזייה כתב/ה: לא הבנתי.
כשעושים ערב פמדום אין כניסה לנשלטות ושולטים. אבל ערב מיילדום זה יותר גמיש? ברור לי שהכל תלוי ברצונם הפרטי של המארגנים, או המארגנות במקרה הזה. אז אני שואלת, אם האירוע הזה יהיה ערב מיילדום, או ערב עם יותר מיילדום מפמדום? בעיני יש הבדל. באמת שלא נראה לי במקום לעגל פינות ולארח גם שולטות עם "השולטים שלהם" באותו ערב. ערב מיילדום נטו! הנשים היקרות (באמת יקרות) עורכות "מרד" קטן לא עוזר מבטיחות להם צילומים מופלאים של אביס בקשר למה הפסידו ומחכים לראות לכם! המוטו של הערב: גברים שולטים בלבד!! |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
Re: הבהרה "קטנה"
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
דיווה כתב/ה: הזייה כתב/ה: לא הבנתי.
כשעושים ערב פמדום אין כניסה לנשלטות ושולטים. אבל ערב מיילדום זה יותר גמיש? ברור לי שהכל תלוי ברצונם הפרטי של המארגנים, או המארגנות במקרה הזה. אז אני שואלת, אם האירוע הזה יהיה ערב מיילדום, או ערב עם יותר מיילדום מפמדום? בעיני יש הבדל. באמת שלא נראה לי במקום לעגל פינות ולארח גם שולטות עם "השולטים שלהם" באותו ערב. ערב מיילדום נטו! הנשים היקרות (באמת יקרות) עורכות "מרד" קטן לא עוזר מבטיחות להם צילומים מופלאים של אביס בקשר למה הפסידו ומחכים לראות לכם! המוטו של הערב: גברים שולטים בלבד!! |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 19 בינו׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: דיווה כתב/ה: הזייה כתב/ה: לא הבנתי.
כשעושים ערב פמדום אין כניסה לנשלטות ושולטים. אבל ערב מיילדום זה יותר גמיש? ברור לי שהכל תלוי ברצונם הפרטי של המארגנים, או המארגנות במקרה הזה. אז אני שואלת, אם האירוע הזה יהיה ערב מיילדום, או ערב עם יותר מיילדום מפמדום? בעיני יש הבדל. באמת שלא נראה לי במקום לעגל פינות ולארח גם שולטות עם "השולטים שלהם" באותו ערב. ערב מיילדום נטו! הנשים היקרות (באמת יקרות) עורכות "מרד" קטן לא עוזר מבטיחות להם צילומים מופלאים של אביס בקשר למה הפסידו ומחכים לראות לכם! המוטו של הערב: גברים שולטים בלבד!! יה?? זאת הייתה אצבע מאשימה? אותך ל.. שניה הולכת לחפש למי! |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
דיווה כתב/ה: ToothFairy כתב/ה: דיווה כתב/ה: הזייה כתב/ה: לא הבנתי.
כשעושים ערב פמדום אין כניסה לנשלטות ושולטים. אבל ערב מיילדום זה יותר גמיש? ברור לי שהכל תלוי ברצונם הפרטי של המארגנים, או המארגנות במקרה הזה. אז אני שואלת, אם האירוע הזה יהיה ערב מיילדום, או ערב עם יותר מיילדום מפמדום? בעיני יש הבדל. באמת שלא נראה לי במקום לעגל פינות ולארח גם שולטות עם "השולטים שלהם" באותו ערב. ערב מיילדום נטו! הנשים היקרות (באמת יקרות) עורכות "מרד" קטן לא עוזר מבטיחות להם צילומים מופלאים של אביס בקשר למה הפסידו ומחכים לראות לכם! המוטו של הערב: גברים שולטים בלבד!! יה?? זאת הייתה אצבע מאשימה? אותך ל.. שניה הולכת לחפש למי! זו אומנם אכן הייתה אצבע מאשימה, אבל לעבר אותן מורדות שחשבו שהן יכולות לעבר את המערכת.. ^_^ |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
שוסי • 19 בינו׳ 2010
רק גברים שולטים?
מה עם גברים הנשלטים ע"י גברים אחרים? |
|