Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
18 בפבר׳ 2010
Re: ההצלפה
לפני 14 שנים •
18 בפבר׳ 2010
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בפבר׳ 2010
VISHNEU כתב/ה: להצלפה בנשלטת ללא נסיון רב יש שני תפקידים עיקריים:
1.עוררות מינית-כאשר ההצלפה נעשית בשוט המתאים ובעוצמה לא חזקה מאוד ,משולבת בהמון תשומת לב לתחושותיה של הנשלטת (ללא נסיון זוכרים?)ובליטוף מרגיע ,הדבר מגרה וגורם לריגוש גדול ולרצון לעוד.. 2.הנשלטת מצידה רוצה להוכיח מסירות ולהוכיח שהיא מתמסרת בהעמדת גופה למבחן האדון ולסיפוקו,מילת ביטחון חייבת להינתן והסבר שזה לא גבורה גדולה להמנע ממילת ביטחון כשמגיע הזמן הנכון מבחינת הנשלטת שעדיין לא צברה נסיון מספיק בהרגשות הגוף ותגובותיו לכאב מתמשך נשלטת מנוסה יכולה לספוג כאב רב יותר לאורך זמן ארוך יותר (כל אחת וסף הכאב שלה ,כל אחת והתמודדותה מול הכאב )ואז ההצלפה יכולה לגרום ל"סאב-ספייס"סוג של התמסטלות והרגשה של "אהיי" מהולה בטשטוש נעים ומספק נשמע לי כמו משהו שהוא אולי הניסיון האמפירי שלך במספר של דגימות שאינך חושף. הנה מה שצורם לאוזן שלי: 1. לא כל הנשלטים/ות אוהבים כאב או הצלפות. 2. חסרה לי ההבחנה בין כאב טוב לכאב רע בכל הכתיבה שלך. לא ברור לי אם אתה מעביר את כל האחריות לאבחנה בין כאב טוב לכאב רע ואת היכולת לתקשר זאת אליך על הכתפיים של נשלט/ת חדשים - זה נראה לי כמו מתכון שמועד לכישלון או פגיעה. 3. חסרה לי גם האבחנה בין סוגי הצלפות (STING ו-THUD) והעוצמות של ההצלפות. יש אנשים שאוהבים STING, יש מי שאוהבים THUD ויש מי שנהנים משניהם. 4. סף כאב איננו תלוי רק במידת הניסיון של הנשלט/ת. מה שנחשב עבורך כאב חזק עלול להיות מגוחך עבור אנשים מסוימים ומה שנחשב עבורך כאב קליל ייתפש כבלתי נסבל עבור אדם אחר. אי אפשר להסיק מהתגובות של כאב של אדם אחד/ת על התגובות של אדם אחר - אלו תחושות מאד אינדיבידואליות. 5. סף כאב איננו קבוע ואין לו תנועה רק בכיוון אחד. אותו אדם, עם אותו צעצוע שבא לידי שימוש במה שנתפש עבורך כאותה עוצמה, יכול/ה לחוות תחושות שונות לחלוטין. יש גם משמעות למצבי רוח, עייפות, רמות אנדורפין ורמות חרמנות - ואלו רק המשתנים שעולים לי כרגע בראש. חשוב לא להניח שנשלט/ת שרגילים לכאב חזק לעלולם לא יהיו במצב שמשהו שהיה נהדר עד כה פתאום מרגיש אחרת לגמרי. חשוב גם לזכור שלמעט מי שמשתמשים בציוד מדידה הצמוד לצעצועים שלהם, גם הצד שלך כמצליף, חובט או מספינק איננו כזה אחיד. עצמת המכות שלך אף היא משתנה מפעם לפעם... תקשורת טובה ואוירה שמאפשרים שיחה בערוץ המשני מבלי שהשולט/ת מרגישים מאוימים ומלבי שהנשלט/ת מרגישים שהם "מקלקלים את הסשן" הם מנגנון חשוב בכל סוג של סשן. מילות בטיחות הן דרך אחת ממגוון גדול יותר - אפשר לקבוע קודים כמו "אנא אדוני הנכבד, בבקשה אל תצליף בי חזק יותר" כרמז לצורך בעוצמה גבוהה יותר. 6. לדעתי, סשן ראשון איננו המקום להראות עד כמה אתה דום מסוקס ועד כמה הנשלטת מוכנה לספוג עבורך - אתם רק מתחילים ללמוד זה את זו, קריאת שפת הגוף עוד לא נוצרה כללל, קשה לדעת מראש עד כמה הפחדים, החששות והחרדות לצד התקווות והפנטזיות באמת מראים את האדם במלואו (וזה נכון גם לך וגם לה). 7. הוכחות אני מעדיף להשאיר למקצועות המתימטיים ולא לבני אדם. אני לא רוצה שהשותפה שלי תוכיח לי שום דבר, אני בודאי לא רוצה שהיא תחשוב שהיא צריכה להיות "גיבורה" עבורי - כפי שכתבתי למעלה, יש כאן יותר פוטנציאל לנזק מאשר מקום שממנו שניכם תיהנו. 8. אתה אוהב כאב והיא מפנטזת על כאב? מתחילים לאט, ומשאירים אותה לבקש עוד. לאן החיפזון? אם היא תרגיש אמון, אם היא תרגיש שיש ביניכם תקשורת, היא גם תדע לומר שהיא יכולה ליהנות יותר מעוד כאב ותרצה גם את הסשן הבא ביניכם. |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
