שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עליתי על זה!

לבטוב​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 15 ביולי 2010
לבטוב​(לא בעסק) • 15 ביולי 2010
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
לבטוב, המילה עבד לא שווה ל"אדם במצב צמח". איזה שטויות. אם אתה מגדיר את עצמך כעבד וידרשו ממך לעקור ציפורניים עם פלאייר אתה תעשה את זה. כן? זה הרי גדל חזרה.

בתקופות עבדות עתיקות שהעבדות הייתה בכפיה לאדון הייתה הזכות לעשות כל העולה ברוחו כולל קטיעת איברים (כמו שנעשה לקונטה קינטה)

כיום הכל נעשה מרצון וברצון טוב של שני הצדדים ואז צריך להבדיל בין סאב לעבד.
לשניהם לפני כל תהליך יש תאום ציפיות וגבולות

רק שמכאן מתחיל ההבדל.
לסאב יש רצונות משל עצמו שנמצאים בתוך הגבולות.
בתאום הציפיות,והגבולות אפשר להגדיר כל מה שרוצים והמלכה צריכה לקבל ואז ששון ושמחה.
לעומת זאת,לעבד אין רצונות.רצונות העבד הן רצונות המלכה,העבד "חי" לפי רצונות המלכה.
אבל לפני כן יש את הגבולות שבהן מגדירים הדדית את מסגרת הגבולות,כל מה שבתוך מסגרת הגבולות נתון לשיקול דעת המלכה .
במסגרת הגבולות מוגדר מה לא עושים למשל:סקאט או חיות או דברים נוספים שאפילו לא אעלה אותם על הכתב.
מה שאתה כתבת לגבי ציפורניים ואני אשייך זאת לקטגוריה של פציעות עמוקות שנתנות לריפוי ניתן להגדיר במסגרת קביעת הגבולות.
העבד והמלכה מגדירים שלרמה כזאת של פציעות,חתכים כוויות לא מגיעים כמו שלא מגיעים לחיות או לסקאט.ברגע שמוגדרת מסגרת הגבולות והעבד הוא עבד למען המלכה הרי כל מה שבתוך הגבולות נתון לשיקול דעתה של המלכה.איך עושים ,מה עושים באיזה עוצמה וכד.
יש כאלה וזה מקובל בעולם שחותמים על חוזה שיעבוד (בד"כ שמגיעים לתהליך של 24.7) ובחוזה מוגד בברור מה מותר ומה אסור
לעומת הסאב שלאחר שהוגדרו גבולות ,מגדירים גם את מה עושים,מתי איך למה וכמה.כל אחד מגיע לפורקן ההנאה שלו ונגמר הסשן.
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
לבטוב,
1. מבחינתי, סאב = עבד = נשלט. אני לא חושבת שבאמת יש הבדל.
2. סליחה על הבורות, אבל מה זה סקאט?
לבטוב​(לא בעסק)
לבטוב​(לא בעסק) • 15 ביולי 2010
RIR
סקאט זה משחקי צואה
השולט או השולטת מחרבנים לתוך הפה של הנשלט או הנשלטת
או לחלופין משתמשים בהם כנייר טואלט.

מבחינתך סאב = עבד=נשלט אוקיי
אבל בעולם הבדס"מ העולמי מבדילים בין ההגדרות השונות
תכנסי לאתרים המובילים בעולם ואני קראתי בפרופילים של שולטות או זוגות שולטים באתר שנקרא collar me וגם בפרסומים שלהם בפוסטים ששם ומעבר לכך שהתכתבתי עם חלקם.
ושם ניתן להבחין בהבדל הברור בין ההגדרות של sub ו slave

לפני מספר שנים היו פוסטים בנושא זה ואינני זוכר האם כאן או באתר הפמדום שנסגר או אולי בפיפ
לגבי ההבדל בין ההגדרות.
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
לבטוב כתב/ה:
RIR
סקאט זה משחקי צואה
השולט או השולטת מחרבנים לתוך הפה של הנשלט או הנשלטת
או לחלופין משתמשים בהם כנייר טואלט.
הבינותי, תודה על ההסבר!

לבטוב כתב/ה:
מבחינתך סאב = עבד=נשלט אוקיי
אבל בעולם הבדס"מ העולמי מבדילים בין ההגדרות השונות
תכנסי לאתרים המובילים בעולם ואני קראתי בפרופילים של שולטות או זוגות שולטים באתר שנקרא collar me וגם בפרסומים שלהם בפוסטים ששם ומעבר לכך שהתכתבתי עם חלקם.
ושם ניתן להבחין בהבדל הברור בין ההגדרות של sub ו slave

לפני מספר שנים היו פוסטים בנושא זה ואינני זוכר האם כאן או באתר הפמדום שנסגר או אולי בפיפ
לגבי ההבדל בין ההגדרות.
אוקיי, אם אתה אומר. הנה, למדתי עוד משהו. icon_smile.gif (רק לא למבחן שלי, כמובן.)
toy
toy
לפני 14 שנים • 19 ביולי 2010
toy • 19 ביולי 2010
אין צורך להיות קטנוניים...
רצסיבי​(נשלט)
לפני 14 שנים • 19 ביולי 2010
רצסיבי​(נשלט) • 19 ביולי 2010
ליידי תמרה כתב/ה:
לי אישית יש שיטות אחרות לגרום למישהו להתחנן להצלפה למרות שבעבר הוא שנא את זה.

איי סקונד דאט.