מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
15 ביולי 2010
Re: מזל טוב יולי (יום הולדת אמיתי או לא...)
לפני 14 שנים •
15 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 15 ביולי 2010
יולי Yuli כתב/ה: זה מה שאני עושה במקום ללמוד למבחן בתולדות הפילוסופיה. מתי המבחן?
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 18 ביולי 2010
fog כתב/ה: אני רוצה להוסיף ולהגיד שבצד מזיונים בתחת (שכבודם במקומם מונח), הדבר הכי כיפי זה אהבה. אהבה כיפית, נעימה, של אישה לגבר ושל גבר לאישה.להיות בתוך היש ההזוי הזה. שאין בלתו.
לקום איתו בבוקר, ללטף לה את הגב בצהריים, לראות איתו טלוויזיה בערב (עם עדיפות להשרדות אולסטאר). אהבה שאינה תלוייה בדבר. אהבה, אין כמוה. (שוב, לצד זיונים בתחת, שהם נהדרים). כן כן כן רק בלי הישרדות פרק של האוס ופופקורן, עם קילמס בצד |
|
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
מאדאם קירי RIR כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: זה מה שאני עושה במקום ללמוד למבחן בתולדות הפילוסופיה. מתי המבחן?מחר בבוקר. לא קיבלתי זיון יומולדת, כי היינו אצל ההורים שלי כל סוף השבוע ולא היה לנו זמן להיות ביחד כמו שצריך. ובמסיבה ביער ניסינו להתרחק מכולם אבל כל הזמן חיפשו אותנו והפריעו לנו, וכשסוף סוף התרחקנו מספיק לתוך החושך, נתקלנו בשלוש בנות שהלכו להשתין. יא אללה. |
|
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 18 ביולי 2010
יולי Yuli כתב/ה: ...וכשסוף סוף התרחקנו מספיק לתוך החושך, נתקלנו בשלוש בנות שהלכו להשתין.
אז הייתם מחכים שתי דקות, כמה זמן כבר לוקח להשתין?
יא אללה. יולי Yuli כתב/ה: מאדאם קירי RIR כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: זה מה שאני עושה במקום ללמוד למבחן בתולדות הפילוסופיה. מתי המבחן?מחר בבוקר. |
|
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
חיכינו, ואז הן באו, ופתחו בשיחה...
מסתבר שלא כל כך פשוט להעלם אל תוך החושך במסיבת יום ההולדת של עצמך. יש אורחים להתייחס אליהם וכאלה. |
|
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 18 ביולי 2010
יולי Yuli כתב/ה: חיכינו, ואז הן באו, ופתחו בשיחה...
אה, חצופים שכאלה! בחיי!
מסתבר שלא כל כך פשוט להעלם אל תוך החושך במסיבת יום ההולדת של עצמך. יש אורחים להתייחס אליהם וכאלה. נו, לפחות תקבלי משהו היום, כדי להירגע קצת לפני המבחן? |
|