דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
דוכיפת(נשלט) • 9 באוג׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: אני קוראת ותוהה - הסאדיסטית הזו, זו שאתם מדמיינים, היא קיימת?
מישהי מוכנה להעיד על עצמה שהיא מזדהה עם הדמות? ואם כן, מה מניע אותה? אנדר מספר על דמויות קיימות,לא דמיוניות.. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 9 באוג׳ 2010
דוכיפת כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: אני קוראת ותוהה - הסאדיסטית הזו, זו שאתם מדמיינים, היא קיימת?
מישהי מוכנה להעיד על עצמה שהיא מזדהה עם הדמות? ואם כן, מה מניע אותה? אנדר מספר על דמויות קיימות,לא דמיוניות.. אנדר מדבר מהעיניים שלו, כך הוא רואה את אותה אישה. אנחנו יודעים שלא תמיד יש קורלציה בין הדרך בה אנחנו תופשים את הזולת לבין ה"אמת". |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באוג׳ 2010
underfoot • 9 באוג׳ 2010
אני מדבר על דמויות קיימות שפגשתי והן היו פשוט רעות ונהנו מסבלו של האחר. אבל אין משמעות לעצם קיומן של נשים אלו, הרוע אכן קיים בעולם וגם האנוכיות והניצול, כולם וואריאציות שונות של אותו הדבר, ומה שמעניין אותי זוהי המשיכה שלי, אולי אפילו תלות, בקירבה לאותו רוע. אם זה היה תחביב מילא, אבל אני לא מסוגל לזיין בגלל שזה לא קשור לשליטה השפלה וכאב ופה זה כבר מפסיק להיות תחביב והופך לאובססיה.
כמובן שאני מקרה די קיצוני, לפחות במובן שהמיניות שלי דיספונקציונאלית ולאו דווקא מבחינת סגנון המיניות (שהוא דווקא די מעודן יחסית) ולכן אני בוחר לדבר על הליבה של אותה מיניות עקומה, על הרוע הטהור. המשיכה אליו היא הרס עצמי פר-אקסלנס כי אני אעדיף לנשק את אחוריה של הסדיסטית מאשר את פיה של אהובה שוחרת טובתי, אעדיף מבחינת אינסטינקט ולאו דווקא מבחינה מעשית. יש לי חבר שיש לו חברה כבר חמש שנים, מת עליה ומאוהב בה, הם קנו בית לא מזמן. הוא אומר לי שהוא מתייסר מכל הכוסיות שמסתובבות ברחוב ושזה קשה לו. הוא כמובן לא עושה שום כלום כי חשוב לו לשמור על מערכת היחסים שלו, שיקרה לו מפז, אבל הוא מתענה ומודע לעובדה שזה שם. כך גם אני מתענה מהנוכחות התמידית, אותו זמזום של טיז או רוע או כל גילוי אחר של פרוורטיות שעושה לי חשק לפלרטט איתה ואני במיוחד מתעקב בתהיה שלי על הרוע. לא מעניין אותי הרוע בכללותו אלא זה המגולם באישה סדיסטית וזה שאותו אני מצליח לנתב לתוך פנטזיה מינית. אין לי ממש קביעות נחרצות אלא בעיקר הרהור עם כיוון. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 28 באוג׳ 2010
לגבי הנשיקות - דוגמא לא הכי טובה. אני גם לא מתלהב מנשיקות פה לפה, הרבה יותר אסתטי לנשק ישבן , דווקא פה אני לא רואה קשר לרוע - זה "אתה" זה שמעדיף לנשק את הישבן.
|
|
המלט |
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
28 באוג׳ 2010
המלט • 28 באוג׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה: לגבי הנשיקות - דוגמא לא הכי טובה. אני גם לא מתלהב מנשיקות פה לפה, הרבה יותר אסתטי לנשק ישבן , דווקא פה אני לא רואה קשר לרוע - זה "אתה" זה שמעדיף לנשק את הישבן.
הוא מעמת את ה'אהובה השוחרת טובתו' אל מול הסדיסטית, שמיותר לציין שאינה דווקא שוחרת טובתו. זהו מגרש המשחקים של הרוע: הסדיסטית ה'רעה', שיער שחור והכל, המכאיבה לו "סתם", המנצלת את משאביו לתועלתה שלה - אל מול האהובה העדינה, הבלונדינית, השברירית, ישרת הדרך, שוחרת טובתו, נושאת את זרעו בבטנה, מאמצת אותו אליה ואת עצמה אליו מתחת לשמיכה אחת. במצב עניינים זה, למיטב הבנתי את אנדרפוט, הוא מוצא את עצמו מעדיף את הסדיסטית. Ay, there is the rub, אומר המלט במונולוג הכי מפורסם שלו ובלשוננו: היי, הנה השריטה. לא נישקתי הרבה ישבנים של סדיסטיות. שפתי אהובה, לעומת זאת, עשויים לנפק ריגושים -- וניליים לחלוטין יש לומר -- ששום דבר לא ישווה להם. אפילו לא סדיסטית רעה |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
29 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוג׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 29 באוג׳ 2010
כן, אני מבין את זה המלט. העניין הוא שאולי כשאנדר תופס את האישה כ"רעה", היא בעצם לא כזאת רעה, היא פשוט באה בתבלין אחר.
זה מזכיר לי איזה סצינה מסרט שראיתי לפני שנים ששכחתי את שמו. זה היה סרט על איזו זונה משכילה (הפואנטה של הסרט היה שהיא בעצם מבינה בסוף שהיא זונה בגלל השריטה שלה ולא בגלל כורח הנסיבות) אבל כמובן שהקטע שהיה מרתק בעיני הצעירות היה הקטע הסאדו-מזוכיסטי. היה לה לקוח מכובד, בחור די מבוגר, איש עסקים, ואני בוש להודות שאני לא זוכר לפרטי פרטים את הריטואל שהיה בקשר ביניהם, אבל אני זוכר שחלק ממנו היה שבזמן שהוא קשור והיא "מתעללת" בו, הוא חזר ואמר לה כמה שהיא "רעה". בחורה אינטיליגנטית וחיובית דווקא. אני חייב להודות שהנושא הזה מרתק אותי. שאלות על אותנטיות, רוע, משחקים, ריטואלים. מעניין מאוד. |
|