פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 3 בספט׳ 2010
פוסט נהדר. אני אצנזר את עצמי, אבל תמשיכו בבקשה.
|
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
Homelander(שולט) • 3 בספט׳ 2010
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: פוסט נהדר. אני אצנזר את עצמי, אבל תמשיכו בבקשה.
למה לצנזר? חבל... |
|
Matok(שולט) |
לפני 14 שנים •
5 בספט׳ 2010
וואי ווי אלי אלי בוא בוא רגע
לפני 14 שנים •
5 בספט׳ 2010
Matok(שולט) • 5 בספט׳ 2010
האמת שעד הקטע של ההתפצלות כבר חשבתי שנתקלת בי ועמדתי להתנצל אם הפחדתי אותך.
================================================================ Siren כתב/ה: אני יודעת שהסיפור שלי עלול להפתיע, ואף לזעזע אנשים רבים פה. אני נושאת אותו על גבי מזה שנים, והחלטתי לחשוף אותו כאן. מדוע כאן? מכיוון שאני אוהבת את הלוגו של הכלוב.
ובכן, באחד הלילות, אני מחליטה לצאת למסיבה במקסים. נכנסת, יורדת במדרגות, מסדרת את המחוך, מסתובבת, שותה שוט אחד, שניים, חמישה עשר – באמת, כיפכוף של מסיבה. פתאום!!! אני רואה לפני אדון אחד בחליפת לטקס, שוט ביד אחת, קיין ביד שנייה, אזיקים ושוקר חשמלי בחגורה, ואיפור שחור בעיניים (ולא של רבלון, בנוסף לכל)! לא חשדתי בו. למה שאחשוד בו? מה, הוא עשה לי משהו? הוא תפס לי את פרקי הידיים ושאל אותי אם הייתי ילדה רעה? הוא הכניס לי סטירה? הוא תפס לי בשיער וגרר אותי לבמה? לא. כביכול, אדון אחד, עומד, מתעדן לו. ואז! האדון התפצל לשניים, וממנו בקע אור ירוק של עב"מים! העור יחד עם החליפת לטקס והפרצוף והשוטים והשוקר – הכול נפל לרצפה לשלולית אחת וחשבתי לעצמי ("אם היית משתמש ברבלון, לא היית נמס, כי רבלון הוא עמיד יותר!") – בחיי, איזה חייזר מכוער. כי מתוך אותה קליפה נאה וחלולה, בקע מעין כלונס ירוק שכזה, עם עיניים בולטות, ומבנה פנים שבאופן כללי מזכיר מילה גסה. היו לו חמשת אלפים זרועות בלי להגזים, שהזכירו יותר תמנונים חלקלקים ומגעילים, וצוואר ג'ירפי שכזה, וחיוך מלא בשיניים מחודדות מעוצבות בצורת חצי ירח וכוכב. האישונים שלו היו בצורת דילדו והקרנית זהרה באולטרה סגול שגרם לי להסמיק (תגובה אלרגית משהו). הוא פנה אליי ושתי זרועות תמנוניות מיד התלפפו סביב זרועותיי המתנגדות, ותקשר איתי בטלפתיה. הוא אמר לי " סירנה, רק שתדעי לך שאני חוטף אותך עכשיו לחללית שלי!" "בבקשה, לא, רק לא זה!" עניתי בעיניים נוצצות מהתרגשות, ונענתי בראשי בכוח בכדיי שאשד שיערי יתבדר ברוח הקלילה של המזגן. "אני הולך לבצע בך ניסויים מעוותים וחולניים כדיי לדעת איך בנות אנוש מתפקדות ופועלות!" הוא אמר בחיוך מרושע ומפלצתי והשמיע צחוק חייזרי. "אבל מה אימא תגיד?" שאלתי בצער, ודמעות השליש שלי נקלטו בלשון הצפרדע הארוכה שלו, יחד עם כל האייליינר וזה. לפתע, מהבובה העירומה ששוכבת שם, מעל לבר, יצאו קרני לייזר מהעיניים והפכו אותנו לחומר כימי מוזר, דביק ולבן שנשאב לתוך חללית בצורת ואגינה ענקית. מאותו הרגע, ועד הקטע בו מצאתי את עצמי שוכבת על הבמה כששלושה גברים מחטיפים לי סטירות ושופכים עליי מים קפואים (הם לא ניסו להעיר אותי מעילפון, פשוט התמצקתי חזרה באמצע סשן), אני אינני זוכרת דבר. אומרים לי ששתיתי יותר מידיי. אני לא מאמינה לכך. יש לי סימן שזה באמת קרה. כי הביתה, חזרתי בלי האייליינר של רבלון. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
