סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חפירה: התייחסות לעבד כאל נקבה

קייסי
לפני 14 שנים • 18 באפר׳ 2010
קייסי • 18 באפר׳ 2010
דוכיפת כתב/ה:
בניוש הגבר אינו הופך להיות אשה.
הוא הופך להיות קריקטורה של אשה.
השולטת היא האשה האמיתית,המנויש כלי בידה לעשות בו כרצונה.
ההשפלה של המנויש טמונה בכך ש"הדבר האמיתי" עושה עם הקריקטורה כרצונה,ובעצם מראה לו שהוא לא אשה,לעולם לא יהיה.
פאה,בגדי אשה,דילדו בתחת לא יעשו ממנו אשה.והיא מבהירה לו את זה שוב ושוב.
הקריקטורה עם כל הרצון שלו לעולם לא יכול להיות אשה.המין העליון.
הוא יסתכל עליה,יעריץ אותה אבל מקומו לפניה ידוע לו היטב.על הגחון כמובן icon_smile.gif

יפהicon_smile.gif
נוצות ומסמרים
נוצות ומסמרים • 18 באפר׳ 2010
זאלופון -

הכלא שאין לו קירות פועל לשני הצדדים וכובל את שני המינים. בזמן שלגברים אסור להפגין התנהגות שנתפסת כנשית, נשים ננזפות על התנהלות גברית.

כל זה לא מבטל ואף מדגיש את העובדה שאנחנו חיים בחברה שיש בה היררכיה מגדרית-מעמדית. את זה ניתן ללמוד לא מכך שאנו טופלים סטריאוטיפים אישה על גבר ולהיפך, כי אם - כפי שכבר הסברתי - באופן מצויר כל מגדר בתוך הסיטואציה שמתיימרת לחקות אותו.

הבעיה בפמיניזציה איננה בבקשתה של האישה לחדור לגבר, בבקשתו של הגבר להחדר, או ברצונו ללבוש בגדי נשים. הבעיה בפמיניזציה היא שהאקט הנ"ל נעשה לרוב כחלק מסצנה שתכליתה להשפיל את הנשלט: בלוויית אקטים מנמיכים ומשפילים. סיטואציה היוצרת סמיכות בין ההשפלה לניוש. כלומר: להיות אישה = משפיל.

קייסי -

איך פמיניסטית לוחמת מרשה לעצמה להפוך לשפחה נרצעת של אדון כלשהו? כמו כל אישה אחרת. אני לא חושבת שפמיניסטיות מכוילות אחרת מנשים נורמליות (סליחה, אני יודעת שפמיניסטיות לא מכוילות אחרת מנשים נורמליות).

הטענה שלי איננה שפמיניסטיות לא צריכות לתת יד לBDSM - ממש לא. הטענה שלי אם בכלל היא שבעולם שוויוני הרבה פחות גברים ונשים היו רוצים לעסוק בBDSM.
בכוח המוח​(שולטת)

מ טורפת חפירות בע"מ

בכוח המוח​(שולטת) • 18 באפר׳ 2010
תיכף אני עושה לכם סדר כאן, על פי משנתי הסדורה חלקית : )

דבר אחד טוב קרה מהפוסט הזה - קראתי את "בואי נעוף" של זאלו בבלוג שלו.
לכו תקראו, זה בדס"ם במיטבו. אולי לא בדס"ם, אבל עדיין במיטבו..: )

ועכשיו דבר דבר על אופניו.

כן, גברים כותבים כאן בפרופיל:
אני מאמין שהאישה היא נזר הבריאה/ עליונה על הגבר/ זו שצריך לשרתה על גחון.
מאחר שאנחנו גם ככה קצת נהנות לחיות בסרט, אנחנו נוטות להסכים בהנהון איטי, ונוטות לחשוב כי מי שכותב דבר שכזה בוודאי מאמין בך.

ובכן, ראשית לכל, זה די תמים להאמין לגבר שעומד לו הזין, ולאדם שהוא גם בעל אינטרס ברור.
אנחנו חיים בחברה פטריכאלית, תכונות גבריות נחשבות כנעלות על תכונות נשיות כמכלול:
לתת - לקבל.
חשיבה אנליטית - תחושות רגשיות.
אסרטיביות - כניעות.
קור רוח - היסטריה.
זין-כוס.
שולט- נשלטת.

זה סדר הדברים הרגיל.
אלה התפישות החברתיות הכוללות, המוטמעות בכולנו.

