DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 14 שנים •
14 במאי 2010
לפני 14 שנים •
14 במאי 2010
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 14 במאי 2010
Anox כתב/ה: ברור שלא חייבת..
השאלה היא האם גבר כזה ירצה שהזין שלו יהיה שימושי בזמן הסשן, כבר הכרתי כאלו שרצו להרגיש כמה שיותר אישה. קודם - בזמן הסשן הוא לא גבר. הוא אשה. שפחה מושפלת ליתר דיוק. מנטלית. חיצונית. הכל. שנית - תלוי במלכה. אם היא תרצה להלביש את הכוסית שלה יפה יפה ולהשאיר את הזין בולט ככה כמו איזה איבר גברי חביב שמוצג לראווה בצורה דיי משפילה, אדרבא. ואם היא תרצה להצניע את אותו איבר, גם אפשרי. להשתמש בו כדגדגן שרק חש מגע אך לעולם לא בולט מהגוף. שתי הדרכים קסומות בדרכן. |
|
לפני 13 שנים •
3 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
3 בפבר׳ 2011
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 3 בפבר׳ 2011
בזאת תם הדיון?
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
3 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
3 בפבר׳ 2011
הדורבנים(נשלט) • 3 בפבר׳ 2011
חס וחלילה, זה שרשור מקסים!
ואיזה כיף ש"יונה וולך חשבה על זה קודם..." מבחינת פרקטיות של האישה השולטת, תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי שהכי פרקטי שהוא יהיה פעם גבר מאצו, פעם אישה כנועה, פעם עם זין ופעם בלי. פעם אינסטלטור שעיר, ופעם "פילוזוף". לפי מה שהיא רוצה. יש המון אפשרויות. הלוואי שהייתי יותר ורסטילי בעצמי.. הרעיון שגבר יהיה אישה כנועה לסבית הוא מגניב. יש משהו נורא מעורר בהגדרות האלה של הזהות המינית, ובקיבוע שלהם ברגע מסוים של האקט. |
|
שמעון התרסי |
לפני 13 שנים •
7 בפבר׳ 2011
Re: אז ליתר בטחון
לפני 13 שנים •
7 בפבר׳ 2011
שמעון התרסי • 7 בפבר׳ 2011
ריפרף כתב/ה: לא הצלחתי להחליט אם זה מתבקש או שמא טרוויאלי:
אתה חברה שלי/ יונה וולך http://www.youtube.com/watch?v=Yp4AClDCt1U&feature=related הִיא אוּלַי לֹא יוֹדַעַת וְאוּלַי גַּם לֹא תֵּדַע שֶׁהִיא לֶסְבִּית שֶׁמַּעֲדִיפָה בַּחוּרִים וְאַתָּה הוֹמוֹ שֶׁמַּעֲדִיף בַּחוּרוֹת .... לסבית ממין זכר זה עוד מילא, מה לגבי הומו שמעדיף בחורות? יש כאן מישהו מהחוג ללימודי קווירים (חוץ ממני) שיכול לתת פה את הדעת? אגב, הגדרות זה נושא חביב, כולנו מאוד נגד, אבל האתר פה הרי וירטואלי ואין פה אף אקט אלא רק טקסט. אז אני לא יכול לחטוף פה פליק, אני יכול לדבר על זה, כבר זו הגדרה. הצהרה על נטייה. אני כותב בלשון זכר- הגדרה. לא חייבים להשתמש במרכאות וסיומת "יסט" כמו מזוכיסט כדי לחטוא בהגדרות. כעת, מה היתה השאלה? אה כן, השאלה היא: על קו הרצף המגדרי בין גבר ואישה, ועל רצף הנטייה המינית בין סטרייט להומו. איפה אתה רואה את עצמך יא "נשלט"? |
|
חיפושית Carlo |
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
Re: אז ליתר בטחון
לפני 13 שנים •
10 בפבר׳ 2011
חיפושית Carlo • 10 בפבר׳ 2011
שמעון התרסי כתב/ה: ריפרף כתב/ה: לא הצלחתי להחליט אם זה מתבקש או שמא טרוויאלי:
