בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
אני רק..
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 14 באוג׳ 2010
אני רק רוצה לשאול אם זה קשור איכשהו ל: פוסלים במומם פוסלים?
אם לא, אני אמצא פתגם אחר. גם כן שולטים... |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
אני גם רוצה להגיב לגופו של פוסט -
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 14 באוג׳ 2010
האמת היא שאני מהסוג הראשון, רק שלא מצאתי אצל קושי פגמים ו/או טעויות ו/או שגיאות כתיב ו/או טעות סופר, בין במזיד ובין בשוגג ובין אם בכל דרך אחרת.
יצור נקלה. |
|
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} |
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
טוב, לא קראתי את כל התגובות אבל....
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 14 באוג׳ 2010
א. די ברור שטאבי, זאלופון וג"ג החליקו מתישהו ובלמו עם השכל
ב. Keep up the good work guys - אני נקרע מצחוק מכם כל פעם מחדש. ג. אני אצטט משפט ששמעתי פעם ממישהו שאני ממש מעריך - אדם גדול באמת לא ידרוך עליך, את זה עושה רק אדם קטן ומסכן, אנשים חזקים תמיד ייתנו לך את התחושה שאין שום סיבה שלא תהיה כמותם. ד. אין עוד סעיף - תתמודדו. ה. כבר אמרתי קודם שאין? לא? * אין לייחס לנאמר בכתבה כל טעם רציני, פרט לסעיף ג' , הכותב מעורער בנפשו ולא מתחייב לכלום* |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 באוג׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 14 באוג׳ 2010
מוצאת את זה נורא מגוחך שאנשים "מנסים" להוכיח את עצמם.
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 באוג׳ 2010
אמר איזה מישהו, כשאתה מנסה לעשות רושם, זה בדיוק הרושם שאתה עושה. נראה לי שהיה בזה משהו.
זאלו צודק, כרגיל, אם כי בשרשור הזה, את תואר השולט, או יותר נכון - שולתתתת!!!!11, הרוויח במיוחד טאבי. להלן מפגן הערכה שפחתי על מנת לחזק, להדגיש ולהלל את שולתתת!!!11תותו: וגם פרימרי. יש פה קטע פרסומי, כל אחד רוצה להיות מושך. זה קיים בכל מקום וזה מודגש במיוחד במדיה וירטואלית שבה כל מה שיש לך זה המילים שלך. אין לך האפשרות להראות במעשים שאתה הכי הכי, אז כל מה שנשאר לך זה לומר "אני הכי הכי". זה עוד יותר מודגש כאן, בגלל ששולטים רוצים להפגין דווקא כח ועליונות וכל זה (להבדיל מחוכמה?). אבל ת'יודע מה, זה לא כל כך עניין של שולטים כמו עניין של בורות, לדעתי. מדובר באנשים שאין להם חצי מושג ביחסי ציבור. נראה שאינם מודעים כלל לפרסומת הגרועה שהם עושים לעצמם, ובנסיונותיהם הנואשים לגייס לעצמם עליונות, שכחו שכלב שבאמת בטוח בעצמו, לא מרגיש צורך לכלות את כל יומו בנביחות. אמרתי כלב? סליחה, אריה. לא, לא התכוונתי לקרוא לך כלב אדוני, עמך הסליחה והרי לך הישבן לכפרה. אני לא חושבת שזה מחייב ששולטים ילקו במנהג האינפנטילי שאתה מציין, או שילקו בו יותר מאחרים (כן אני יודעת מה כתבתי ). יש להם פשוט יותר מועדות, אבל פוטנציאל הרי אינו הכרח. באופן כללי, כל מי ששוכח שדרך ארץ קודמת לבדס"מ, כושל במשימת השיווק העצמי. ואני נוטה להאמין, שמי שהאגו שלו כה שברירי עד שאינו מסוגל להניח אפילו לכמה מילים על מסך לעבור בנחת, גם בחייו "האמיתיים" לא נוח לו. עם זאת, יש לזכור שלפעמים ביקורת היא רק ביקורת, וגם אם היא יכולה להתפרש כמתקפה של זכר מאויים, לא תמיד היא אכן כזו. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 15 באוג׳ 2010
Grey / Green כתב/ה: ח. פושטקית, אבקשך שלא לגרור את הדיון הזה למצולות התועבה, כפי שאת מנסה לעשות בהערותיך. החיה שבחרת להשתמש בה בתגובתך החצופה והנבזית היא אולי הדרך הכי קלה, הכי בזויה, שכל שפחה יד עשירית משוק הבדוואים בבאר שבע משתמשת בה כדי לתאר את השולט שלה, במקרה והוא השמין קצת מאז שפתחו סאבוויי מתחת לבית שלו ובנוסף צמחו לו החורף כמה שיערות על הכתפיים.
