ראובן |
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
מזל טוב
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
ראובן • 15 במרץ 2010
אניגמטית,
מאחל לך הנאה מעצמך, אני סבור שהבנת כבר שאנו לומדים הכי טוב על דרך העונג... מזל טוב, R |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
תודה חברים יקרים
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
אניגמטית(שולטת) • 16 במרץ 2010
חיממתם את לבי אתמול ועזרתם להפוך את יום הולדתי למושלם.
זרונת - את האוצר שלי, את זה את יודעת. תודה על כל ההאהבה שאת מרעיפה עליי. אוהבת אותך. דיוה - האשה והמבול, תודה על הפירגון והחום והצחוק והטיזינג. כיף אתך. סוויט פרינסס - את מתוקה אמיתית, שמוסיפה לחיי דבש. ואם כבר סטייק - שיהיה וואל דאן }{ משחקת - הזכות להכירך כולה שלי ואין בכלל ספק - חברת אמת ונפש ענקית ויקרה לי. אוהבת. פיליה - חשבתי על חידה שתבהיר לך, אבל אעשה את זה פשוט - תודה וא.א.ה שונרתא - מקסימה שכמותך, תודה שהרמת כוסית לכבודי ומי ייתן ותרימי הרבה כוסיות (המין הגברי יפסיד ואנחנו נרויח בענק). בטי - אני מוכנה להיות אחותך לעוד הרבה דברים. קסם של אשה שכמותך. בהחלט מחכה לברכות במקומות אחרים אוונר אהוב שלי, תודה שעשית לי את יום ההולדת הכי מושלם ומרגש ורומנטי שאפשר ושאתה עושה אותי מאושרת גם בשאר הימים. ליידי איזדורה ואדונה, השד - הכרותי הקצרה אתכם עשתה לי כיף גדול ומחכה לעוד. פרופסור - כמות הפעמים שחייכת אותי השנה ועודדת אותי, בלתי נשכחת. אתה מקסים אמיתי ויש לך נשמה יתרה ואני מאד מאד אוהבת אותך. אני גם מאד מעריכה שהגבת, למרות שאני יודעת שאינך נוהג לעשות זאת. ראובן - תודה על הברכות וכן, יש שתי דרכים עיקריות ללמוד, אחת מהן היא העונג ואני בהחלט מעדיפה אותה על פני האופציה השנייה הברכה שלך בהחלט מתאימה וקולעת. תודה. |
|
נסיכת החלומות |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
נסיכת החלומות • 16 במרץ 2010
|
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
אניגמטית(שולטת) • 16 במרץ 2010
תודה יקרים ואיזה מקסים
וכמה כיף לקרוא לכם - חברים. לוליק, לב ונשמה גדולה, את יפה מכל הכיוונים, מבחוץ ומבפנים ובודי יקר, אתה יודע להיות חבר בשעת שמחה וכשמתעוררת בעיה, לא תמיד קרוב, אבל תמיד נוכח ונמצא בשנייה הנכונה. פשוט תודה והמון אהבה}{ |
|
יעלי המלכה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
מזל טוב לאניגמטית
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
יעלי המלכה(שולטת) • 16 במרץ 2010
המון איחולים לבביים אישה
מאחלת לך המון אושר שמחת חיים הצלחה בכל אשר תחלמי . מאחלת לך את כל שאאחל לעצמי אישה . המשיכי להיות מקסימה ומיוחדת . |
|
חתולה והייטק |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
מזל טובבבבבבב
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
חתולה והייטק • 16 במרץ 2010
הרבה מזל טוב!
שתהיה לך שנה נהדרת נפלאה, מלאה בכל טוב. שנה של שקט נפשי ולמידה. שנה של התפתחות וצמיחה. אני ברת מזל שיש לי אותך בחיי. את לי אוזן קשבת וחברה תומכת הייטק כמובן מצטרף לברכות! מאיתנו: שתהיה לך שנה מלאה בהפתעות גדולות. |
|
אניגמטית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
אניגמטית(שולטת) • 17 במרץ 2010
יעלי תודה - כיף להכיר אותך ולקרוא אותך ומחכה לעוד. נשיקה.
חתולונות - את מהמתנות שקיבלתי השנה וכיף לי שאת בחיי ואוהבת מאד והייטק מתוקי אמיתי. נשיקות וחיבוקים לשניכם ותודה. |
|
love69{miz hyde} |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
love69{miz hyde} • 17 במרץ 2010
אניגמטית
צרור ברכות לנערת יום ההולדת אושר הגשמה בריאות ואהבה :}} L}{ |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 14 שנים •
20 במרץ 2010
מזל טוב...
לפני 14 שנים •
20 במרץ 2010
Brida(נשלטת){DDDOM} • 20 במרץ 2010
אישה מלאת קסם שכמוך,
אני ממש מודה על הזכות להכיר אותך טוב יותר בשנת החיים החדשה הזו שלך. אני מכירה אותך מעט, אבל במעט הזה הכרתי אישה מלאת חום, אישה שמוקפת באנשים שבאמת איכפת להם ממנה, אישה שחיה חיים של איכות ואהבה. מאחלת לך שהשנה הזו תביא לך את כל האושר שאת יכולה להכיל, שפע ועוד מכל האהבה שאת כבר מוקפת בה. יום הולדת (באיחור) שמח. מהאיש שמעלי ואנוכי. |
|