שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בשבחי הפנטזיה

Bloody
לפני 14 שנים • 27 בינו׳ 2010
Bloody • 27 בינו׳ 2010
Mary Jane כתב/ה:
לפנטז זה טוב ויפה, וודאי. כל הכבוד צ'ארנוח, טפח לעצמך על השכם (בפנטזיה, כמובן, שלא תיפצע או שחלילה ייגרם לך נזק כלשהו).

עם כל זאת, הטקסט לעיל, האומר במפורש, כי הוא מעדיף את הפנטזיה על פני המציאות, מעמת את הקורא/ת עם דבר מה נוסף: מעבר לשיגיונותיו הביזאריים של הכותב, עיקרו עדות מביכה נוספת לאימפוטנציה בה לוקים (לעתים) נשלטים זכרים. יסלחו לי המאוננים הכפייתיים החובבים את הסגנון, אך אני לא רואה סיבה להריע למפגן אימפוטנטי שכזה. לראייתי, אם ללקק כפות רגליים אינו מסוגל/מעוניין, קל וחומר שלא יוכל למלא אחר תביעות מיניות אחרות.

אני לא רואה איך הגעת למסקנה שהוא מעדיף את הפנטזיה על פני המציאות. הוא בהחלט מציג טוב את המימד של הפנטזיה שבשרשור שכן המון נשים בחרו להתעלם ממנו: שהיא לא משחק מרובה משתתפים, אלא משחק שלך עם עצמך. בתור שכזה, לגיטימי שיקרה בו הכל לפי התסריט שלך, אפילו אם זה צורם לכמה חובבות הפמדום הנקי מרצונות הנשלט.
Morticia
Morticia • 27 בינו׳ 2010
Bloody כתב/ה:
Mary Jane כתב/ה:
לפנטז זה טוב ויפה, וודאי. כל הכבוד צ'ארנוח, טפח לעצמך על השכם (בפנטזיה, כמובן, שלא תיפצע או שחלילה ייגרם לך נזק כלשהו).

עם כל זאת, הטקסט לעיל, האומר במפורש, כי הוא מעדיף את הפנטזיה על פני המציאות, מעמת את הקורא/ת עם דבר מה נוסף: מעבר לשיגיונותיו הביזאריים של הכותב, עיקרו עדות מביכה נוספת לאימפוטנציה בה לוקים (לעתים) נשלטים זכרים. יסלחו לי המאוננים הכפייתיים החובבים את הסגנון, אך אני לא רואה סיבה להריע למפגן אימפוטנטי שכזה. לראייתי, אם ללקק כפות רגליים אינו מסוגל/מעוניין, קל וחומר שלא יוכל למלא אחר תביעות מיניות אחרות.

אני לא רואה איך הגעת למסקנה שהוא מעדיף את הפנטזיה על פני המציאות. הוא בהחלט מציג טוב את המימד של הפנטזיה שבשרשור שכן המון נשים בחרו להתעלם ממנו: שהיא לא משחק מרובה משתתפים, אלא משחק שלך עם עצמך. בתור שכזה, לגיטימי שיקרה בו הכל לפי התסריט שלך, אפילו אם זה צורם לכמה חובבות הפמדום הנקי מרצונות הנשלט.

מודה שטרם יצא לי לקרוא, עם כותב הטקסט הסליחה

אבל אני מבינה מה מארי ג'יין אומרת כאן באופן עקרוני

ורגע לפני שאתה הופך אותנו לעקרות בית יסודיות
אם אפשר פה ושם קצת ללכלך עם רצונות השולטת...
זה גם יהיה נחמד
icon_smile.gif
Bloody
Bloody • 27 בינו׳ 2010
מורטישה, אני מבין שיש באמתחתך מכשיר חדיש ונפלא המאפשר להקרין רצונות ואופי של שולטת אמיתית חיצונית לגמרי למוחו הקודח של הנשלט המאונן? ואת שומרת אותו בסוד משאר הפורום?
לא יפה.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 27 בינו׳ 2010
מרי ג'ין, ומורטישיה, וצ'ארנוחה

אני מרגיש שיש פה גם איזה לעג עצמי, שחמק מעיניכן היפות (ואולי אפילו מעיניך). למשל המשפט האחרון של: " היי – את כמעט דוברת מתוך שפתיי". (כאילו, ברור שהיא דוברת אך ורק מתוך שפתיו) הומור מריר כזה.
יש לי ויכוח ארוך שנים עם שאקטי, האם השיר "הכל זהב" של התרנגולים הוא ציני או לא. צארנוחה שר את "הכל זהב" בציניות קלה. כמו שהוא אוהב את האוננות (מי לא?) ואף מעריץ את העובדה שהוא יכול לצבוע הכל בזהב במחי יד (תרתי משמע), הוא טיפלה בז לה, מאותה סיבה עצמה.
Morticia
Morticia • 27 בינו׳ 2010
Masturbation is Frustration
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 27 בינו׳ 2010
מארי ג'יין, את כל כך רצינית icon_smile.gif.

