Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
אני מאוד רגועה
והמילים שנאמרו נאמרו על אותו אדם הוא הצדיק את זה היטב בהתנהגותו זה לא נאמר עליך אז אני מציעה שתרגע גם אתה |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
אני מציעה לקחת נשימה עמוקה...
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
מישלי • 26 במאי 2010
ושכולנו נרגע !
ועכשיו כשאנחנו רגועים... מה הפוסט הזה עושה בכלל ב"הבנות על הבנים" ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ולדעתי הצנועה בנושא, וזו רק דעתי, והיא רק שלי, ואני ממש לא מכלילה, ולא כותבת בשם אף אחד... יחסי שליטה אינם שיוויוניים (הפתעה?), ומתוך זה, יש את הצד הדומיננטי ה"שולט" והצד המתמסר ה"נשלט". נניח... ורק נניח... שאני משוייכת... (טוב, לא רק נניח, אבל לצורך הדיון וכדי שלא יעשו בי לינץ'): זה אומר שאני שייכת לו, הוא לא שייך לי ! אני שלו ! הוא לא שלי ! זה לא תמיד קל להפנמה, זה לפעמים מנוגד לאינסטינקטים של ההישרדות, אבל זה חלק מהתהליך. וכן, כל מערכת יחסים כזו שונה ומיוחדת, נקבעת ומוסכמת ע"י הצדדים שבמערכת. בין אם ה"חוזה" הוא על בלעדיות הדדית, או על בלעדיות חד-צדדית, או כל קונסטלציה אחרת. משיחות עם חברים וחברות קרובים, אצלם מקובל משהו אחר ממה שמוסכם ביני ובין זה שאליו אני משוייכת. וזה יפה, שיש גיוון ויש מיוחדות ויש שוני. תודה על ההקשבה ( : מיש |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
אם הוא באמת מלך, אדון, שולט או איך שתרצי לקרוא לזה
הוא יהיה מסור אלייך לא פחות ושלך בריבוע |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
בכוח המוח(שולטת) • 26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: אם הוא באמת מלך, אדון, שולט או איך שתרצי לקרוא לזה
הוא יהיה מסור אלייך לא פחות ושלך בריבוע מורטישיה - קשרים בין אנשים לא חייבים להיות מאוזנים בבחינת "אני שלך ואת שלי" יש אינסוף אפשרויות, אנשים נמצאים במקומות שונים ובסיטואציות שונות. אני לא חושבת שדברים נאמדים באופן הליניארי הזה. אני מכירה ממש מקרוב קשרים שהם לכאורה לא מאוזנים מהבחינה הזו, אבל מספקים, מפרים ומעצימים יותר מהרבה קשרים "מאוזנים". ותאמיני לי, האדון של מיש הוא מלך, ממש כמו שהיא נסיכה. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
'בכוח המוח' כתב/ה: Morticia כתב/ה: אם הוא באמת מלך, אדון, שולט או איך שתרצי לקרוא לזה
הוא יהיה מסור אלייך לא פחות ושלך בריבוע מורטישיה - קשרים בין אנשים לא חייבים להיות מאוזנים בבחינת "אני שלך ואת שלי" יש אינסוף אפשרויות, אנשים נמצאים במקומות שונים ובסיטואציות שונות. אני לא חושבת שדברים נאמדים באופן הליניארי הזה. אני מכירה ממש מקרוב קשרים שהם לכאורה לא מאוזנים מהבחינה הזו, אבל מספקים, מפרים ומעצימים יותר מהרבה קשרים "מאוזנים". ותאמיני לי, האדון של מיש הוא מלך, ממש כמו שהיא נסיכה. בחיי לא מכירה אותו גם לא אותה ואת קצת פספסת פה את הפואנטה אני בטוחה שלא בכוונה גם שפחה יכולה להיות בכלל לא שלך היא רק שיחקה אתך ולא להשתייך זו לא ההגדרה לשליטה מבחינתי לפחות וגם לי מותר להביע את דעתי סליחה אם זה פוגע במישהו באיזו צורה... ואנא הפסיקו לנסות לחנך אותי ללא הרף - אני ממש לא בקטע ונושאת 16 שנות לימודים על גבי, בלי עין הרע, שלא נדבר על 34 שנות ניסיון בחיים האלה עם צורך בועט להבין דברים בדרכי ובזמן שלי, בלי להתחייב לאף נורמה ומבלי לגרוע את זכותי להתמסר לה עד אין קץ אם זה מה שראיתי לנכון |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: Morticia כתב/ה: אם הוא באמת מלך, אדון, שולט או איך שתרצי לקרוא לזה
