בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
Re: המתעללת,
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 20 באפר׳ 2011
Retifist כתב/ה: בשם הגברים הנשלטים, אעשה הכול כדי לבער
את האתר הזה מנגע הגברים החצופים. r הנשלטים הקימו אירגון ובחרו דובר? אם אתה מקים כח משימה, אולי הם יכולים להתחיל לחפש את המשפך שאני מחפשת מהבוקר? אה גם להוריד לי את בגדי הקיץ ובסוף לגרד לי את הגב בדיוק בנקודה שאני לא מגיעה. שולטות הן נשים לא נסיכות מהאגדות, כלובי מטפל בדברים נהדר אנחנו לא צריכות שיצילו אותנו רק שיעשו לנו נעים בדרך. |
|
Andy Kaufman |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
re:
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Andy Kaufman • 21 באפר׳ 2011
מובן.
|
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Re: re:
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Mary Jane • 21 באפר׳ 2011
Retifist כתב/ה: מובן.
חמוד : ) |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Re: פסיכים פה לא חסר הם רק מתרבים
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
master xy(שולט) • 21 באפר׳ 2011
המתעללת כתב/ה: אתמול פנה אלי מישהו ורשם לי דברים מגעילים:
כמה יעלה לי להגיעה ולזיין לך את התחת דברי כמה כסף זה עניין כמה אני יודע אך ולמה וכמה ומה מצבך הכלכלי אני את המעט שיש לך תפסידי לי אותו במוקדם או במאוחר אני ירוקן אותך ויתן לך עוד לעשות הרבה סשנים בשבילי הזמן נותן תשובות אני מבין שיש לך הכנסה ללא דווח לשלטונות המס לכן אני פונה במכתב רשמי לאתר על מנת לקבל תא הכתובת ונשלח מכתב על מנת שתסברי איפו הקבלות שלך אתן לך דוגמא איפו המלכה ***** איפו ***** ***** איפו **** ***** תשאלי אותם הם יסברו לך במה מדובר אני בטוחה שלחלק גדול מכן יצא להתקל בפסיכים למינהם, וכנראה גם להתעמת איתם השורה התחתונה היא שאתן לא חייבות לשתוק לא השולטות ולא הנשלטות יש מי שיקשיב לכן בשביל זה יש את כלובי מנהל אתר שהמטרה שלו לא רק לקדם את האתר אלא גם לעזור לכן אז כל מי שנתקלת במיקרה יוצא מהכלל , לדווח במיידית ויש שיטות מיוחדות שהמטרידן יטופל בהם נו אז מה היה בסוף ? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Re: פסיכים פה לא חסר הם רק מתרבים
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 21 באפר׳ 2011
master xy כתב/ה: המתעללת כתב/ה: אתמול פנה אלי מישהו ורשם לי דברים מגעילים:
כמה יעלה לי להגיעה ולזיין לך את התחת דברי כמה כסף זה עניין כמה אני יודע אך ולמה וכמה ומה מצבך הכלכלי אני את המעט שיש לך תפסידי לי אותו במוקדם או במאוחר אני ירוקן אותך ויתן לך עוד לעשות הרבה סשנים בשבילי הזמן נותן תשובות אני מבין שיש לך הכנסה ללא דווח לשלטונות המס לכן אני פונה במכתב רשמי לאתר על מנת לקבל תא הכתובת ונשלח מכתב על מנת שתסברי איפו הקבלות שלך אתן לך דוגמא איפו המלכה ***** איפו ***** ***** איפו **** ***** תשאלי אותם הם יסברו לך במה מדובר אני בטוחה שלחלק גדול מכן יצא להתקל בפסיכים למינהם, וכנראה גם להתעמת איתם השורה התחתונה היא שאתן לא חייבות לשתוק לא השולטות ולא הנשלטות יש מי שיקשיב לכן בשביל זה יש את כלובי מנהל אתר שהמטרה שלו לא רק לקדם את האתר אלא גם לעזור לכן אז כל מי שנתקלת במיקרה יוצא מהכלל , לדווח במיידית ויש שיטות מיוחדות שהמטרידן יטופל בהם נו אז מה היה בסוף ? תפסו אותו מצוות הנשלטים, סרקו את עורו במסרקות ברזל, תלשו את ציפורניו ותלו אותו ב"מרכז כלובי לסובלנות בין מינית" היה מעולה. |
|
advil |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
advil • 21 באפר׳ 2011
אחרי זה זרקו את הגופה שלו ביסודות של עוד אתר בניה,בין היציקות.
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Lakshmi(נשלטת) • 21 באפר׳ 2011
מאיפה הם צצים כל היצורים האלו, אני באמת לא מבינה...
|
|
daniel222 |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
daniel222 • 21 באפר׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: ...
כל כך הרבה עומק בשלוש נקודות |
|
columus |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
כמה תפוחים טובים
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
columus • 21 באפר׳ 2011
לפחות עכשיו אני מבין את המצב - האתר נהפך על פיו.
יש פה רק כמה תפוחים טובים שמקלקלים את כל שאר החבית. |
|
גברים(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
Re: המתעללת,
לפני 13 שנים •
21 באפר׳ 2011
גברים(שולט) • 21 באפר׳ 2011
בטי בום כתב/ה: Retifist כתב/ה: בשם הגברים הנשלטים, אעשה הכול כדי לבער
את האתר הזה מנגע הגברים החצופים. r הנשלטים הקימו אירגון ובחרו דובר? אם אתה מקים כח משימה, אולי הם יכולים להתחיל לחפש את המשפך שאני מחפשת מהבוקר? אה גם להוריד לי את בגדי הקיץ ובסוף לגרד לי את הגב בדיוק בנקודה שאני לא מגיעה. . בטי'לה - להוריד לך את בגדי הקיץ (או את הבגדים בכלל) שייך לאיגוד השולטים. תגישי בקשה מסודרת ונמנה לך שולט מתאים מטעם הארגון. (כזה שישלם לי את דמי החבר) |
|