לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

"..בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך ...&a

קייסי
לפני 14 שנים • 26 ביוני 2010
קייסי • 26 ביוני 2010
שואפת להיות כתב/ה:
קייסי כתב/ה:
קייסי כתב/ה:
מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.

*אם הבועל הזה.
(שלא יתפוס אותי ב"שגיאות כתיב מחרידות").

זאת לא פעם הראשונה שאני נתקלת בזה...
אם כולם לועגים לו, לא מסכימים איתו ומחשבים אותו למטרד, מאיפה הפחד הזה מתגובתו לשגיאות כתיב? אם כך, דעתו כן חשובה.

לגבי האובססיה שלו, סוג של התגננות
מסכן
אבל לא מרחמת עליו

ג'יזס, בנות, על סרקזם שמעתן? הודעה זו נכתבה באירוניה, אם זה לא הובן למישהו.

מישהו טרח פעם להציץ בטקסט שלו, על גודש המשפטים העילגים, התחביר הגרוע ושגיאות הכתיב?
האמת שאני דוקא לא זוקפת דברים כאלה לחובתו של איש, כי אנשים כותבים במהירות ושולחים ללא הגהה בלהט הויכוח. אבל כשהוא השתלח במישהי על רקע שגיאת הקלדה אקראית שלה זה באמת היה היפוך משעשע בעיני.
אילו היתה לי אנרגיה לכך, הייתי מלקטת מקבץ קטן של עילגויות שלו, ומדביקה עליהן את ההשתלחות שלו בה.
שוסי
שוסי • 26 ביוני 2010
מה זה משנה איך הוא כותב,הנקודה היא שכאשר את טעית,את מיהרת לתקן,לפני שהוא יבחין בדבר.
עריכה:אין באמירה זו שום דבר שיוצא נגד עמדתך הליגיטימית לחלוטין כמובן,אלא ציון עבודה פשוטה שקצת נעלמת מן העין לעיתים.
שוסי
שוסי • 26 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
מה זה משנה איך הוא כותב,הנקודה היא שכאשר את טעית,את מיהרת לתקן,לפני שהוא יבחין בדבר.
עריכה:אין באמירה זו שום דבר שיוצא נגד עמדתך הליגיטימית לחלוטין כמובן,אלא ציון עובדה פשוטה שקצת נעלמת מן העין לעיתים.
מUחדת
מUחדת • 26 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:
עריכה:אין באמירה זו שום דבר שיוצא נגד עמדתך הליגיטימית לחלוטין כמובן,אלא ציון עובדה פשוטה שקצת נעלמת מן העין לעיתים.

מה העניין?
קייסי עשתה בדיוק את מה שאני הייתי עושה בלי קשר לאק"ד.
מותר לתקן טעות, בעיקר כשהיא מפריעה לך בעין-
ומהכרותי את קייסי מדובר באישה ששמה לב לפרטים הקטנים וכותבת בעברית תקנית
ודעותיו של האדון ש"מד מעניינות לה את האצבע הקטנה בכף רגלה השמאלית.
לכתוב "מיהרת לתקן לפני שהוא יבחין בדבר" זה טיפה מוזר, שלא לומר-
פספוסו של העיקר וההומור הדק.

גם תיקנה וגם הרימה להנחתה.

על החתום:
מטה הדוברות וההסברה של מדיניות קייסי בארץ ובתפוצות.
קייסי
קייסי • 26 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
עריכה:אין באמירה זו שום דבר שיוצא נגד עמדתך הליגיטימית לחלוטין כמובן,אלא ציון עבודה פשוטה שקצת נעלמת מן העין לעיתים.

שוב לא הובנתי נכונה, כנראה.
לא מיהרתי לתקן, מיהרתי למנף את זה לדאחקהicon_smile.gif.
עשיתי זאת באמצעות ציטוט טרי יחסית של הבועל, שהוציא שגיאת הקלדה של מישהי מפרופורציות. לטעמי יש איזו אירוניה מובנית בכך שאדם מסוגו מכתיר זוטות כמו פליטת מקלדת אקראית 'מחרידות'.
אבל כנראה נחפזתי לתת קרדיט לשוכני הפורום שהענין יובן מבלי שאצטרך להסבירicon_smile.gif.
זו הרי לא הפעם הראשונה ששגיתי, אני משוכנעת, ממש כמו רבים אחרים, אך זו הפעם הראשונה שטרחתי "לתקן". ולא בכדי.
שוסי