הוא יהיה מסור אלייך לא פחות ושלך בריבוע מורטישיה - קשרים בין אנשים לא חייבים להיות מאוזנים בבחינת "אני שלך ואת שלי" יש אינסוף אפשרויות, אנשים נמצאים במקומות שונים ובסיטואציות שונות. אני לא חושבת שדברים נאמדים באופן הליניארי הזה. אני מכירה ממש מקרוב קשרים שהם לכאורה לא מאוזנים מהבחינה הזו, אבל מספקים, מפרים ומעצימים יותר מהרבה קשרים "מאוזנים". ותאמיני לי, האדון של מיש הוא מלך, ממש כמו שהיא נסיכה. בחיי לא מכירה אותו גם לא אותה ואת קצת פספסת פה את הפואנטה אני בטוחה שלא בכוונה גם שפחה יכולה להיות בכלל לא שלך היא רק שיחקה אתך ולא להשתייך זו לא ההגדרה לשליטה מבחינתי לפחות וגם לי מותר להביע את דעתי סליחה אם זה פוגע במישהו באיזו צורה... ואנא הפסיקו לנסות לחנך אותי ללא הרף - אני ממש לא בקטע ונושאת 16 שנות לימודים על גבי, בלי עין הרע, שלא נדבר על 34 שנות ניסיון בחיים האלה עם צורך בועט להבין דברים בדרכי ובזמן שלי, בלי להתחייב לאף נורמה ומבלי לגרוע את זכותי להתמסר לה עד אין קץ אם זה מה שראיתי לנכון תני לי להסביר לך שוב, והפעם לאט - קשרים בין אנשים לא חייבים להיות מאוזנים בבחינת "אני שלך ואת שלי" יש אינסוף אפשרויות, אנשים נמצאים במקומות שונים ובסיטואציות שונות. אני לא חושבת שדברים נאמדים באופן הליניארי הזה. אני מכירה ממש מקרוב קשרים שהם לכאורה לא מאוזנים מהבחינה הזו, אבל מספקים, מפרים ומעצימים יותר מהרבה קשרים "מאוזנים". ותאמיני לי, האדון של מיש הוא מלך, ממש כמו שהיא נסיכה. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
בכח המוח, סלחי לי אם לא אצטרף למחול הלא מאוד מזמין הזה שלך
אבל עם המהירות של דברייך לא היתה לי שום בעייה בכלל אין לי אתך שום בעיה נסי לא למצוא בעייה ביכולת להבין אותי תקבעי לעצמך את הקצב |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: בכח המוח, סלחי לי אם לא אצטרף למחול הלא מאוד מזמין הזה שלך
אבל עם המהירות של דברייך לא היתה לי שום בעייה בכלל אין לי אתך שום בעיה נסי לא למצוא בעייה ביכולת להבין אותי תקבעי לעצמך את הקצב אני חושבת שיש דרך לייצר תקשורת בין אנשים. אפשר גם לומר: מעניין, לא חשבתי על זה ככה, באמת שאפשר לראות את הדברים בפרספקטיבה שונה, זה מעניין איך שאת/ה מציג את הדברים, זה גורם לי למתוח את המחשבה, או: אני מבינה שיש גם את הדרך הזו והיא לגיטימית, בשבילי היא לא מתאימה/עובדת. אנחנו בסה"כ מחליפים כאן דעות, זה הכל. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
'בכוח המוח' כתב/ה: Morticia כתב/ה: בכח המוח, סלחי לי אם לא אצטרף למחול הלא מאוד מזמין הזה שלך
אבל עם המהירות של דברייך לא היתה לי שום בעייה בכלל אין לי אתך שום בעיה נסי לא למצוא בעייה ביכולת להבין אותי תקבעי לעצמך את הקצב אני חושבת שיש דרך לייצר תקשורת בין אנשים. אפשר גם לומר: מעניין, לא חשבתי על זה ככה, באמת שאפשר לראות את הדברים בפרספקטיבה שונה, זה מעניין איך שאת/ה מציג את הדברים, זה גורם לי למתוח את המחשבה, או: אני מבינה שיש גם את הדרך הזו והיא לגיטימית, בשבילי היא לא מתאימה/עובדת. אנחנו בסה"כ מחליפים כאן דעות, זה הכל. את מצחיקה |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
ל'בכוח' (ומשהו קטן למורטישיה)
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
מישלי • 26 במאי 2010
'בכוח המוח' כתב/ה: Morticia כתב/ה: אם הוא באמת מלך, אדון, שולט או איך שתרצי לקרוא לזה
הוא יהיה מסור אלייך לא פחות ושלך בריבוע מורטישיה - קשרים בין אנשים לא חייבים להיות מאוזנים בבחינת "אני שלך ואת שלי" יש אינסוף אפשרויות, אנשים נמצאים במקומות שונים ובסיטואציות שונות. אני לא חושבת שדברים נאמדים באופן הליניארי הזה. אני מכירה ממש מקרוב קשרים שהם לכאורה לא מאוזנים מהבחינה הזו, אבל מספקים, מפרים ומעצימים יותר מהרבה קשרים "מאוזנים". ותאמיני לי, האדון של מיש הוא מלך, ממש כמו שהיא נסיכה. 'בכוח' - הסמקת אותי בענק.... אותך למלך !! מורטישיה - אני לא הזכרתי את המילים: מלך או אדון, אז אם את כבר מכניסה לי מילים לפה - במקרה בחרת את הנכונות !! |
|