שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

"קוגר" איך זה מתחבר?

מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
לפני 14 שנים • 11 ביוני 2010
נורית יקירתי,
אני מקווה שברור שדבריי לא נאמרו בתור ביקורת, חלילה, אלא באמת כתהייה כנה. מה ההבדל בין חוסר התאמה (לכאורה) בשל פער גילאים, לבין כל חוסר התאמה (לכאורה) אחר - פער בהשכלה, בתחומי העניין, בטעם מוזיקלי ועוד?
מנקודת המבט שלי, מאוד תלוי מה אני מחפשת. אם אני מחפשת רק זיון (או רק סשן, לצורך העניין), אזי הפרש הגילאים לא ממש משנה. סיפרה לי כאן נשלטת בת 40 פלוס שהיה לה סשן עם שולט בן 20 וקצת, וזה היה ממש סבבה. אם כבר, הייתי אומרת שבתור נשלטת זה יכול להיות אפילו יותר משפיל, במובן מסוים, להישלט ע"י מישהו שאת רואה כילד. אבל זה כבר עניין אחר.
אם אנחנו מדברים על מערכת יחסים רצינית, מעבר ליחסי שליטה, זה כבר סיפור שונה לגמרי. מצד אחד, אני לא יודעת אם מערכת יחסים רצינית עם מישהו שצעיר ממני בעשר שנים (למשל) זה רעיון טוב כל כך. בכל זאת, גיל 32 זה לא גיל 22. מצד שני, עד לא מזמן הייתי מאוהבת קשות בבחור שצעיר ממני בשמונה וחצי שנים. כך שקריטריונים "יבשים" כמו גיל לא בהכרח מהווים אינדיקציה.
מה שכן, יש נקודה אחת בה אני חייבת לסתור את עצמי לחלוטין: אני לא רואה את עצמי בשום סוג של קשר מיני עם בחור מבוגר ממני. בואו נגיד שמישהו בגילי זה ממש גבולי, מישהו מבוגר ממני - ממש לא מתקבל על הדעת. שוב, תמיד ייתכנו יוצאי דופן. אולי אתאהב במישהו בן גילי, או אפילו שמבוגר ממני בשנה או שנתיים. אבל הסבירות לכך נמוכה מאוד.
Lakshmi​(נשלטת)
לפני 14 שנים • 11 ביוני 2010
Lakshmi​(נשלטת) • 11 ביוני 2010

כמה קשקושים יש כאן...!נו באמת..

טוקסיק, אני יכולה להבין לגמרי למה את אוהבת מבוגרים, תאמיני לי שיש כ"כ הרבה בחורות כמוך
אין מה לעשות, הניסיון והבגרות זה משהו מושך

דקלה,
גיל- זה לא רק גיל
גיל זה שלב בחיים ופערים
שברוב המקרים, זה מה שיוצר המון בעיות במערכות זוגיות עם פערי גילאים

מעבר לזה, אני יכולה להבין אותך נוריתE, אצל גברים לא משנה בני כמה הם, הם עדיין מתנהגים בצורה פחות בוגרת ממה שתנהג בחורה, אז מן הסתם אם הוא קטן ממך בעשור..

לסיכום,
אני מניחה שזה אפשרי, אין הרבה זוגות כאלו באופן לא מפתיע בכלל

מהסיבה הפשוטה, כל אחד נמצא במקום אחר בחיים שלו..