סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה זה קורה..?

Morticia
לפני 14 שנים • 21 במאי 2010
Morticia • 21 במאי 2010
Eta Carinae כתב/ה:

עוד לא פגשתי את האישה שאוהבת גברים פסיביים, לא משנה אם היא שולטת או לא. זה הולך רק להפך, לא חסרים גברים שמחפשים נשים פסיביות (להערכתי אפילו רובם של הגברים)

וואו, זה נורא עגום מה שרשמת כאן

ושוב נשמע לי קצת כמו הכללה מעט גסה, אפילו אם יש בה מן האמת.

אני לא יודעת מה זה גבר פסיבי, אני יודעת שאני לא צריכה לבטל כליל את האדם שמולי כדי להרגיש שיש מקום עבורי ושאני רואה באינדיבידואליזם של האחר ברכה.
אני אעדיף לרקוד את הטנגו שלי בשניים ואני לא מתחייבת בזאת שלא ארצה להיות המובילה.

מצחיק שרבים הגברים המכנים עצמם נשלטים ובעצם נרתעים מאוד מנשים שאינן פסיביות (דומיננטיות ישמור השם!)
פעמים רבות גברים רודפים אחרי זו שלא רוצה עד שהם מכניעים אותה ואז חיים חיי נישואים מלאים בבגידות ונטולי אהבה.
לאנשים מסויימים זה נוח אני מניחה.

אבל בסופו של דבר אני בספק אם יש לגבר מקום נכון יותר מזה שיהיה עבורו אצל אישה שבאמת מאוהבת בו, מה שבוודאי לא אמור לגרוע משליטתה, לא על פי משנת האישה בנוגע לשליטה (שהיא די שונה להערכתי מזו של הגבר) וברור שאם הוא מספיק בן אדם להעריך אותה על זה ולהשיב לה בהתמסרות אין קץ, אז זה בטח המקום גם הכי נכון בשבילה
Eta Carinae
Eta Carinae • 21 במאי 2010
Morticia כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:

עוד לא פגשתי את האישה שאוהבת גברים פסיביים, לא משנה אם היא שולטת או לא. זה הולך רק להפך, לא חסרים גברים שמחפשים נשים פסיביות (להערכתי אפילו רובם של הגברים)

וואו, זה נורא עגום מה שרשמת כאן

ושוב נשמע לי קצת כמו הכללה מעט גסה, אפילו אם יש בה מן האמת.

אני לא יודעת מה זה גבר פסיבי, אני יודעת שאני לא צריכה לבטל כליל את האדם שמולי כדי להרגיש שיש מקום עבורי ושאני רואה באינדיבידואליזם של האחר ברכה.
אני אעדיף לרקוד את הטנגו שלי בשניים ואני לא מתחייבת בזאת שלא ארצה להיות המובילה.

מצחיק שרבים הגברים המכנים עצמם נשלטים ובעצם נרתעים מאוד מנשים שאינן פסיביות (דומיננטיות ישמור השם!)
פעמים רבות גברים רודפים אחרי זו שלא רוצה עד שהם מכניעים אותה ואז חיים חיי נישואים מלאים בבגידות ונטולי אהבה.
לאנשים מסויימים זה נוח אני מניחה.

אבל בסופו של דבר אני בספק אם יש לגבר מקום נכון יותר מזה שיהיה עבורו אצל אישה שבאמת מאוהבת בו, מה שבוודאי לא אמור לגרוע משליטתה, לא על פי משנת האישה בנוגע לשליטה (שהיא די שונה להערכתי מזו של הגבר) וברור שאם הוא מספיק בן אדם להעריך אותה על זה ולהשיב לה בהתמסרות אין קץ, אז זה בטח המקום גם הכי נכון בשבילה

אמנם הכללות, אבל דיי נוח לי איתן icon_smile.gif. אני חושב שהייתה כאן איזו אי-הבנה. הכוונה שלי בפאסיבי היא קרובה יותר לזו שתיאר אנדרפוט לגבי עצמו. גברים שקטים וביישנים לא נתפסים טוב אצל נשים, ולא משנה איך הם נראים (אולי פרט למקרים קיצוניים במיוחד).
עם זאת, גברים רבים צדים ומחפשים נשים בעלות אופי כזה (אם הן נראות בסדר).

ולמען האמת אני חושב שהרוב המוחלט של הנשלטים מחפש נשים בעלות בטחון עצמי ודומיננטיות באופיין, גם מחוץ לחדר המיטות.
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
כמו תמיד אני יוצאת דופן. icon_smile.gif אני אוהבת גברים עדינים, ביישנים, שקטים. לא סובלת בחורים קולניים או רעשניים. תמיד אעדיף את הבחור השקט שיושב בפינה מאשר את מסמר הערב.
כמובן, אין זה אומר שאני לא רוצה שלבחור תהיה דיעה משלו. בחור יכול להיות שקט ודעתן, אין שום סתירה בין שתי התכונות הללו.
Morticia
Morticia • 21 במאי 2010
RIR כתב/ה:
כמו תמיד אני יוצאת דופן. icon_smile.gif אני אוהבת גברים עדינים, ביישנים, שקטים. לא סובלת בחורים קולניים או רעשניים. תמיד אעדיף את הבחור השקט שיושב בפינה מאשר את מסמר הערב.
כמובן, אין זה אומר שאני לא רוצה שלבחור תהיה דיעה משלו. בחור יכול להיות שקט ודעתן, אין שום סתירה בין שתי התכונות הללו.