פנטזיה יכולה ללכת לכל כיוון. יש פנטזיה של רגליים וישבן והשפלה. יש פנטזיה של שמיים שחורים, נפתחים לאט, מזכירים לך שהיית גם נער מלא חרדות, נער שמסתכל על פנים וצוואר, וריח של בושם. חוזר הביתה קורא את ורתר הצעיר במיטה, מקשיב למט ג'ונסון. יש פנטזיות כאלה. הכל מסתובב סביב אובססיה אחת בלתי מושגת, ריח של בושם. שמיים סגורים. צער מתוק. גועל נפש. סוכר על מקל. את מארי ג'יין יכולה להיות אובססיה כזאת, אולי היית לאיזה נער או גבר מלאי חרדות, מסתכלים על פנייך במבט מלא הערצה, מישהי בלתי ניתנת להשגה, מרוחקת, קרה, מילים גבוהות, אינטיליגנציה מטופחת. מסתכל על יד של פסנתרן וחושב איך מלטפת שיער חום חלק, ברקע שם מוזיקה שקטה, אולי כוס של יין, אולי קצת שירה, אולי קצת להתרחק מהרגשה של המון, אולי להשקיט חרדות. לשכוח מהצרות, לשכוח מהפחד, לשכוח מהריצות, לשכוח וללטף את שערך החום החלק שבו ריח עדין של שמפו. מארי ג'יין, עוצמת עיניים, מה צבע עינייך האם ירוק, האם חום, מארי ג'יין, האם היה אחד כזה נער מלא חרדות שהסתכל עלייך, בטוח ידעת, מארי ג'יין, בטוח ידעת, אולי היו לו ידיים של פסנתרן.

ובהקשר למה שכתבת - מתחשק לי לכתוב לך שאת סתומה, באמת לא הבנת מה כתבתי?
Morticia
Morticia • 27 בינו׳ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=pSNSOhG0AIU

icon_biggrin.gif

(עוד ייאמר אבל לזכותו של ג'ונסון שהוא לא מפחד להתמודד עם השדים שלו וזה עושה אותו אכבר גבר)
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 27 בינו׳ 2010
פוג, אהבתי את מה שכתבת icon_smile.gif
המלט
המלט • 27 בינו׳ 2010
אוננות היא אולי הביטוי הטהור ביותר של הדוניזם.
Morticia
Morticia • 27 בינו׳ 2010
כן אבל מה שיוצא בסופו של דבר הוא לא בוז למושא הפנטזיה וליכולת לפנטז דברים כה מושלמים אלא בוז כלפי כל אישה שלא עומדת בסטנדרטים הלא הגיוניים האלה
אני רואה בזה חולשה לשמה
וכזו שמחלישה את כל מי שבסביבתה

לא יתכן ובאמת יצופה ששולטת תשרת את זה
גם אם יש בכוחה לסבול בסובלנות את הקיום של זה

היופי בגבר לעולם לא נפגם כי יש לו חרדות או פנטזיות קראו להן מוזרות
אבל אם אין בו האומץ לראות את חוסר השלמות של עצמו
להתמודד עם הקשיים שהוא מציב בעצמו
ולראות את היופי האותנטי שבחוסר השלמות שבאישה שמולו
למצוא את דרכו למימוש והתמסרות
להבין עד כמה היכולת שלה דווקא לחבק לו את החרדה זה מה שהוא באמת הכי צריך ממנה ומה שיש בכוחה לתת
להרגיש מהקישקעש את הפער בין ראויה להערצה לבין עריצה
ועוד כל מיני כאלה...

קשה מאוד יהיה למצוא בו יופי מלכתחילה

ולזו הכוונה

לו רק בני אדם היו מקשיבים טיפה יותר זה לזו ועוסקים טיפה פחות בפרשנויות ובהתבוננות במראות שקרניות
עדיין לא היה לנו עולם מושלם
אבל הוא היה טיפה יותר יפה...