אולי במקרה קייסי, זה ספיצפית לא נכון,

שוסי • 26 ביוני 2010
אבל אני מדברת על מגמה אוניברסלית יותר שמראה כיצד מצד אחד כולם נורא בזים לנ"ל,מצד שני מאוד חשוב להם להוכיח לו שהוא טועה והם צודקים.
אם לאף אחד הוא לא מזיז והדעות שלו לא באמת מעניינות,
למה כמעט כולם כ"כ מתאמצים להוכיח לו כל הזמן שהוא טועה?
קייסי
קייסי • 26 ביוני 2010
מUחדת כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:

מה העניין?
קייסי עשתה בדיוק את מה שאני הייתי עושה בלי קשר לאק"ד.
מותר לתקן טעות, בעיקר כשהיא מפריעה לך בעין-
ומהכרותי את קייסי מדובר באישה ששמה לב לפרטים הקטנים וכותבת בעברית תקנית
ודעותיו של האדון ש"מד מעניינות לה את האצבע הקטנה בכף רגלה השמאלית.
לכתוב "מיהרת לתקן לפני שהוא יבחין בדבר" זה טיפה מוזר, שלא לומר-
פספוסו של העיקר וההומור הדק.

גם תיקנה וגם הרימה להנחתה

על החתום:
מטה הדוברות וההסברה של מדיניות קייסי בארץ ובתפוצות.

אוי מיוחדת, אני אוהבת את המטה שלך...

ו
seelinewoman

שגיאות כתיב

seelinewoman • 26 ביוני 2010
קייסי כתב/ה:
שואפת להיות כתב/ה:
קייסי כתב/ה:
קייסי כתב/ה:
מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.

*אם הבועל הזה.
(שלא יתפוס אותי ב"שגיאות כתיב מחרידות").

זאת לא פעם הראשונה שאני נתקלת בזה...
אם כולם לועגים לו, לא מסכימים איתו ומחשבים אותו למטרד, מאיפה הפחד הזה מתגובתו לשגיאות כתיב? אם כך, דעתו כן חשובה.

לגבי האובססיה שלו, סוג של התגננות
מסכן
אבל לא מרחמת עליו

ג'יזס, בנות, על סרקזם שמעתן? הודעה זו נכתבה באירוניה, אם זה לא הובן למישהו.

מישהו טרח פעם להציץ בטקסט שלו, על גודש המשפטים העילגים, התחביר הגרוע ושגיאות הכתיב?
האמת שאני דוקא לא זוקפת דברים כאלה לחובתו של איש, כי אנשים כותבים במהירות ושולחים ללא הגהה בלהט הויכוח. אבל כשהוא השתלח במישהי על רקע שגיאת הקלדה אקראית שלה זה באמת היה היפוך משעשע בעיני.
אילו היתה לי אנרגיה לכך, הייתי מלקטת מקבץ קטן של עילגויות שלו, ומדביקה עליהן את ההשתלחות שלו בה.

אל תילחצי, זה בסדר. כמי שמקצועה הוא מלים אני מעידה על כך ששגיאות הכתיב, הניסוח, הדקדוק והקוהרנטיות בכתוביו כבר עוברות את גבול הסביר שנהוג לייחס לאצבע קלה על המקלדת.
וזה גם מה שמטריף אותו - בכל פעם שמוכיחים לו שהכתיבה שלו לוקה בחסר ואינה כבירה ונשגבת כפי שהוא מאמין - הוא מתחרפן. ויורד למידת המכנסיים כמובן, כי מה עוד יש לו לומר? כל אדם והמגבלות שלו.
seelinewoman

Re: יו אב"ב...

seelinewoman • 26 ביוני 2010
מישלי כתב/ה:
אתה אובססיסיבי !! icon_eek.gif

מילא, היית מתעסק כל היום במשהו ש"עושה לך את זה", בתאווה שלך, בהנאה שלך.
אבל אתה מתעסק באופן כפייתי, בדיוק בדבר שממנו אתה נרתע ושאליו אתה מתנגד.

icon_idea.gif או, זהו שזה בדיוק מה שהוא עושה:
מתעסק אך ורק בנשים שעושות לו את זה באמת.
זאת התאווה האמיתית שלו.
מזה הוא שואב הנאה, ואם פעם חשבתי שאצלו זה בהפוך על הפוך, היום ברור לי שזה בדיוק להפך:
אישה שמנה היא הפטיש האמיתי של שולט הכאפות שלנו.
אין מנוס, עם אובססיה לא מתווכחים, במיוחד כשהיא מוכחת קבל עם ועדה שוב ושוב.

איייףףף, גם אני מתחילה לפתח אובססיה לחרדון iloveu.gif מה זה אומר עליי??!!! icon_profilekiss.gif
Rise

Re: קטע מסרטו של צ'.צ'פלין, "אורות הכרך"

Rise • 26 ביוני 2010
מUחדת כתב/ה:
icon_eek.gif

scratchead.gif

crazzzy.gif

sleep1.gif

מה שהיא אמרה