השימוש שגבר עושה באמירה כזו, היא שימוש ציני, ולראיה - ברוב המקרים ניוש מייצר ריגוש כי מדובר בפן של השפלה.
גם המניישת מתייחסת לזה כאקט משפיל רוב הפעמים.
ושוב, כפי שאמרה נוצות, נדמה לי, לא מדובר ברצון לחוות קוויריות, אלא להפוך מוקדי כוח במשחק תפקידים, על מנת לייצר השפלה.

כשהופכים גבר לאישה בניוש, בעצם קיימת שם אמירה של: אתה נקבה, אתה חור, נשלט, רגשן, מתאווה וחסר שליטה במצב. אני מצליחה לקחת אותך למקום הזה דווקא כי אתה גבר שהזין שלך מוליך אותו..
למעשה, אני משתמשת בחוזק שלך כדי להפוך אותו לחולשה.

חוויות מהסוג הזה הן עוצמתיות ומשאירות החתמה עמוקה. לאחריהן הכמיהה למקום הזה ולמי שמספק את התחושה (השולטת) מייצרים בלבול רב במקביל להתמכרות עזה. ממילא אנחנו מבלבלים התמכרות בהתאהבות, והנה לנו מחלה המזינה מחלה.

אני לא נכנסת לסיבות שבגללן נשים זקוקות לכך, שאלה זו לא עלתה. אני כן אתייחס לשאלתה של ריר המסבירה כי בפנטזיה שלה שולטת יכולה להיות לא אטרקטיבית פיזית, כשהנשלט צריך להיות אטרקטיבי ומושך ולספק את צרכי ה"מלכה".

אם "מלכה" מסתובבת בנעלי עקב כי זה הפטיש של הנשלט, אם היא מטפחת את עצמה כי הנשלט רוצה אותה אטרקטיבית, הרי שבסופו של דבר הוא זה שמשרתים את צרכיו, לפחות לכאורה.

זה לא מדויק בעיני - לא מדובר בשירות צרכים פרופר, אלא במלחמה בזעיר אנפין. מלחמת מינים.
לגברים יש חולשות, ונשים מוזמנות להשתמש בחולשות הללו כדי לכבוש מעוזים. קשה לי להאמין שגברים, גם אלה הטוענים שנשים נעלות מגברים, יתנו את השליטה באמת ובתמים לאישה שאינה מרגשת אותם, תופסת אותם בחולשות, ו"מנצחת" אותם דווקא משום השימוש הזה. זה לא באמת משחק, ההשפעה של השולטת על הנשלט הינה אמיתית, היא מסממת אותו וממכרת אותו.
מהבחינה הזו שליטה לא ניתנת, אלא נלקחת.
Eta Carinae
Eta Carinae • 18 באפר׳ 2010
קיצר, הכל חרטא
אנחנו סתם רוצים שתזיינו אותנו בתחת
למה? כי זה ט-ו-ב icon_wink.gif

ועכשיו ברצינות,
גם לדעתי פמיניזציה לא בהכרח מתקשרת לבדסם, אבל בואו לא נשכח שזה קינקי. ובדסם זה בהחלט קינקי.
לפעמים השניים באים ביחד ולפעמים בנפרד, אבל הקשר כאן הוא טבעי- אלה לא דברים שרוב האנשים עושים, ובהחלט לא דברים ש"טבעי" לעשות.

למען האמת, הבדס"ם היום הפך להיות משהו כללי יותר, שמרמז על נטיות קינקיות באופן כללי. חלקם כנראה לא שויכו לקטגוריה באופן קלאסי.
אחרת איך תסבירו שבאתר הזה רובצים אוהבי הפמיניזציה, מלקקי הרגליים, אוהבי הכאב, (והשם ישמור) הזואופילים (או שזה לא באתר הזה?).
נילי ונילי
נילי ונילי • 18 באפר׳ 2010
דוכיפת כתב/ה:

זה מעניין.
ג'ודית באטלר אומרת על דראג שהוא יכול להוות טקטיקה למרי כנגד מגבלות המגדר. היא מתייחסת לדראג קווינז כמי שעושות חיקוי או פארודיה על נשיות ועל ידי כך שוברות, מכופפות ומשחקות עם גבולות המגדר.

