סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

משק המזון בגוף האישה: 13 ימים ראשונים

ליידי תמרה​(שולטת)
לפני 14 שנים • 25 במרץ 2010
ליידי תמרה​(שולטת) • 25 במרץ 2010
רצסיבי כתב/ה:
ליידי תמרה כתב/ה:
אישה רעבה היא לא אישה נחמדה... אישה רעבה היא לא מישהי שתרצה להיות לידה. בן הזוג שלי כבר יודע שלפעמים אני עובדת ושוכחת לאכול, ואז מזגי מתהפך ואני נהיית מרושעת ללא כל סיבה או התגרות.

אמממ... אולי פספסתי משהו, אבל התור של הנחמדות הוא לא בצד האחר של הבניין ?
(ובנימה אישית, אחרי שקראתי מה שכתבת, נראה לי שהייתי מעדיף אותך רעבה, בשני המובנים)

זה כי פגשת אותי רק כשאני ניזונה היטב ומאוזנת.
נפילת סוכר לא דומה ל"רשעות" שאתה מכיר. אין בה שמץ מההנאה שלי מלהכאיב ולהתעלל.
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 25 במרץ 2010
Bloody כתב/ה:
רצסיבי כתב/ה:
ליידי תמרה כתב/ה:
אישה רעבה היא לא אישה נחמדה... אישה רעבה היא לא מישהי שתרצה להיות לידה. בן הזוג שלי כבר יודע שלפעמים אני עובדת ושוכחת לאכול, ואז מזגי מתהפך ואני נהיית מרושעת ללא כל סיבה או התגרות.

(ובנימה אישית, אחרי שקראתי מה שכתבת, נראה לי שהייתי מעדיף אותך רעבה, בשני המובנים)

לא סתם שולט מלמטה... דרך הקיבה icon_eek.gif

היי, היי, בלי גידופים icon_smile.gif
שלשונאים שלנו יוולדו ילדים שהם שולטים מלמטה !
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 25 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה:
רצסיבי כתב/ה:
ליידי תמרה כתב/ה:

זה כי פגשת אותי רק כשאני ניזונה היטב ומאוזנת.
נפילת סוכר לא דומה ל"רשעות" שאתה מכיר. אין בה שמץ מההנאה שלי מלהכאיב ולהתעלל.

א. רעייתי (שתזלחא"ר), טוענת שנפילת סוכר היא פיקציה שהמציאו חסרי כושר או נטולי מוטיבציה (והייתי מפרט, אבל אין לי את הידע התזונאי שלה).
ב. כבר שנים שאני לא זוכר את עצמי מאוזן. ועדיין אני חביב על הבריות (לפחות חלק מהן).
מישלי
לפני 14 שנים • 28 במרץ 2010

אני יכולה להעיד...

מישלי • 28 במרץ 2010
מניסיון אישי כי מר ראובן מאכיל את הנשים בחייו היטב היטב,
ובמזון מושקע ומשובח...

ומי שלא זכתה, הפסד שלה icon_rolleyes.gif
לא קשורה
לא קשורה • 28 במרץ 2010
מזמן לא צחקתי ככה בבוקר.
זה באמת משפר את היום.
זאת​(שולטת)

אני ממש אבל ממש לא יכולה להתאפק,

זאת​(שולטת) • 28 במרץ 2010
תגיד רוב,
לאיזה פנטזיה שייך החלק ההזוי הזה?!
אפילו ביחס לעצמך, הפעם ???
(נו, ושלי לא יהיו מילים)
אה, וגם... בוקר אור, חג שמח, ויום מחוייך
תמונה כפרית

Re: אני יכולה להעיד...

תמונה כפרית • 28 במרץ 2010
מישלי כתב/ה:
מניסיון אישי כי מר ראובן מאכיל את הנשים בחייו היטב היטב,
ובמזון מושקע ומשובח...

ומי שלא זכתה, הפסד שלה icon_rolleyes.gif

שמחה להעיד שלא זכיתי

וטוב שכך!!!!

אני לא יודעת על סמך מה הוא העלה את התפריט ההזוי הזה
ועם מי הוא בדק שאין בו סכנה לגוף
אבל מה הקשר בין כל זה לעיניין הפורום גם לא הבנתי

בקיצור
שייך למחלקת לא קשור לשום דבר בשום צורה והיגיון.
ראובן

מה קשור

ראובן • 28 במרץ 2010
שרשור זה נפתח בהקשר של שליטת האישה בגופה כמו גם יכולתה להסתייע באדונה לשם כך. מתכון האכילה שהוצע, מאפשר לאישה ליהנות מחילוף חומרים טוב יותר לאורך זמן, לרווחתה ולרווחת אדונה, גם אם תחזור לזלול לאחר אותם שלושה עשר ימים. טוב יעשו המקטרגים אם יביטו בדמותם במראה ולאחר מכן באדוניהם / שפחותיהם גם.