Re: ההצלפה
לפני 14 שנים •
19 בפבר׳ 2010
תמונה כפרית • 19 בפבר׳ 2010
Dan_Kap כתב/ה: VISHNEU כתב/ה: להצלפה בנשלטת ללא נסיון רב יש שני תפקידים עיקריים:
1.עוררות מינית-כאשר ההצלפה נעשית בשוט המתאים ובעוצמה לא חזקה מאוד ,משולבת בהמון תשומת לב לתחושותיה של הנשלטת (ללא נסיון זוכרים?)ובליטוף מרגיע ,הדבר מגרה וגורם לריגוש גדול ולרצון לעוד.. 2.הנשלטת מצידה רוצה להוכיח מסירות ולהוכיח שהיא מתמסרת בהעמדת גופה למבחן האדון ולסיפוקו,מילת ביטחון חייבת להינתן והסבר שזה לא גבורה גדולה להמנע ממילת ביטחון כשמגיע הזמן הנכון מבחינת הנשלטת שעדיין לא צברה נסיון מספיק בהרגשות הגוף ותגובותיו לכאב מתמשך נשלטת מנוסה יכולה לספוג כאב רב יותר לאורך זמן ארוך יותר (כל אחת וסף הכאב שלה ,כל אחת והתמודדותה מול הכאב )ואז ההצלפה יכולה לגרום ל"סאב-ספייס"סוג של התמסטלות והרגשה של "אהיי" מהולה בטשטוש נעים ומספק נשמע לי כמו משהו שהוא אולי הניסיון האמפירי שלך במספר של דגימות שאינך חושף. הנה מה שצורם לאוזן שלי: 1. לא כל הנשלטים/ות אוהבים כאב או הצלפות. 2. חסרה לי ההבחנה בין כאב טוב לכאב רע בכל הכתיבה שלך. לא ברור לי אם אתה מעביר את כל האחריות לאבחנה בין כאב טוב לכאב רע ואת היכולת לתקשר זאת אליך על הכתפיים של נשלט/ת חדשים - זה נראה לי כמו מתכון שמועד לכישלון או פגיעה. 3. חסרה לי גם האבחנה בין סוגי הצלפות (STING ו-THUD) והעוצמות של ההצלפות. יש אנשים שאוהבים STING, יש מי שאוהבים THUD ויש מי שנהנים משניהם. 4. סף כאב איננו תלוי רק במידת הניסיון של הנשלט/ת. מה שנחשב עבורך כאב חזק עלול להיות מגוחך עבור אנשים מסוימים ומה שנחשב עבורך כאב קליל ייתפש כבלתי נסבל עבור אדם אחר. אי אפשר להסיק מהתגובות של כאב של אדם אחד/ת על התגובות של אדם אחר - אלו תחושות מאד אינדיבידואליות. 5. סף כאב איננו קבוע ואין לו תנועה רק בכיוון אחד. אותו אדם, עם אותו צעצוע שבא לידי שימוש במה שנתפש עבורך כאותה עוצמה, יכול/ה לחוות תחושות שונות לחלוטין. יש גם משמעות למצבי רוח, עייפות, רמות אנדורפין ורמות חרמנות - ואלו רק המשתנים שעולים לי כרגע בראש. חשוב לא להניח שנשלט/ת שרגילים לכאב חזק לעלולם לא יהיו במצב שמשהו שהיה נהדר עד כה פתאום מרגיש אחרת לגמרי. חשוב גם לזכור שלמעט מי שמשתמשים בציוד מדידה הצמוד לצעצועים שלהם, גם הצד שלך כמצליף, חובט או מספינק איננו כזה אחיד. עצמת המכות שלך אף היא משתנה מפעם לפעם... תקשורת טובה ואוירה שמאפשרים שיחה בערוץ המשני מבלי שהשולט/ת מרגישים מאוימים ומלבי שהנשלט/ת מרגישים שהם "מקלקלים את הסשן" הם מנגנון חשוב בכל סוג של סשן. מילות בטיחות הן דרך אחת ממגוון גדול יותר - אפשר לקבוע קודים כמו "אנא אדוני הנכבד, בבקשה אל תצליף בי חזק יותר" כרמז לצורך בעוצמה גבוהה יותר. 6. לדעתי, סשן ראשון איננו המקום להראות עד כמה אתה דום מסוקס ועד כמה הנשלטת מוכנה לספוג עבורך - אתם רק מתחילים ללמוד זה את זו, קריאת שפת הגוף עוד לא נוצרה כללל, קשה לדעת מראש עד כמה הפחדים, החששות והחרדות לצד התקווות והפנטזיות באמת מראים את האדם במלואו (וזה נכון גם לך וגם לה). 7. הוכחות אני מעדיף להשאיר למקצועות המתימטיים ולא לבני אדם. אני לא רוצה שהשותפה שלי תוכיח לי שום דבר, אני בודאי לא רוצה שהיא תחשוב שהיא צריכה להיות "גיבורה" עבורי - כפי שכתבתי למעלה, יש כאן יותר פוטנציאל לנזק מאשר מקום שממנו שניכם תיהנו. 8. אתה אוהב כאב והיא מפנטזת על כאב? מתחילים לאט, ומשאירים אותה לבקש עוד. לאן החיפזון? אם היא תרגיש אמון, אם היא תרגיש שיש ביניכם תקשורת, היא גם תדע לומר שהיא יכולה ליהנות יותר מעוד כאב ותרצה גם את הסשן הבא ביניכם. בדיוק!!!! אפשר עוד בבקשה??? |
