בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אז ככה,

Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 18 ביוני 2010
Brave Dwarf • 18 ביוני 2010
נוריתE כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
ו

נורית!
סופסוף הבנתי על מה את מדברת!

נורית, אז לך רחשו כבוד ובהתאם להתנהגותו של הרב, מסיפורך, אני מבין ומתאר לעצמי שגם ילדי הישיבה שלו למודי סבלנות ואהבה כלפי ה"אחר" (למרות שבעיניהם לא היית ה"אחר", אני יכול רק לנחש לאיזה זרם השתייכו אותם "תלמידי ישיבה", אלא שזה שייך לשרשור אחר באתר אחר), אבל לא כל "תלמידי ישיבה" נוהגים כך. קו ב"ב-ר"ג-ת"א, שונה מאוד מקווי ירושליים כמו גם אלו המשתמשים בהם.

אני בעצמי זוכר איך באחד המצעדים נדקרו אנשים על ידי חרדים. אז יש ויש. ועדיין הסיפור שלך הוא אחד מאלו שצריך להניח את הידיים על הכרס, להתנדנד קמעא ולספר בערב שבת בתום הדלקת נרות. (-:

אז,להבין ממך?שה"אויב" לא צריך להשמע או לעשות משהו בכדי להיות שם?
מספיק ,שיודעים,שהוא קיים.?
אבל רצוי לפעמים שיעשה משהו כדי להזכיר לכולם מי הוא באמת בכדי להצדיק את עצם קיומו כאוייב?
או שצריך לעשות אי אילו פרובקציות ע''מ כדי להוציא אותו לפעמים מאלמוניותו?
אני לא מבינה.

ישבו הבחורים בשקט ואיך שהם ירדו שמעתי את כל השינאה מתפרצת,זאת היתה הנקודה שלי.
אבל הרי "גם אויב שקט הוא אויב".

העיניין הוא,למי שלא הבין עדיין, שאני לא "בעד" אף קבוצה,
כי יש כאלו שרואים באלו שלא "תומכים" בהם,כחלק מה"אויב",או גרוע מזה.
אני רק ציינתי פה לאורך השבוע האחרון דפוס התנהגות שמשום מה רק אני טרחתי לציין אותו.
כי אני בתכלס שאלתי מה שונים אילו מאילו?
ואז התשובה המתבקשת היא "אנחנו צודקים," אבל מי הם האנחנו האלו? כשהטקטיקות בתכלס לא משתנות,אלא רק,המחנות.

נורית, אני לא יודע מה אתך, אבל אם אנשים באדום היו מנסים לדקור אותי בכל פעם שאני עובר ברחוב, הייתי מתחיל לשנוא את האנשים באדום.
כי המחקר האחרון שקראתי קובע שמדקירה מתים וכי נורא לא בריא למות.
the rain song
the rain song • 18 ביוני 2010
שאלתי היא, האם היית שונא את כל האנשים באדום או רק באופן ספציפי את אלו שניסו לדקור אותך?
Brave Dwarf
the rain song כתב/ה:
שאלתי היא, האם היית שונא את כל האנשים באדום או רק באופן ספציפי את אלו שניסו לדקור אותך?

הייתי שונא את כל אלו שלבושם מצביע על הלך רוח ויותר מכך על הלך אמונה. חרידי הדוקר הומוסקסואל אינו דוקר אותו כי הוא (החרדי) לובש שחורים אלא כי בדת שלו רשום שלהיות הומוסקסואל זה חטא. והלבוש שהוא לובש הינו עוד אחת מהדרכים שלו (כמו גם שנאת אלו השופכים את זרעם לשווא, לא נימולים, גוים וכו') להשתייך לאותה קבוצה הדוגלת בדעות אלו.

