חתולה והייטק |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
חתולה והייטק • 2 בפבר׳ 2010
בטי בום כתב/ה: רגע , רגע , עוד לא אמרתי מזל טוב ויום הולדת שמח
לאישה שיש לה כל כך הרבה, בעל שכל כך אוהב ומפרגן, ילדים מדהימים, אח.. כמה יפה השיבוט.. ומגפיים שהייתי שמחה לשכפל. שרק ימשיך יגדל ויצמח כל הטוב הזה. תודה שהזמנתם אותי להיות חלק מהמסיבה. ונפגש בשישי להמשיך לחגוג די!! אנחנו כבר בוכים מהתרגשות מכל המחמאות. טוב תמשיכי... את נכנסת לחיינו ואוהבים אותך המון. מקווים לחלוק את הטוב עם כל מי שמגיע! חיבוק חזק ונשיבוק עד שישי אנחנו |
|
philia' |
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
philia' • 3 בפבר׳ 2010
אתמולהולדת הכי שמייייייח!!!! לה-חתולה ה-אחת. וגם ל-הייטק שלצידה. שתתחיל לך יקירתי שנה מקסימה זו השנה החדשה, את הרשימה של הקסמים לא כאן כמובן. אי-אפשר בלי עוגה. נישוקים במליון. הנאות בהמון. }}{{ !!! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 3 בפבר׳ 2010
מזל טוב והרבה הכאהבה
|
|
נסיכת החלומות |
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
נסיכת החלומות • 3 בפבר׳ 2010
חתולנת יפה.
מאחלים לך יום הולדת שמח ומאושר, שתמיד תגיעי הכי רחוק שאפשר. חיוכים שיהיו לך להיום ומחר. ושכל יום יהיה מחייך ונהדר! ביום ההולדת הזה וגם לאלו שאחריו, נחבק ונאחל לך רגעים שהם זהב, בעל מקסים, מפרגן ומעוצב! התרגשויות ופרפרים בבטן בכל מצב. ילדת יומולדת יקרה שלנו מחבקים אותך חזק ליום הולדת מושלם! מאחלים לכם את כל הטוב שבעולם. אושר ואהבה, התרגשות ושלווה! יצירתיות ומחשבה, וגם להייטק קצת הכאבה! שעשועים בלי סוף, חיבוק גדול שתמיד יעטוף, סשנים שהייטק יקפיד לחטוף! ושתתקדמו הכי רחוק שאפשר לשאוף. אתם מדהימים.! מחבקים אתכם וכותבים בהכי גדול שאפשר! יום הולדת שמח ומאושר!!! מאיתנו BODYלולי! |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
מיאווווו }{
לפני 14 שנים •
3 בפבר׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 3 בפבר׳ 2010
לחתולה של ההייטק (בעצם טיגריס)
חשבתי מה לכתוב לזאת שנכנסה והתברגה לה אצלי כ"כ בקלות בלב ופה המילים נראות לי חשופות מידי משאירה לך פה אישה מדהימה (עם עור שמקבל מהזה מהר צבע כחול) יםםםםם אהבה וברכות איחולים ימים שמחים ועליזים תודה על החיבוק החברות והשיתוף על זה שאת- את!! מיוחדת שאת - אל תשתני!! עוד המשך חגיגה וברכות - בקרוב!! לאביו מלא מלא }{ אני |
|