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
אני באמת לא מבינה
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
זאת(שולטת) • 20 בפבר׳ 2010
Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
Re: אני באמת לא מבינה
לפני 14 שנים •
20 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 20 בפבר׳ 2010
בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בפבר׳ 2010
'פוליאנה' כתב/ה: בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? כרגיל יש. אבל זה בדיוק מה שבוטן אמרה, לא? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 21 בפבר׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? כרגיל יש. אבל זה בדיוק מה שבוטן אמרה, לא? ממה שהבנתי היא נגד ניפוץ הוירטואליה עם מציאות. מה אפשר לעשות שלפעמים כדי להביע רעיון טוב יש להרבות במלל? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בפבר׳ 2010
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 בפבר׳ 2010
בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) אני הייתי בטוח שהשארתי לך את ה-ץ וה-ף.... |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 23 בפבר׳ 2010
'פוליאנה' כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? כרגיל יש. אבל זה בדיוק מה שבוטן אמרה, לא? ממה שהבנתי היא נגד ניפוץ הוירטואליה עם מציאות. מה אפשר לעשות שלפעמים כדי להביע רעיון טוב יש להרבות במלל? היא כתבה בסה"כ 2 משפטים.. זה לא כ"כ קשה לקרוא את שניהם ואני בטוחה שאם היית קוראת היית מבינה משהו אחר. את רואה- בסופו של דבר "הוא" צדק..לפעמים כדאי לך ליישם את המשפט ששמת את בעצמך בחתימה שלך. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
Morticia • 23 בפבר׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? כרגיל יש. אבל זה בדיוק מה שבוטן אמרה, לא? למיטב הבנתי, כן אבל זה לא משייך אותי אוטומטית לאף אחת מן החזיתות (נא לכבד את מדיניות המניעה, תודה) באשר לכאב... המממ... מעבר לכך שמדובר באמת בתחושה סובייקטיבית מאוד משתנה בין אדם לחברו לצד צורך לחוות אותו, מאי אילו מהצדדים, כצורך המשתנה מאוד בין אדם לחברו אכילת החריף לדוגמא מלמדת אותי שאנחנו אכן מפתחים את סף הכאב שלנו או לפחות יכולים כך גם לגבי כאבים הנגרמים מן הטבע למשל: אישה הסובלת מרבית חייה מכאבי מחזור קשים, תפתח סיבולת גבוהה יותר ותתמודד ביתר קלות עם חווית הלידה (עד לצירי הלחץ שם הסיוט הוא בלתי נסבל עבור כולן באותה המידה) מה שמלמד אותי למשל על עצמי שיש לי סף כאב יחסית גבוה בלי שאתאמן עליו וללא מחוייבות להסב ממנו איזו הנאה או לתרום לטיפוחו... (זה פשוט לא עושה לי את זה באופן אישי והסבל לא פחות סובל את הכאב שבכוחו להכילו) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 בפבר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 23 בפבר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: 'פוליאנה' כתב/ה: בוטן כתב/ה: Dan_Kap למה אתה מתעקש לקלקל וירטואליה עם כל כך הרבה מציאות?
(במילים אחרות? גנבת לי את כל האותיות שבמקלדת...) כי אולי יש צדק בדבריו של Dan_Kap? כרגיל יש. אבל זה בדיוק מה שבוטן אמרה, לא? ממה שהבנתי היא נגד ניפוץ הוירטואליה עם מציאות. מה אפשר לעשות שלפעמים כדי להביע רעיון טוב יש להרבות במלל? היא כתבה בסה"כ 2 משפטים.. זה לא כ"כ קשה לקרוא את שניהם ואני בטוחה שאם היית קוראת היית מבינה משהו אחר. את רואה- בסופו של דבר "הוא" צדק..לפעמים כדאי לך ליישם את המשפט ששמת את בעצמך בחתימה שלך. משתי הדוגמאות שנתת כאן (התג' של בוטן ומה שכתבת על החתימה שלי), רואים שהבנת הנקרא רחוקה ממך שנות אור... |
|