אני לגמרי אתך ודווקא מבחינתי את כאן לא כזו יוצאת דופן
בביישנות הגברית יש המון המון קסם

אבל אם יש מי שנוח לו לחשוב אחרת... למה שנהרוס לו?

icon_biggrin.gif
מורטי כפרה עליך, את בטח לא רומזת, חלילה, שאני לא מיוחדת???

את יודעת מה מצחיק אותי בכל פעם מחדש? שגברים חושבים שאנחנו חושבות כמוהם בענייני בחורים. למשל, נניח שנתון בחור כלשהו, חמוד להפליא, עדין, מקסים, חכם, מתוק - כל מה שצריך בגבר. במקרה כזה, בחורה תסתכל על הבחור ונשמתה תיעתק, ואילו בחור יסתכל עליו ויגיד: "פחחח, זה גבר זה? מי תרצה אותו?"

אחת הדוגמאות הטובות לעניין זה היא של רקדני בלט. כשאני חושבת על רקדן בלט אני חושבת על בחור חסון, שרירי, גמיש, בנוי היטב. מישהו שהייתי רוצה לעשות, לכל הפחות. לעומת זאת, כשבחור חושב על רקדן בלט, הוא חושב: "פחחח, הומו". או על רקדן סלסה; אני מסתכלת על רקדן סלסה, רואה איך הוא מזיז את התחת וחושבת על ההשלכות של זה. בחור מסתכל על רקדן סלסה, וחושב: "פחחח, הומו". טוב, הוא לא מתוחכמים מידי...

מצחיק נורא כמה שהם טיפשים, לא?

(מצד שני, כשאני רואה פריחה מגעילה גם אני תוהה מי ירצה אותה, ומסתבר שיש כאלה שרוצים. נו, שיבושם להם.)
SideWinder
SideWinder • 21 במאי 2010
מה שבא לנו בקלות, באותה קלות אנו נוטים לאבד בו עניין.
כאלה אנחנו.
נשים וגברים.
Morticia
Morticia • 21 במאי 2010
SideWinder כתב/ה:
מה שבא לנו בקלות, באותה קלות אנו נוטים לאבד בו עניין.
כאלה אנחנו.
נשים וגברים.

יותר מדוייק יהיה לומר שהרבה פעמים אנחנו לא יודעים להעריך את מה שהיה לנו עד שאנחנו מאבדים אותו - זה לא עושה אותו פחות שווה

RIR, את מצחיקה אותי!

icon_biggrin.gif
לפרוטוקול אני רוצה לציין, שאצלי זה לא ממש ככה: אם אני מתחילה עם גבר והוא לא מעוניין, אני מאבדת עניין די מהר. אם אני מתחילה עם גבר והוא נענה לי, אני דואגת לזה שהוא ירגיש שלהיענות לי היה הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לו.
(כאן רציתי לכתוב: "ואם אני מתחילה עם גבר והוא משחק משחקים, אני מבינה שעשיתי טעות וממשיכה הלאה." אבל זה משהו שטרם קרה לי, כך שאני מניחה שזה לא רלוונטי.)

מורטי, אז אני מבינה שאני בכל זאת מיוחדת בעיניך? icon_redface.gif icon_redface.gif יאי, האח הידד!
נולי
לפני 14 שנים • 22 במאי 2010
נולי • 22 במאי 2010
תהיה סמרטוט
אבל
עם עמוד שדרה ואופי!

זה לא אומר שליטה מלמטה. בכלל לא.
פשוט תראה שיש בך משהו מעבר לסמרטוטיות.
משהו מרתק, מענין, משהו שיגרום לנו לרצות עוד.
והכי חשוב תהיה נעים הליכות.
בהצלחה.
N
Eta Carinae
לפני 14 שנים • 22 במאי 2010
Eta Carinae • 22 במאי 2010
Morticia כתב/ה:
RIR כתב/ה:

אני לגמרי אתך ודווקא מבחינתי את כאן לא כזו יוצאת דופן
בביישנות הגברית יש המון המון קסם

אבל אם יש מי שנוח לו לחשוב אחרת... למה שנהרוס לו?

icon_biggrin.gif

אם היית מכירה אותי, היית יודעת שדווקא נוח לי לחשוב שמה שאמרתי לא נכון. לצערי, נשים לא אוהבות גברים עדינים ושקטים, אלא גברים מנופחים מעצמם ובעלי עודף בטחון עצמי.