נוריתE • 12 בספט׳ 2010
הטראנד הזה,של חטיפות חייזרים וחוויות מסוג זה
של מין בכפיה וכל מיני "פרובים" קרי,מצלמות על צינור שמוחדרות לניקבי הגוף או על השתלת כל מיני חפצים בגוף שנעלמים בדיוק לפני שעושים צילום רנטגן ,כולל צפיות מצולמות של עבמ''ים התחיל בערך בשנות ה 50 בארצות הברית ראו מקרה רוזוול ,איזור 51 ועוד כמה תאוריות קונספרציה הזויות שלא לדבר על ,קבוצות תמיכה, ל"נחטפים" ופסיכאטרים "מוסמכים" לשחזור חויות חטיפה בהיפנוזה וגם כל זה,בא במרכאות כפולות ומכופלות. שלא לדבר על התיאוריות ,היותר הזויות שהגזע האנושי,בכלל ניברא בידי חייזירם שביקשו להם גזע עבדים שואבי מיים חוטבי עצים שלא לדבר על חיות מחמד למין ביזארי (ראו סיפור בראשית על הנפילים ,"בני האל-ה-י ם"ובנות האדם שהוביל למגדל בבל ולמבול) או תיאוריה קשר ,אחרת שמספרת שכשהם נחתו הם הובילו אותנו מהמערות היישר אל התרבות הדת אל הפירמידות במיצריים ובאמריקה הדרומית,למקדשים של אנגקור לקווי נסקה, סטונהנדג' ועוד מקומות ומשם גם אל הטכנולוגיות המפותחות כולל אילו של היום,זאת "תיאורית אטלנטיס"....(אריך פון דניקן ודומיו) אבל בכלל לפני שנחתו החייזרים על כדור הארץ בארצות הברית בשנות החמישים היו לבני אדם לאורך הדורות כל מיני חוויות "חוצניות" על גופיות/נפשיות מיניות אחרות שכללו שדים ושדות ורוחות רפאים,מלאכים/יות שנפלו דיבוקים למינהם,סוקבוסים ואינקובוסים וכל מני מרעין בישין אחרים מהעולם האחר. פנטסיות דרושות כדי להחיות את הדימיון כדי לא לחיות את ה24/7 המשעממים של חיי היום יום אז אחת חולמת על ערפדים והאחר חולם על איזו דמות מכובב XZDD8585858 שלוקחת אותו לחללית שלה בכדי לבצע בו את זממה ולהשביע את הרעב המיני שלה אם לא שלו גם אבל כמו שאמר פעם קרל סייגן (בספר שלו "נר בחשכה" ) אם יש לך דרקון במרתף,מוטב שאתה לא תהיה היחדי,שרואה אותו... |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
Homelander(שולט) • 12 בספט׳ 2010
נוריתE כתב/ה: הטראנד הזה,של חטיפות חייזרים וחוויות מסוג זה
של מין בכפיה וכל מיני "פרובים" קרי,מצלמות על צינור שמוחדרות לניקבי הגוף או על השתלת כל מיני חפצים בגוף שנעלמים בדיוק לפני שעושים צילום רנטגן ,כולל צפיות מצולמות של עבמ''ים התחיל בערך בשנות ה 50 בארצות הברית ראו מקרה רוזוול ,איזור 51 ועוד כמה תאוריות קונספרציה הזויות שלא לדבר על ,קבוצות תמיכה, ל"נחטפים" ופסיכאטרים "מוסמכים" לשחזור חויות חטיפה בהיפנוזה וגם כל זה,בא במרכאות כפולות ומכופלות. שלא לדבר על התיאוריות ,היותר הזויות שהגזע האנושי,בכלל ניברא בידי חייזירם שביקשו להם גזע עבדים שואבי מיים חוטבי עצים שלא לדבר על חיות מחמד למין ביזארי (ראו סיפור בראשית על הנפילים ,"בני האל-ה-י ם"ובנות האדם שהוביל למגדל בבל ולמבול) או תיאוריה קשר ,אחרת שמספרת שכשהם נחתו הם הובילו אותנו מהמערות היישר אל התרבות הדת אל הפירמידות במיצריים ובאמריקה הדרומית,למקדשים של אנגקור לקווי נסקה, סטונהנדג' ועוד מקומות ומשם גם אל הטכנולוגיות המפותחות כולל אילו של היום,זאת "תיאורית אטלנטיס"....