מבחינה בריאותית אין כל סכנה במתכון האכילה היפאני - אם בריאות האישה תקינה ואם היא מקפידה לשתות מים, כשני ליטרים מדי יום (שמונה כוסות). מבחינה אישית, שפחותי בעבר ובהווה נהנות ממזון משובח לגוף וגם לנפש, ולו מהטעם התועלתני שאני צריך אותן צלולות, חזקות ומחויכות. עליך להבין: אני לא דוגל בהרעבה, אלא בדייקנות במזונות - מבחינת סוג, איכות וכמות. אני בספק אם תמצאי אישה שתטען שהרעבתי אותה ויחד עם זאת, רוב הנשים שהיו שלי לפרק זמן משמעותי הפחיתו ממשקלן ובה בעת התחזקו.

מאחל לך חג חירות שמח, או לכל הפחות,
יציאה מעבדות ואל עבדות נבונה יותר,

R

נ.ב
1. סוגיית העישון: נשאלתי לגבי עישון במהלך שלושה עשר הימים המדוברים. למרבה הצער לא הצלחתי לקבל תשובה הולמת ממפתחי מתכון האכילה היפאני. כל שאוכל להציע הוא את דעתי: העישון מזרז את קצב חילוף החומרים בכדי רבע - כלומר הוא גורם רציני מבחינת תחלופת החומרים בגוף. אני סבור שאם העישון הינו חלק מהרגלי החיים שלך (יותר מ-5 סיגריות ביום) אז דווקא רצוי להמשיך לעשן אבל להקפיד לא לעשן יותר ממה שעישנת לפני תחילת שלוש עשרה הימים. אם העישון הינו תחביב חולף אצלך, אז אפשר וכדאי לנצל את ההזדמנות להתנקות ממנו ולו לאותם שלושה עשר ימים.

2. דיאטת אטקינס: נשאלתי למידת הדימיון בין מתכון האכילה היפאני לבין דיאטת אטקינס הידועה. לדעתי, אין דימיון בינה לבין המתכון היפאני. דיאטת אטקינס הינה ארוכת טווח, בעוד המתכון היפאני הינו קצר מועד. יתרה מזאת, אטקינס מבוססת על קטוזיס (המרה של שריפת פחמימות בשריפת שומנים) והתהליך הזה מסוכן לאורך זמן. קשה לי גם להתייחס ברצינות למתכון דיאטי המתיר תחליפי סוכר, שהינם מסוכנים מאוד בפני עצמם, לכל אדם באשר הוא.

אבקש לזכור כי איני סמכות קלינית וכל הידע שלי בתחום נובע מהשכלתי הכללית ונסיוני האישי. כל העושה שימוש במידע המצורף בשרשור זה עושה זאת על אחריותה בלבד, ובכל מקרה רצוי להיוועץ בבעלי מקצוע (דיאטן/ית, רופא/ת משפחה או תזונה), לפני קבלת החלטה.
Siren​(מתחלפת){Misha}
Siren​(מתחלפת){Misha} • 28 במרץ 2010
אני חסידה מאוד גדולה של תזונה בריאה וטבעית, ומשתדלת ליישם זאת על עצמי (עד כמה שאני מסוגלת). בכל מקרה, ממה שאני רואה כאן, המתכון הזה יעיל אולי לנשים עם בעיות עיכול שנמצאות באותו המשקל ואוכלות מאותו התפריט מידיי יום, במשך זמן רב,

אבל מרבית הנשים שאני מכירה, כולל אותי עצמי במהלך תקופות לחץ, ובאופן כללי בצד המערבי יותר של העולם, נוטות יותר לעלות ולרדת במשקל לעיתים קרובות. אני מאמינה שתפריט כזה רק יחזק את חוסר האיזון של המערכת, מהבחינה הזו. מה גם שהימנעות כמעט מוחלטת ממזון בבוקר וארוחה גדולה בצהריים מאוד לא ישימה ותגרום לחוסר נוחות גדול (חוסר תפקוד בבוקר, צורך עז בשינה בצהריים) במהלך יום עבודה שגרתי, אלא אם לוקחים חופשה עבור 13 הימים הללו.

מה שכן, סחטיין על ההשקעהicon_smile.gif
Christine Daae

מתכון לגברים שביננו...

Christine Daae • 28 במרץ 2010
מצורף מתכון תימני עתיק יומין לשיפור חילוף החומרים בגוף הגברי ולשמירה על מאזן נוזלים תקין (המתכון מיועד ל-13 ימים, שבתות וחגים):
ובכן:
בוקר: כוס עלי גת ללעיסה + כוס תה עם נענע ללא סוכר.
צהריים: כוס עלי גת ללעיסה, מרק רגל, רד-בול.
ערב: כוס עלי גת ללעיסה, פרי לבחירתך (רצוי אננס).
יש להקפיד על שתיית מים מרובה (מינימום 15 כוסות, שכן, איבוד הנוזלים בימי הדיאטה הנ"ל הוא רב).
דרך צלחה ובהנאה רבה לבנות הזוג שלכם...
קריס icon_lol.gif