אתה חברה שלי/ יונה וולך http://www.youtube.com/watch?v=Yp4AClDCt1U&feature=related הִיא אוּלַי לֹא יוֹדַעַת וְאוּלַי גַּם לֹא תֵּדַע שֶׁהִיא לֶסְבִּית שֶׁמַּעֲדִיפָה בַּחוּרִים וְאַתָּה הוֹמוֹ שֶׁמַּעֲדִיף בַּחוּרוֹת .... לסבית ממין זכר זה עוד מילא, מה לגבי הומו שמעדיף בחורות? יש כאן מישהו מהחוג ללימודי קווירים (חוץ ממני) שיכול לתת פה את הדעת? אגב, הגדרות זה נושא חביב, כולנו מאוד נגד, אבל האתר פה הרי וירטואלי ואין פה אף אקט אלא רק טקסט. אז אני לא יכול לחטוף פה פליק, אני יכול לדבר על זה, כבר זו הגדרה. הצהרה על נטייה. אני כותב בלשון זכר- הגדרה. לא חייבים להשתמש במרכאות וסיומת "יסט" כמו מזוכיסט כדי לחטוא בהגדרות. כעת, מה היתה השאלה? אה כן, השאלה היא: על קו הרצף המגדרי בין גבר ואישה, ועל רצף הנטייה המינית בין סטרייט להומו. איפה אתה רואה את עצמך יא "נשלט"? מעניין.... שאלה שהופנתה לבנות ("מה דעתכן?"), בעקבות הערה שנאמרה על ידי בת, בפורום "הבנות על הבנות", הניבה עד כה, למיטב אבחנתי והבחנתי, תגובות של בנים בלבד, למעט בת אחת (שלא שולטת בבנים ו"לא בעסק"). מעניין גם שאם כבר עלתה השאלה, איש לא הציע לבחון אותה מנקודת מבטה של "שולטת". ש"ה -- במודע או שלא, ציטטת בשינוי קל אך משמעותי מהשיר הנפלא והכל כך רלבנטי של יונה וולך. אתה שואל איפה אני רואה את עצמי (ואתה את עצמך) על "קו הרצף המגדרי... ועל רצף הנטייה המינית". בעוד שיונה וולך כותבת: "רוצה להתקיים להשאר בחיים / להמשיך קו רצף של הוייה / שלא נחתך". ואולי שם, במילים הפשוטות האלה, נמצאת התשובה. הסובייקטיביות האנושית היא הפלא הגדול של היקום, כתב אדמונד הוסרל. הניסיון לחפש הגדרות אובייקטיביות, גמישות ומתקדמות ככל שתהיינה, הוא בעצמו כובל ומונוליטי. והרי אנחנו מפציעים ומתקיימים באינסוף מופעים. התשובה אם כך, לטעמי, היא שאין תשובה. שהככות, כלומר ה"היות כך", כפי שאנחנו, כל אחד מאיתנו באופן הייחודי והמיוחד לנו, באותו רגע חד פעמי ובר חלוף, מגדירה את עצמה. אנחנו נעים על רצף ההוייה הזה, שוולך כותבת עליו, טרנסיטביים (כפי שהציעה איב קוסופסקי סדגויק בספרה "אפיסטמיולוגיה של הארון") וקלי רגליים. מנסים להשתחרר מהשלשלאות וכדורי הברזל שהחברה כורכת סביב רגלינו (זה לא סוג הכבילות והקשירות שאנחנו אוהבים!). נכון, אתה צודק ש"ה, הגדרות צצות בכל מיני מקומות. והעברית, כמו שיונה וולך כתבה פעם, היא סכס מאנייק... (יונה נהגה לאיית סכס, עם האות כ) מכריחה אותך לדבר בגוף זכר או נקבה.אבל הבה נקרא תיגר על הגדרות, לא? הבחירה של ר"ר ב"אתה חברה שלי" של יונה וולך (בלי ספק משוררת הבדס"מ האולטימטיבית) נבונה ורגישה. אני קורא, כמוך דומני, את השיר הזה כסוג של GENDERFUCK. ובמילותיו של משורר מופלא ואהוב אחר, וולט ויטמן -- מתוך השיר I SING THE BODY ELECTRIC: The love of the body of man or woman balks account, the body itself balks account ומ-SONG OF MYSELF : Very well then, I contradict myself. I am large. I contain multitudes בדיון הזה אני מתייצב אפוא בהוייה, במקום שאינו תלוי בתכנים או פעולות וביצוגים שלהם. במקום שמכיל סתירות (ולעתים סטירות...), אבל גם רוחב התודעה, רוחב הלב, וריבוי מימדים. ואלה הם הרי דברים שאין להם שיעור. סופשבוע נעים, היו בטוב. |
