סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בעד או נגד - קוס מגולח לסאבית.

Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 26 במרץ 2010
Brave Dwarf • 26 במרץ 2010
ואני קיוויתי שתדרשי (דן, תעצום את האוזניים ותסתום את העיניים. את המשפט הבא אתה לא אמור לקרוא) ממני שאלקק לך. נו טוב, מאז שכלובי הבטיח שיפצה אותנו על משהו שעולל ואני מה זה קיוויתי שישים איזה מישהי שבכל פעם שאכנס לכלוב תזנק עלי ותמצוץ לי, אבל הוא צייר בלונים בצד ימין של המסך ונתן לנו חודש מנוי זהב בחינם, אני הבנתי שכלוב זה לא בדיוק המקום בו מתגשמים חלומות.

ניקיון אמרת? או קיי. עשינו עסק (-:

(הלכתי לסיים לבנות את המעקה שכלול בעסקה שחתמתי עם זו ששלי. תאמיני לי תמונונת, את צריכה ללמוד ממנה איך סוגרים עִסְקָאות)

שבת שלום!
תמונה כפרית
תמונה כפרית • 26 במרץ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
ואני קיוויתי שתדרשי (דן, תעצום את האוזניים ותסתום את העיניים. את המשפט הבא אתה לא אמור לקרוא) ממני שאלקק לך. נו טוב, מאז שכלובי הבטיח שיפצה אותנו על משהו שעולל ואני מה זה קיוויתי שישים איזה מישהי שבכל פעם שאכנס לכלוב תזנק עלי ותמצוץ לי, אבל הוא צייר בלונים בצד ימין של המסך ונתן לנו חודש מנוי זהב בחינם, אני הבנתי שכלוב זה לא בדיוק המקום בו מתגשמים חלומות.

(הלכתי לסיים לבנות את המעקה שכלול בעסקה שחתמתי עם זו ששלי. תאמיני לי תמונונת, את צריכה ללמוד ממנה איך סוגרים עִסְקָאות)

שבת שלום!

icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

אם הייתי מציעה זאת היו מאשימים אותי בהתנהגות מגונה והטרדה מינית של גמד מהוגן.
ובכלל אני לתומי חשבתי, שזה כלול בעיסקה, הרי איך תבדוק שאכן עשית עבודה טובה???
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 26 במרץ 2010
בכל מקרה לא מגולח - זה עושה פצעים בעור ובלאגנים, ולבעלת עור רגיש שכמוני הצמיחה היא ממש גיהנום. אם כבר, אז שעווה, או כלום.
ובואו נראה אתכם גיבורים גדולים ומסירים את שיער הערווה שלכם, שולטים מסוקסים. אחרי זה נדבר..
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 27 במרץ 2010
Brave Dwarf • 27 במרץ 2010
תמונה כפרית כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

שבת שלום!

icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

אם הייתי מציעה זאת היו מאשימים אותי בהתנהגות מגונה והטרדה מינית של גמד מהוגן.
ובכלל אני לתומי חשבתי, שזה כלול בעיסקה, הרי איך תבדוק שאכן עשית עבודה טובה???

צוחק בקול. צודקת (מרכין ראש באשמה) ברור ש"זה" כלול בעסקה. מכך החל השרשור אחרי הכל.
מחבק אותך.

תמונונת, תודה על כיף של שיחה. (-:
kinkyman​(שולט)
לפני 14 שנים • 3 באפר׳ 2010

בעיני שיער ערווה הוא מאוד סקסי

kinkyman​(שולט) • 3 באפר׳ 2010
משולש, פס, או כל וואריאציה אחרת תמיד משמחים אותי.