לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
(:
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 10 באוג׳ 2010
למשוך אותו, לדרוך עליו כשהראש למטה והתחת למעלה, לגרור ולהוביל איתו עד שהקרקפת כואבת לכמה ימים... אבל לגזור? נראה לי שחבל |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: שיער
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
גברים(שולט) • 10 באוג׳ 2010
Askew כתב/ה: גברים כתב/ה: [
אני באופן אישי בעד לשרטט את האות G מעוטרת בורוד זוהר ונצנצים. (ואל תבני עליי אח"כ לשיעורי הבית) aww... You DO care.... אל תשמיצי. ! דו I am not a |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. שחי מילא - אבל איבר מין? נולדנו שם עם שיער, כנראה שאלוהים התכוונה שיהיה שם שיער כלשהו.. להגנה מפני זיהומים, בעיקר. |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
נילי ונילי • 10 באוג׳ 2010
קירחת
|
|
Mephisto(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Mephisto(שולט) • 10 באוג׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. שחי מילא - אבל איבר מין? נולדנו שם עם שיער, כנראה שאלוהים התכוונה שיהיה שם שיער כלשהו.. להגנה מפני זיהומים, בעיקר. נשמע מוטציוני. באמת נולדת עם שיער ערווה? זה מופיע בכל אלבומי התינוקות שלך? מביך... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 10 באוג׳ 2010
אני זוכרת עד היום סשן של orlly על השפחה שלה שבמהלכו היא גזרה לה את השיער, הג'ינג'י המהמם והארוך ועשתה לה קרחת עם מכונה.
אחד הסשנים הכי עוצמתיים שאני זוכרת. ואם נורא בא לך סשן שיער,השבוע אני לוקחת את החתול להסתפר אתה מוזמן להצטרף |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 10 באוג׳ 2010
Mephisto כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. שחי מילא - אבל איבר מין? נולדנו שם עם שיער, כנראה שאלוהים התכוונה שיהיה שם שיער כלשהו.. להגנה מפני זיהומים, בעיקר. נשמע מוטציוני. באמת נולדת עם שיער ערווה? זה מופיע בכל אלבומי התינוקות שלך? מביך... מפיסטו, me like !! |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
מכשפונת ממתק • 10 באוג׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. שחי מילא - אבל איבר מין? נולדנו שם עם שיער, כנראה שאלוהים התכוונה שיהיה שם שיער כלשהו.. להגנה מפני זיהומים, בעיקר. בלי קשר לשיערות, אלוהים זה גבר. <ולכל המתקטנות, בדקתי, אני יודעת הכל, אני מכשפה.> |
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: נו " אני מודה באשמה " ...
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 10 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: בניגוד לברור מאליו של האוויל התורן ,אני "מודה באשמה " אין לי עמדה מוחלטת בענין הזה של שיער ערווה. היו עם קוס כזה והיו עם קוס אחר, ואני "לדיאבון הלב" לא גיבשתי עמדה בענין ,הרב הגורל" הזה. מבחינתי מעולם זה לא היה המשתנה הקובע.
מה שכן קובע ( ועוד איך קובע גם קובע !!! ) זה לאיזה מיתאר גוף מחובר או לא מחובר השיער הזה ( בקוס, בבית השחי, או על הראש ..או השד יודע איפה..) - אם מדובר באחת האקסמפלריות "הקלאסיות" של הנשים השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של : " השמנות, מכוערות , דחויות " ) - כי אז מה כבר משנה אם הן מגולחות למשעי, שיערות מכף רגל או ראש, או וארריאציות כאלו או אחרות ?? - שהרי, בואו נודה על האמת, גבר ראוי שמכבד את עצמו לא ייגע בהן אפילו במקל ארוך עם מסמר חלוד בקצהו... אולי הבנתי את דבריו בצורה שגויה.. הוא קורא לי "אוויל תורן" ? |
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: (:
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 10 באוג׳ 2010
לילימיי כתב/ה: למשוך אותו, לדרוך עליו כשהראש למטה והתחת למעלה, לגרור ולהוביל איתו עד שהקרקפת כואבת לכמה ימים... אבל לגזור? נראה לי שחבל LIKE + כן...לגזור. גם ככה הוא יצמח שוב. |
|