|
לפני 13 שנים •
14 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בפבר׳ 2011
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 14 בפבר׳ 2011
באמת מעניין למה יחסית הרבה גברים ענו
|
|
שמעון התרסי |
לפני 13 שנים •
14 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 בפבר׳ 2011
שמעון התרסי • 14 בפבר׳ 2011
DickLa כתב/ה: באמת מעניין למה יחסית הרבה גברים ענו
לי יש השערה נושנה כי בבסיס של משחקי השליטה עומדים חילופי תפקידים מגדריים. יכול להיות אולי שלגברים (שמערצים נשים) קל יותר לדבר על זה ולעשות את הטקסים האלו באופן מפורש ולהודות ש"עכשיו אנחנו משחקים בחילופי תפקידים מגדריים". ואולי (אפילו יותר הגיוני) שכמו שאנחנו אוהבים את הדומיננטיות שלנו בסופו של דבר נשיות וכוסיות (הרי לא היינו רוצים לעשות סשן עם איזה יוסי בובליל עם כוס- לא בקטע גזעני, כסטריאוטיפ לגבריות קיצונית) ככה גם הנשים רוצות את הסאבים שלהן מסוקסים. דיקלה, את רוצה שולטת גברית? כמה נשלטים מחפשים כזה דבר? |
|
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 4 בינו׳ 2012
שמעון התרסי כתב/ה: DickLa כתב/ה: באמת מעניין למה יחסית הרבה גברים ענו
לי יש השערה נושנה כי בבסיס של משחקי השליטה עומדים חילופי תפקידים מגדריים. יכול להיות אולי שלגברים (שמערצים נשים) קל יותר לדבר על זה ולעשות את הטקסים האלו באופן מפורש ולהודות ש"עכשיו אנחנו משחקים בחילופי תפקידים מגדריים". ואולי (אפילו יותר הגיוני) שכמו שאנחנו אוהבים את הדומיננטיות שלנו בסופו של דבר נשיות וכוסיות (הרי לא היינו רוצים לעשות סשן עם איזה יוסי בובליל עם כוס- לא בקטע גזעני, כסטריאוטיפ לגבריות קיצונית) ככה גם הנשים רוצות את הסאבים שלהן מסוקסים. דיקלה, את רוצה שולטת גברית? כמה נשלטים מחפשים כזה דבר? לא בקטע של לרדת על אנשים (כמו שאתה כתבת בסוגריים) אבל יש בתחום לא מעט שולטות שנשיות זה לא מה שהיה עולה לי לראש כאשר נתקלתי בהן. ועובדה יש קהל ויש ביקוש (שוב, באמת לא בקטע של לרדת על אנשים). ויש בזה משהו - הערצה לנשיות. מרוב המשיכה יש רצון לפעמים "להיות כמו". |
|
up u rs(אחרת) |
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
4 בינו׳ 2012
up u rs(אחרת) • 4 בינו׳ 2012
[א quote="DickLa"]
Anox כתב/ה: ברור שלא חייבת..
השאלה היא האם גבר כזה ירצה שהזין שלו יהיה שימושי בזמן הסשן, כבר הכרתי כאלו שרצו להרגיש כמה שיותר אישה. קודם - בזמן הסשן הוא לא גבר. הוא אשה. שפחה מושפלת ליתר דיוק. מנטלית. חיצונית. הכל. שנית - תלוי במלכה. נשמה-עד שתחתוך את הזיין-אתה גבר לכל דבר. לא לסביתו לא נעליים-אלא גבר סטרייט עם פטיש לבגדי אשה. יאפ. האמת כואבת.[fade][B] |
|
שוסי |
לפני 12 שנים •
12 בינו׳ 2012
לפני 12 שנים •
12 בינו׳ 2012
שוסי • 12 בינו׳ 2012
טרנסיות שלוקחות הורמנים נשים אך לא עברו ניתוח ממשי לשינוי מין הן/ם זכרים לדעתך?
|
|