זה מקום ציבורי כאן, לא המשתנה שאת מכנה הבלוג שלך! אבקשך לאסוף את עצמך מכאן ולא לזהם לי את הפיקסלים על המסך עם הביטויים נוטפי השנאה שלך! אפור, נראה לי שאת הזוהמה והשנאה אתה מביא בעצמך. קצת נימוס ונקיון לשון לא יזיק לך. הכפשות והעלבות פומביות? לא בבית ספרנו. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 15 באוג׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: ח. פושטקית, אבקשך שלא לגרור את הדיון הזה למצולות התועבה, כפי שאת מנסה לעשות בהערותיך. החיה שבחרת להשתמש בה בתגובתך החצופה והנבזית היא אולי הדרך הכי קלה, הכי בזויה, שכל שפחה יד עשירית משוק הבדוואים בבאר שבע משתמשת בה כדי לתאר את השולט שלה, במקרה והוא השמין קצת מאז שפתחו סאבוויי מתחת לבית שלו ובנוסף צמחו לו החורף כמה שיערות על הכתפיים.
זה מקום ציבורי כאן, לא המשתנה שאת מכנה הבלוג שלך! אבקשך לאסוף את עצמך מכאן ולא לזהם לי את הפיקסלים על המסך עם הביטויים נוטפי השנאה שלך! אפור, נראה לי שאת הזוהמה והשנאה אתה מביא בעצמך. קצת נימוס ונקיון לשון לא יזיק לך. הכפשות והעלבות פומביות? לא בבית ספרנו. תראי מה מצאתי בפוסט הסטיות היומי, פושטקית. את מועמדת לסשן, הכיני את הישבן. Grey / Green כתב/ה: אני הייתי מאוד נהנה מסשן ארוך של הבנת הנקרא בעזרת פטיש ומספריים, שייערך לכמה מהכותבים בפורומים האלו.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 16 באוג׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: Grey / Green כתב/ה: ח. פושטקית, אבקשך שלא לגרור את הדיון הזה למצולות התועבה, כפי שאת מנסה לעשות בהערותיך. החיה שבחרת להשתמש בה בתגובתך החצופה והנבזית היא אולי הדרך הכי קלה, הכי בזויה, שכל שפחה יד עשירית משוק הבדוואים בבאר שבע משתמשת בה כדי לתאר את השולט שלה, במקרה והוא השמין קצת מאז שפתחו סאבוויי מתחת לבית שלו ובנוסף צמחו לו החורף כמה שיערות על הכתפיים.
זה מקום ציבורי כאן, לא המשתנה שאת מכנה הבלוג שלך! אבקשך לאסוף את עצמך מכאן ולא לזהם לי את הפיקסלים על המסך עם הביטויים נוטפי השנאה שלך! אפור, נראה לי שאת הזוהמה והשנאה אתה מביא בעצמך. קצת נימוס ונקיון לשון לא יזיק לך. הכפשות והעלבות פומביות? לא בבית ספרנו. תראי מה מצאתי בפוסט הסטיות היומי, פושטקית. את מועמדת לסשן, הכיני את הישבן. Grey / Green כתב/ה: אני הייתי מאוד נהנה מסשן ארוך של הבנת הנקרא בעזרת פטיש ומספריים, שייערך לכמה מהכותבים בפורומים האלו. אוקי, אז אם טעיתי - אני מתנצלת, ונאשים את המדיום הזה בחוסר העברת חוש הומור... ועוד אוסיף, שאם טעיתי התנצלותי הכנה ל GREY GREEN. עכשיו כל שנשאר הוא לשאול את פי הנער... |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 16 באוג׳ 2010
חלק אחד של הבעייה בהחלט לא קשור לשולטים בלבד - הרצון להתבלט.
זאלופון הוסיף כיוון מעניין בעיני - הרצון להיות זכר אלפא - זה כבר קשור לשולטים. אני טוען שבמקרים רבים הרצון לשלוט נובע מהצורך לשכנע את עצמך (בראש ובראשונה) שאתה אלפא. יותר מזה, השליטה כסימפטום של חוסר בבטחון העצמי ממש מתאימה לתיאורי בפסקה הראשונה (בניגוד לנשלטות מאותה סיבה). הרי כוח אפשר להפגין על ידי ג'נטלמניות כמו שגרייגרין אמר (אם קילפתי את הציניות נכון): פתיחת דלת, פתרון בעייה, מבט העיניים, איפוק. מה גורם לאדם להפגין את כוחו על ידי הנמכת אחר? אני אציין שלתפיסתי נשלט ינמיך עצמו מתוך מתן כבוד. כפי שמלצר במסעדה יוקרתית ישרת את לקוחותיו במסירות. יולי: ישבן כפרות נשמע כמו אחלה פנטזיה לבנים על הבנים לכבוד החגים |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 באוג׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 16 באוג׳ 2010
לא יודע... השרשור הזה מאוד חשוב, ובכל זאת חסרה לי פה בשרשור איזו דיעה. ממישהו, שולט אמיתי כזה, תקיף, ורהוט, כזה שלא מפחד ללכת נגד הזרם, ולהביע דיעות מהפכניות ומקוריות. גם אם הם בוטות לפעמים ולא מפחד מהעליהום המתלהם שנגרר אחריו.
כנראה שאין פה, וגם מי שהיה היה כנראה רק מסיכה דקה. כנראה שכולם בעצם הפכו לבינוניים כאלה.... |
|