(אריך פון דניקן ודומיו) אבל בכלל לפני שנחתו החייזרים על כדור הארץ בארצות הברית בשנות החמישים היו לבני אדם לאורך הדורות כל מיני חוויות "חוצניות" על גופיות/נפשיות מיניות אחרות שכללו שדים ושדות ורוחות רפאים,מלאכים/יות שנפלו דיבוקים למינהם,סוקבוסים ואינקובוסים וכל מני מרעין בישין אחרים מהעולם האחר. פנטסיות דרושות כדי להחיות את הדימיון כדי לא לחיות את ה24/7 המשעממים של חיי היום יום אז אחת חולמת על ערפדים והאחר חולם על איזו דמות מכובב XZDD8585858 שלוקחת אותו לחללית שלה בכדי לבצע בו את זממה ולהשביע את הרעב המיני שלה אם לא שלו גם אבל כמו שאמר פעם קרל סייגן (בספר שלו "נר בחשכה" ) אם יש לך דרקון במרתף,מוטב שאתה לא תהיה היחדי,שרואה אותו... תראי, זאת הייתה סקירה קצרצרה ומשעשעת ואמנם היה ניתן לפרט יותר ולהרחיב כי כמו שאמרת יש מלא סיפורים כאלה- ולמרות זאת, אני ממש לא חושב שהסיבה לסיפורים האלה היא שיעמום. קחי לדוג' את אזור 51, אני כמעט מעבר לכל-ספק בטוח שהם אכן מנסים לפתח טכנולוגיה לתקשור עם חוצנים- לא בגלל שהם ראו חוצנים אי-פעם, לא בגלל שיש להם ספק סביר או ביסוס כלשהו כדי להאמין בקיומם, אלא פשוט בגלל שהאמריקאים מופרעים מספיק כדי לעשות את זה. וזה שזה קיים בחלונות הכי גבוהים שלהם, רק מחזק את הסיפורים היחידניים... מספיק לבדוק ולראות בכמה מקומות בעולם כת הסיינטולוגיה שמאמינה שחוצנים בראו אותנו ועוד שלל שטויות- (כת שהמייסד שלה היה בסה"כ סופר מדע-בדיוני) נחשבת לדת רשמית ומוכרת במדינה. לכן, אני מאמין שיש כאן משהו מעבר, משהו שמושתת איפשהו עמוק במנטאליות של האדם. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
נוריתE • 12 בספט׳ 2010
זה אכן,טבוע במנטליות של האדם
הצורך הזה בסיפורים אגדות ופנטסיות הצורך הזה להסביר דברים ,להבין את העולם בדרך שאפשרית לו בהתאם לרוח התקופה אז פעם היו רוחות ושדים וגלריית אלים ומלאכים ופיות ורוחות וכל השאר כיום,יש חייזרים... וזה לא משעמום,לא הבנת את הדברים זה הצרוך להעשרה רוחנית גם מעבר לחיי היום יום הדורשים כל כל הרבה והמשעממים לפעמים. ואני עדיין לא מאמינה בכל תיאוריות החייזרים האלו. אבל לפנטז,על דברים כל מיני זה לא מפריע לי./ |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
יצא החושחש מן השק.
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 12 בספט׳ 2010
אני מתנצל על זה שירדתי עליו על השגיאות הנוראיות שלו בעברית.
מתנצל כי מסתבר שהוא בכלל עב"מ ומה לעב"מים ולעברית? |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
[quote="נוריתE"]זה אכן,טבוע במנטליות של האדם
הצורך הזה בסיפורים אגדות ופנטסיות הצורך הזה להסביר דברים ,להבין את העולם בדרך שאפשרית לו בהתאם לרוח התקופה אז פעם היו רוחות ושדים וגלריית אלים ומלאכים ופיות ורוחות וכל השאר כיום,יש חייזרים... וזה לא משעמום,לא הבנת את הדברים זה הצרוך להעשרה רוחנית גם מעבר לחיי היום יום הדורשים כל כל הרבה והמשעממים לפעמים. ואני עדיין לא מאמינה בכל תיאוריות החייזרים האלו. אבל לפנטז,על דברים כל מיני זה לא מפריע לי./[/quote אוקי, אני בהחלט מקבל את מה שכתבת בפסקה הראשונה שלך- מסכים לחלוטין. גם בנוגע לצורך בהעשרה רוחנית... אבל השאלה היא למה זה כ"כ דומיננטי בפנטזיות המיניות של בני-אדם? |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
נוריתE • 12 בספט׳ 2010
למה,זה דומיננטי?