אתה אומר כמעט את אותו הדבר, אבל עם פרקטיקות של ניוש בדסמי. זה מסקרן.
קייסי
קייסי • 18 באפר׳ 2010
נילי ונילי כתב/ה:
דוכיפת כתב/ה:

זה מעניין.
ג'ודית באטלר אומרת על דראג שהוא יכול להוות טקטיקה למרי כנגד מגבלות המגדר. היא מתייחסת לדראג קווינז כמי שעושות חיקוי או פארודיה על נשיות ועל ידי כך שוברות, מכופפות ומשחקות עם גבולות המגדר.

אתה אומר כמעט את אותו הדבר, אבל עם פרקטיקות של ניוש בדסמי. זה מסקרן.

נכון. גם מושאי החיקוי של הדראג הן לא נשות עסקים בחליפת עסקים מאופקת אלא נשים מוגזמות ורוויות מלודרמה, ריטות ואילנה אביטליות למיניהן, שהכל אצלן זועק הפרזה ונשיות על סף הגיחוך (אם לנסח בעדינות).
רפאל
רפאל • 18 באפר׳ 2010
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא
אנחנו סתם רוצים שתזיינו אותנו בתחת.

אני מסכים עם זה מאוד.

כמעט כל הפסיכולוגים מסווגים את התשוקה של גברים ללבוש בגדי אישה כצורה של פטישיזם. כלומר, כתשוקה עזה ומפותחת לגרביונים, נעלי עקב, וכל הדברים האינטימיים האלו שנשים לובשות. כמעט אף פעם לא מדובר עיסוק אותנטי בשליטה או בהשפלה. אבל מה, זה בדרך כלל מביך עבור גבר להגיד "אני רוצה ללבוש בגדי אישה". וכשנבוכים מתחילים ללכת סחור סחור ולהתפלסף. אז מוכנים לגייס כל פילוסופיה של השפלה ושליטה ומגדר וג'ודית בטלר בשביל לממש את הפטיש. אלא שכל החפירות האלו אינן מכוונות אל חקר האמת, אלא למימוש של הפטיש באופן פסיבי ולא כנה: "מה, אם לא אלבש את גרביונים תענישי אותי?"

גם 90% מהפלצנות האינטלקטואלית שמוצאים בשרשורים כאלו אינה אלא פלרטטנות בנושא ניוש בדיאלקט אקדמי-קונטיננטלי.
נילי ונילי
נילי ונילי • 18 באפר׳ 2010
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

כמעט כל הפסיכולוגים מסווגים את התשוקה של גברים ללבוש בגדי אישה כצורה של פטישיזם. כלומר, כתשוקה עזה ומפותחת לגרביונים, נעלי עקב, וכל הדברים האינטימיים האלו שנשים לובשות. כמעט אף פעם לא מדובר עיסוק אותנטי בשליטה או בהשפלה. אבל מה, זה בדרך כלל מביך עבור גבר להגיד "אני רוצה ללבוש בגדי אישה". וכשנבוכים מתחילים ללכת סחור סחור ולהתפלסף. אז מוכנים לגייס כל פילוסופיה של השפלה ושליטה ומגדר וג'ודית בטלר בשביל לממש את הפטיש. אלא שכל החפירות האלו אינן מכוונות אל חקר האמת, אלא למימוש של הפטיש באופן פסיבי ולא כנה: "מה, אם לא אלבש את גרביונים תענישי אותי?"

גם 90% מהפלצנות האינטלקטואלית שמוצאים בשרשורים כאלו אינה אלא פלרטטנות בנושא ניוש בדיאלקט אקדמי-קונטיננטלי.

ילדים חביבים,
בהודעה זו נשכחה המילה "לדעתי". עיזרו, ילדים, לרפאל למצוא מחדש את הענווה בכתיבת תגובות בפורום. ציבעו אותה בצבעים עליזים ואולי תוכלו לזכות בפרסים.
בכוח המוח​(שולטת)
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

למה זה מביך אותו לומר את זה בעצם? כי גבר שרוצה להרגיש אישה זה משהו מביך? משפיל?
בזה נוגע הפוסט עצמו, לא?
בכוח המוח​(שולטת)
נילי ונילי כתב/ה:
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

ילדים חביבים,
בהודעה זו נשכחה המילה "לדעתי". עיזרו, ילדים, לרפאל למצוא מחדש את הענווה בכתיבת תגובות בפורום. ציבעו אותה בצבעים עליזים ואולי תוכלו לזכות בפרסים.

אוף. יש לי פנטזיות נוראיות שאת מורה ללשון בתיכון.
עכשיו את רק מחזקת את זה..

זה לא עוזב אותי, עם ה-88% מופקרות שלך : )