subservient(נשלט) |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
subservient(נשלט) • 17 באפר׳ 2010
את מכירה אותי בכלל?
ומניין לך הבטחון שאני מחפש מפגש של פורקן והביתה? נראה כי את מתוסכלת בצורה נוראעת אני לא מסוג הגברים שכנראה ניצלו אותך וכראיה יש אנשים שפויים שחושבים כמוני |
|
subservient(נשלט) |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
subservient(נשלט) • 17 באפר׳ 2010
הפכת למגינת הנשים הלאומית?
|
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
אלימלך • 17 באפר׳ 2010
subservient בפרופילך מופיע המשפט הבא:
"מגדיר את עצמי כ"נישלט" לא בערך ולא כאילו". לדעת, נשלט שלא בערך ולא כאילו יכול לענות בקצת יותר כבוד לאשה, גם כשהוא לא מסכים עם דבריה. וועוד כתוב בפרופילך "מפנטז על היום בו העולם יהיה "owk" אחד גדול והנשים תשלוטנה בעולמינו". נראה לך שבעולם כזה אם מישהי תגיד לך משהו שלא מוצא חן בעיניך, אז אתה תוכל להגיד לה שהיא מתוסכלת. לגבי הסוגיה שהעלת מתאים לך תיקח, לא מתאים לך תברח. כל אחד יעשה כראות עיניו, אף אחת לא הצמידה לך אקדח לרקה ודרשה ממך בושם. אם יש גברים שאין להם בעיה לקנות לה בושם - שיבושם להם. ומי שלא מתאים לו - NEXT |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 17 באפר׳ 2010
ריפרף כתב/ה: עם בושם, בלי בושם,
אתה לא שם לב שהסיפור מסריח? אל תקנה לה כלום, לחות עד שתיפגשו וגם היא תראה רצינות מצידה. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Morticia • 17 באפר׳ 2010
ריפרף כתב/ה: Morticia כתב/ה: ריפרף כתב/ה: עם בושם, בלי בושם,
אתה לא שם לב שהסיפור מסריח? אני יכול להבין להביא מתנה למפגש אבל מה שאתה מתאר נשמע יותר כמו תאוות בצע ולא תאוות שליטה. לא שזה נורא לנסות פעם אחת ולהכוות קצת- לגיטימי. אבל ממה שתארת הבחורה לא ממש מעוניינת. וכן זה מאוד שכיח הסוג הזה של הניצול. יכול להיות שיש אנשים שזה מתאים להם, אבל במקומך לא הייתי מפתח ציפיות מהבחורה הזאת. ובאותה נשימה, לא הייתי מפתחת ציפיות גם מפותח הפוסט שום דבר לא מסעיר אותי אבל לא כל הנשים והגברים כאן מחפשים דרך מהירה לגמור והביתה ומי שכן, שלא יבכה שנפל על זונה ולא על מלכה שעוד קצת מכבדת את עצמה... פסדר מורטישה דחיל ראבק, כולם כבר מכירים את האג'נדות שלך, הבחור בא עם דילמה כמו שהיא, תשחררי לו קצת סלאק. דחיל רבאק ושאר הוראות הפעלה תשמור לחברות שלך הבחור בא מופתע שנפל על זונה מה שאני אומרת לא כזה שונה ממה שאתה או מישהו אחר כאן אמרו זה עושה אותי ממורמרת ובעלת אג'נדות? (מה? כמו למשל אג'נדת ה"בוא נקלקל את השפה העברית בכוונה ונקווה שחכמים יבינו שאנחנו עושים את זה כאות מחאה" למשל?) טוב או כמו שאוהבים לומר פה שלל שונאי הפולנים... שויין what fucking ever I ain't gonna slack you and I ain't gonna slap you המשך שבוע נפלא לשלל נטולי האג'נדות ואינסוף המתיקות בנשמה |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
ריפרף • 17 באפר׳ 2010
מורטישיה נשמה,
לא הבנתי ממה נעלבת. מהדחיל ראבק ? מהעברית המקולקלת שלי? תגידי, אני קראתי לך ממורמרת? מה הבעיה שלך ? מה את פקוקה? יש לך אג'נדות פמדומיות מאוד מסוימות אותן טרחת לשטוח על פני 2730 ההודעות שלך בפורום. וכאן, הבנאדם רק פתח תפה שלו ולא הספיק להגיד שום דבר שיעיד על כך שהוא מחפש זיון מהיר! לא יודע מה את רוצה לא ממנו ולא ממני. לא ניסיתי לריב איתך, ואני לא הולך להמשיך כי הדיון הזה כבר ירד מהפסים. |
|
Eta Carinae |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Eta Carinae • 17 באפר׳ 2010
צריך להיות חוק נגד מה שהיא עשתה לך. גם ביזבזת את כל זמנך עליה, ובסוף התברר שהיא בכלל זונה.
מישהי שהיא זונה צריכה להצהיר על כך מההתחלה |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Morticia • 17 באפר׳ 2010
Eta Carinae כתב/ה: צריך להיות חוק נגד מה שהיא עשתה לך. גם ביזבזת את כל זמנך עליה, ובסוף התברר שהיא בכלל זונה.
מישהי שהיא זונה צריכה להצהיר על כך מההתחלה אני מסכימה אבל חושבת שזה צריך להיות תקף לשני הצדדים באותה המידה גם גבר שמחפש מלכה לצורך מימוש פנטזיות מיניות צריך להיות ברור לגבי זה מהתחלה (סליחה אם אני פה יוצאת באג'נדות ממורמרות ואולי מייצגת את עצמי בלבד, אבל אני למשל לא מחפשת סאב שלא אכפת לו אם אני נשואה) ריפרף - מאחלת לך בריאות ושמחה בשבילך שזכית לומר את המילה האחרונה יצאת אכבר גבר |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
ריפרף • 17 באפר׳ 2010
[quote="Morticia"]
Eta Carinae כתב/ה: ריפרף - מאחלת לך בריאות ושמחה בשבילך שזכית לומר את המילה האחרונה יצאת אכבר גבר[/color][/size] זאת לא מילה אחרונה אם את מגיבה עליה. עכשיו זאת המילה האחרונה. בריאות ושמחה. |
|
SideWinder |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
SideWinder • 17 באפר׳ 2010
אני אומר לך על זה.
גם בשביל הסיכוי ובעיקר כדי שלא תישאר עם השאלה מה היה אילו? מקסימום ניסית ונשארת קירח בכמה שקלים וזה ישאר בינך לבינך. עדיף להצטער על דברים שעשית מאשר אלו שיכולת וחששת. יאללה, מה איכפת לך. |
|