the rain song |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
the rain song • 26 במאי 2010
נילי ונילי כתב/ה: אפילו בתור ונילית את לא יכולה סתם ככה להשתחרר על דעת עצמך
מה זאת אומרת? לא הבנתי |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
נילי ונילי • 26 במאי 2010
the rain song כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: אפילו בתור ונילית את לא יכולה סתם ככה להשתחרר על דעת עצמך
מה זאת אומרת? לא הבנתי עזבי, אני סתם מפיצה את המרמור שלי החוצה. תתעלמי מזה. |
|
Master Bruce |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Master Bruce • 26 במאי 2010
טוב אני אכתוב מה שכתבתי לך בבלוג אבל בניסוח קצת אחר.
כאשר מדובר במערכת בדסמ של 24\7 או כאשר מדובר במערכת יחסים בה נשאר הסטטוס קוו לאורך זמן מבחינת מי השולט ומי הנשלט לדעתי יש פוטנציאל מאד חזק להפיכה של הקשר לסוג של אונס. השפחה יכולה מאד בקלות להגיע למצב שבו מבחינה רגשית היא לא יכולה להניע את עצמה לעזוב, והשולט נמצא במקום שבו מאד בקלות הוא יכול למנוע ממנה לעזוב גם אם היא באמת רוצה. עם כל הכבוד למילת בטחון (ויש הרבה כבוד כמובן), כאשר השליטה היא מנטלית וחזקה מספיק השפחה לא יכולה להביא את עצמה למקום שבו היא בכלל אומרת אותה, אפילו אם בפועל היא נמצאת במקום רע מאד ובמצוקה של ממש. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Here And There(נשלטת) • 26 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: טוב אני אכתוב מה שכתבתי לך בבלוג אבל בניסוח קצת אחר.
כאשר מדובר במערכת בדסמ של 24\7 או כאשר מדובר במערכת יחסים בה נשאר הסטטוס קוו לאורך זמן מבחינת מי השולט ומי הנשלט לדעתי יש פוטנציאל מאד חזק להפיכה של הקשר לסוג של אונס. השפחה יכולה מאד בקלות להגיע למצב שבו מבחינה רגשית היא לא יכולה להניע את עצמה לעזוב, והשולט נמצא במקום שבו מאד בקלות הוא יכול למנוע ממנה לעזוב גם אם היא באמת רוצה. עם כל הכבוד למילת בטחון (ויש הרבה כבוד כמובן), כאשר השליטה היא מנטלית וחזקה מספיק השפחה לא יכולה להביא את עצמה למקום שבו היא בכלל אומרת אותה, אפילו אם בפועל היא נמצאת במקום רע מאד ובמצוקה של ממש. אני חושבת שהפוטנציאל של הקשר להפוך לאונס זה תלוי המצב הנפשי של הנשלטת, ולא תלוי משך הזמן שהם ביחד. אם יש לה בעיות אז כבר בהתחלה יהיה לה קשה לתפקד. אם היא בריאה, למה שפרק זמן ארוך בקשר (רגיל או טוטאלי ) ישנה את האופי ומצב הנפשי שלה? |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לילימיי(שולטת) • 26 במאי 2010
ברור! כי הרי ה ח ו פ ש מתחיל מבפנים... |
|
אישה קצת אחרת(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
אישה קצת אחרת(נשלטת) • 26 במאי 2010
בהמשך לשאלתך,,
אם השולט מחליט לא לשחרר את השפחה שלו, אז היא תישאר שלו? גם אם היא לא רוצה???? להתחלת קשר צריכים שניים, לסיום רק אחד. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
נוריתE • 26 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: טוב אני אכתוב מה שכתבתי לך בבלוג אבל בניסוח קצת אחר.
כאשר מדובר במערכת בדסמ של 24\7 או כאשר מדובר במערכת יחסים בה נשאר הסטטוס קוו לאורך זמן מבחינת מי השולט ומי הנשלט לדעתי יש פוטנציאל מאד חזק להפיכה של הקשר לסוג של אונס. השפחה יכולה מאד בקלות להגיע למצב שבו מבחינה רגשית היא לא יכולה להניע את עצמה לעזוב, והשולט נמצא במקום שבו מאד בקלות הוא יכול למנוע ממנה לעזוב גם אם היא באמת רוצה. עם כל הכבוד למילת בטחון (ויש הרבה כבוד כמובן), כאשר השליטה היא מנטלית וחזקה מספיק השפחה לא יכולה להביא את עצמה למקום שבו היא בכלל אומרת אותה, אפילו אם בפועל היא נמצאת במקום רע מאד ובמצוקה של ממש. נכון. ולשם כך כשמישהי מרגישה מצוקה היא צריכה לדעת לפחות, לבקש עזרה. |
|
דורון גונן |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
ציטוט תגובתי
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
דורון גונן • 26 במאי 2010
לדעתי, העברת שליטה מצד הנשלטת אל השולט באופן שתיארת, גם על הזכות להשתחרר, היא משהו מיוחד מאוד.
זו העברת שליטה באופן הנקי והמושלם ביותר. אצלי היא תעורר כבוד עמוק. בנוסף, לדעתי האישית, גישה כמו שלך גם תעורר או תחזק אהבה עמוקה אצל שולט ראוי. |כן| |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
נוריתE כתב/ה: shanytopper כתב/ה: טוב אני אכתוב מה שכתבתי לך בבלוג אבל בניסוח קצת אחר.
כאשר מדובר במערכת בדסמ של 24\7 או כאשר מדובר במערכת יחסים בה נשאר הסטטוס קוו לאורך זמן מבחינת מי השולט ומי הנשלט לדעתי יש פוטנציאל מאד חזק להפיכה של הקשר לסוג של אונס. השפחה יכולה מאד בקלות להגיע למצב שבו מבחינה רגשית היא לא יכולה להניע את עצמה לעזוב, והשולט נמצא במקום שבו מאד בקלות הוא יכול למנוע ממנה לעזוב גם אם היא באמת רוצה. עם כל הכבוד למילת בטחון (ויש הרבה כבוד כמובן), כאשר השליטה היא מנטלית וחזקה מספיק השפחה לא יכולה להביא את עצמה למקום שבו היא בכלל אומרת אותה, אפילו אם בפועל היא נמצאת במקום רע מאד ובמצוקה של ממש. נכון. ולשם כך כשמישהי מרגישה מצוקה היא צריכה לדעת לפחות, לבקש עזרה. סליחה שאני פה רגע מתערבת אבל אני חייבת לשאול ברשותכן... זה פה דיבור במסגרת פנטזיות שמותר לומר הכל או שיש אשכרה נשים שנקלעות למצב כזה? כי למי הן יתלוננו? למי שיפקפק בבריאות הנפשית שלהן וישפוט אותן על העוולות שנעשו בהן? העיקר שהוא בריא ושולט... |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Here And There(נשלטת) • 26 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: עם כל הכבוד למילת בטחון (ויש הרבה כבוד כמובן), כאשר השליטה היא מנטלית וחזקה מספיק השפחה לא יכולה להביא את עצמה למקום שבו היא בכלל אומרת אותה, .
למה אתה יוצא מתוך הנחה שחוסר היכולת של הנשלטת להתנגד לקשר זוהי פטנקציה של רמת השליטה המנטלית בה? לפי מה שאתה אומר, ברגע שהם מגיעים לרמת שליטה מנטילת גבוהה, היא הופכת להיות שטופת מח ללא רצונות משלה או יכולת להתנגד. איך הגעת לזה? |
|