ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

יש לי שאלה!

שרמומית
לפני 14 שנים • 8 ביולי 2010

Re: יש לי שאלה!

שרמומית • 8 ביולי 2010
לשאלתך.
מי שכותב בלוג בשביל עצמו ולא בגלל הצפיות, לא מעניין אותו מה אנשים אחרים חושבים.
the rain song
לפני 14 שנים • 9 ביולי 2010
the rain song • 9 ביולי 2010
ככל שמכירים יותר אנשים, רמת החשיפה יורדת.
מכירה את "ניק לצרכי כתיבה"?
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}

נטלי כתב/ה:
לשאלתך.
בתיאוריה זה נכון, בפועל - לא מדויק.
כמובן, אני יכולה להעיד רק על עצמי. מצד אחד אני כותבת בשביל עצמי. אני כותבת כי זה עוזר לי להשתחרר, עוזר לי לפרוק. מצד שני, משמח אותי לראות כשיש הרבה צפיות, ועוד יותר משמח אותי לקרוא תגובות של אנשים שאהבו.
שרמומית

שרמומית • 9 ביולי 2010
RIR כתב/ה:
נטלי כתב/ה:
לשאלתך.
כמובן, אני יכולה להעיד רק על עצמי. מצד אחד אני כותבת בשביל עצמי. אני כותבת כי זה עוזר לי להשתחרר, עוזר לי לפרוק. מצד שני, משמח אותי לראות כשיש הרבה צפיות, ועוד יותר משמח אותי לקרוא תגובות של אנשים שאהבו.

אני יכולה להגיד לך על עצמי, כשהתחלתי לכתוב את הבלוג שלי, לפני איזה 5 שנים, הייתי מקפיצה לעצמי פוסטים רק בגלל הצפיות, לא כתבתי בשביל עצמי, כתבתי כדי שיקראו אותי, שיגיבו לי, הייתי נכנסת במיוחד לאתר כדי לבדוק את הצפיות , נו, את יודעת, מכורה כבדה (=
רק אחרי שנתיים שלוש זה עבר לי.
והיום, כשאני עוקבת אחרי הצפיות, אני מוצאת את עצמי אומרת ... "נו טוב, קראו אותי 50 אנשים, אני לא אשב ואכתוב פוסט כדי שיהיו לי עוד צפיות"
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}

נטלי כתב/ה:
RIR כתב/ה:
נטלי כתב/ה:
לשאלתך.

אני יכולה להגיד לך על עצמי, כשהתחלתי לכתוב את הבלוג שלי, לפני איזה 5 שנים, הייתי מקפיצה לעצמי פוסטים רק בגלל הצפיות, לא כתבתי בשביל עצמי, כתבתי כדי שיקראו אותי, שיגיבו לי, הייתי נכנסת במיוחד לאתר כדי לבדוק את הצפיות , נו, את יודעת, מכורה כבדה (=
רק אחרי שנתיים שלוש זה עבר לי.
והיום, כשאני עוקבת אחרי הצפיות, אני מוצאת את עצמי אומרת ... "נו טוב, קראו אותי 50 אנשים, אני לא אשב ואכתוב פוסט כדי שיהיו לי עוד צפיות"
נו, לפחות זה עבר לך. icon_wink.gif