פעם היו מלאכים שהתחלפו באלים(בייחוד אלו היווינים והרומאים, שירשו אותם) אז היו עוד פעם הגלריה שכבר פרשתי,המלאכים שנפלו,הרוחות,השדים האינקבוסים הסוקובוסים ועוד הטרנד החדש הוא חייזרים שאם תחשבו על זה ,הם לא ממש שונים מאלו של הדור הישן,"אותה גברת בשינוי אדרת" יש להם רק צורה ושמות חדשים אז אם פעם הסתמכו האנשים על מיתולוגיות שהם הכירו בזמנם מכל מיני כתבים וסיפורים סביב למדורה או לאח המיתלוגיה המודרנית של היום היא חייזרים,החל מהחוברות של שנות ה חמישים דרך ספרים סרטים וסדרות של מד''ב וסייפי שרק הולכים ונראים יותר אמיתים בזכות הטכנולוגיה המתקדמת. פעם בני אדם מהסיבות שלהם רצו להתקרב לעולם הזה העל אנושי,להיות קרובים לאלים ואם לא להם אז לאנטי שלהם ,לעולם העליון או התחתון וזה לא השתנה, זה רק השתדרג וקיבל דמות אחרת. זה הנארטיב של הדימיון האנושי.מימי המערות עד היום אבל הצד זה הדימיון והמוח המפותח שלנו הביא אותנו עד היום, דרך הפירמידות,גם לכוכבים. מדענים רציניים מחפשים כיום חייזרים אם זה בפרויקט ס''טי או בחלליות לא מאויישות לכוכבים רחוקים לחפש תרבויות בכוכבים אחרים "כדור ארץ שני" או טלסקופ החלל החדש ה-האבל שמחפש כוכבים שיתכן ויתכנו בהם חיים דרך נוסחאות מדעיות מסובכות של הסתברות סטאטיסטית לקיום חיים ביקום ,פרט לשלנו.. המחשבה הזאת שאנחנו לבד בכל היקום העצום היא די מפחידה כניראה בדיוק כמו שפעם ,האנושות פחדה להיות לבד על הכוכב הזה ולכן הם המצאיו את כל היצורים מהעולמות האחרים מאלים עד שדים וכל מי שבדרך _אלו הן בעצם כל המיתולוגיות של האנושות וגם הדתות) אז אם עדיין לא מצאנו אותם (מכל הסוגים) או הוכחות נחרצות לקיומם אז לפחות בפנטסיות ,הם כבר כאן וזה כולל גם פנטסיות מין בני אדם רוצים להתחבר אל האלים ,תמיד רצו והדרך הכי אינטימית וקרובה,היא מין פעם ירד זאוס מהשמיים ושכב עם בנות אדם וביחד עם חבר מרעיו מהאולימפוס הוליד טיטאנים או נפילים פרי זיווג עם בנות אנוש והיום חייזרים באים מהשמיים ומכוכבים אחרים לעשות כניראה משהו דומה.. הם,האלים החדשים. אין שום דבר רע בפנטסיות, מכל הסוגים,הן מרגשות,הן פורקות מתחים,הן הרבה דברים טובים כל אחד ואחת והפנסטסיה שלהם/ן אבל כשפנטסיה מתערבבת בהזיות או אשליות ,או מתנגשת בעולם המציאות ומוציאה אותו מאיזון זה כבר סיפור אחר.. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ובלא קשר אבל כן מתקשר למה שכתבתי בההתחלה כיום לכל צידי העב''מים לכל המפגשים מהסוג הראשון שני שלישי כל ה"חטיפות" כל תיאוריות הקשר החייזרי שהזכרתי יש מתחרים לא פחות רציניים ולא פחות חמושים בטכנולוגיות מתקדמות ותיאוריות חדשות ישנות בדמות ציידי רוחות מתקשרים ,מדיומים מפגשים עם רוחות רפאים,פולטרגייסטס, בתים רדופים הקלטות צילומים חוקרי פרה-נורמל ומדעני על טבעי ועוד כיד הדימיון הטובה.. ולצד חורי תולעת וכאלו יש גם ,וורטקסים" שהם שערים לעולם ה-אחר רק תפתחו את ערוץ ההיסטוריה ... הרוחות והשדים,עוד כאן מסתבר,ולא מתכוונים לכת לשום מקום אז אם החייזרים לא יראו עצמם בקרוב לאיזה משהו רציני יש מצב שהרוחות ינצחו במערכה. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
אוקי,
לפני 14 שנים •
12 בספט׳ 2010
זו אכן גישה מעניינת- הגישה לגבי האינטימיות שבמפגשים; מריך לחשוב על זה ולחבר את עם הפרטים הפסיכולוגים שהעלנו בתחילת הפוסט
בכלל מעניין שהגבת לי את התגובה הזו, בדיוק בזמן שראיתי בטלוויזיה, את אותה תוכנית ספציפית בערוץ ההסטוריה עליה דיברת. *** בכל מקרה, אם תשאלי אותי? הרוחות ניצחו כבר מזמן והן רחוקות מלהיות מובסות בעתיד; אולי משום שמדובר במשהו שקרוב אלינו, אולי מסיבות אחרות... |
|