אז כן, בוודאי. הייתי שונא את כולם באותה מידה בה אני שונא את כל אלו שרצים לקראתי עם רימון ביד. גם אם לעיתים הם מתפוצצים בדרך.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 18 ביוני 2010
the rain song כתב/ה:

זה שכל השאר לא ניסו לדקור לא אומר:

א. שהם לא יעשו את זה מחר
ב. שהם לא מאמינים בזה.
Brave Dwarf
PussyeL כתב/ה:
the rain song כתב/ה:

א. שהם לא יעשו את זה מחר
ב. שהם לא מאמינים בזה.

נכון.

זה אומר שברגע הנתון לא היה להם הטריגר. לו קבוצה של הומואים הייתה עוברת אצלהם ברחוב הם היו דוקרים ואלו שלא, היו מעוותים את פרצופם. האינטליגנטיים יותר היו יורקים בתוך הממחטה ומרביצים תפילה אחת למען חלאת אדם זו תמחק מפני העולם. הצדיקים היו מתפללים שאלוהים יעזור לחוטאים הטמאים וירפאם.

תגובה טבעית של אדם - להתגונן. לא לשווא החוק מגדיר הריגה, רצח ו/או הגנה עצמית. הם מתגוננים מעצם קיומו של השונה, השונה מתגונן (זאלופון באיזה שרשור כאן לפני שבוע הגדיר את זה מעולה) למען להתקיים.
Lakshmi​(נשלטת)
Brave Dwarf כתב/ה:
PussyeL כתב/ה:
the rain song כתב/ה:

א. שהם לא יעשו את זה מחר
ב. שהם לא מאמינים בזה.

נכון.

זה אומר שברגע הנתון לא היה להם הטריגר. לו קבוצה של הומואים הייתה עוברת אצלהם ברחוב הם היו דוקרים ואלו שלא, היו מעוותים את פרצופם. האינטליגנטיים יותר היו יורקים בתוך הממחטה ומרביצים תפילה אחת למען חלאת אדם זו תמחק מפני העולם. הצדיקים היו מתפללים שאלוהים יעזור לחוטאים הטמאים וירפאם.

תגובה טבעית של אדם - להתגונן. לא לשווא החוק מגדיר הריגה, רצח ו/או הגנה עצמית. הם מתגוננים מעצם קיומו של השונה, השונה מתגונן (זאלופון באיזה שרשור כאן לפני שבוע הגדיר את זה מעולה) למען להתקיים.

הם מנסים להתגונן בעיקר מתרבות רעה, לא מוכנים שהילדים שלהם יראו דבר כזה, נפגשו אי פעם עם דברים שהם לא בתוך המסגרת המותרת, ככה הם קוראים לזה...

אני חושבת שאתמול בג"ץ פעם ראשונה! עשה משהו שבאמת חיובי וחשוב, לגבי הנושא הזה, אגב.
Brave Dwarf
HAHAHA

שלשום עשה בג"ץ, אמש הם התפראו.
גדולים. 2500 איש. את כולם לחלק בין עזה ללבנון עכשיו. ואז יהיה לנו אחלה צבא (ההומואים יסתדרו עם רפיח). (-:
ליצנים.
the rain song
the rain song • 18 ביוני 2010
והנה נתתם, כל אחד בדרכו שלו הגדרה לא רעה כלל למושג "שנאת חינם"
Brave Dwarf
the rain song כתב/ה:

ואת בא לך להביע את דעתך או שבאת לכאן לפתוח שרשור בנושא מחוצ'קני YNET, להוסיף משפט נוסף למדורה ואז לאבחן פסיכולוגית את אלו שבקטעי משפטים על מרבד אינטרנטי מסורס אמרו את אשר על לבם?

כי אם כן, אז גם זה בסדר. (-:
איש איש ואבחנותיו.
Lakshmi​(נשלטת)
the rain song כתב/ה:

אויש נו, די עם ההתתייפייפיות הזו,

לשנוא מישהו שמאמין בהגזע שלו טוב מאחרים- זו לא שנאת חינם

לשנוא מישהו שלא מאמין בקיום שלך- זו לא שנאת חינם.

להגיד שנאת חינם, זה לא להבין בשיט מה הולך מסביבך, תפתחי עיניים.